ya arkadaslar esim hollandadan basvuru yapicak
belgeleri yolladik
da aklima takilan birsey var formul a ve formul b yi esime verdim fotokobosi bende kaldi ben vize almaya giderken tekrar dan mi formul a ve b i cikaracam
bizi cok ugrastirdilar su apostil isi ile .\
bizde hem bana hem esime formul a verdiler formul b de birtane evlenme kayit ornegi
siz neler yaptiniz aciklarsaniz seviniirm
birde esime fotograf vermeyi unuttum ordan fotograf istiyorlarmi acaba
NOT:Lutfen konuya uygun olarak basliginizi degistiriniz ,,,forumda yardim,,lutfen bakin,,,acil yardim,,,bi bakarmisiniz tarzi,,,basliklar acilmasi yasaktir konuya uygun baslik secmeniz rica olunur,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz
saygilar
sansli...
yardim lutfen(vizemi alirken tekrar formul a-b almalimiyim)
kardes bende aynen senin gibi evraklari 1 hafta oldu gondereli formul a-b yi tekrar alirsin burada vizeni almaya giderken ben fotografta gonderdim isteyebilirler diye
Burdan fotograf istemiyorlar.
Slm arkadasım basvuru hollanda dan oldugu icin vizen cıktıgı zaman tr den vize almaya giderken sende isteyecekler formul a ve b yani sana ait olan tüm evrakları ...Ben basvuruyu tr den yapmıstım vize cıkınca sadece seyahat sigortası yaptırdım birde pasaportu götürmüstüm..
tesekurler arkadaslar ...cevaplariniz icin
arkadaşım bende dün gittim konsolosluğa iseğim nl den yapıldı.isteğin çıktığında para yatırılıyor 830 euro onay geldimide telefon açıp randevu alıyorsun.telefonda sana neler gerektiğini söylüyorlar.benden mesela formul a b almadılar.sadece iki resim ama 3.5 4.5 mm bide 18 28 derinlik bunu resimcilere söyle tabi iyi resimcilere anlarlar.seyahat sigortası 90 günlük eşimin pasaport fotokopileri hepsi kendi pasaportunun 1. 2. ve son sayfasının fotokopisi toplu nufüs kayıt örneği bu yeminli tercümana tercüme edilip bide fotokopisini istiyorlar ama benden fotokisini almadılar.sabırlı ol ve görüceksinki birgün nl desin merak etme.
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol