SLM ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK SİZLERE DİYELİMKİ SINAVA GİRDİM KAZANDIM SINAV GEÇERLİLİĞİ 1 YIL DİYE BİLİYORUM AMA BU 1 YIL İÇERİSİNDE HALEN MVV BAŞVURUSU YAPAMADIK BU DURUMDA TEKRARA SINAVA GİRMEM GEREKİYORMU AYRICA GİRECEKSEM YİNE SINAV ÜCRETİ ÖDENECEKMİ BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
YARDIMCI BİLGİ İSTİYORUM
SLM ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK SİZLERE DİYELİMKİ SINAVA GİRDİM KAZANDIM SINAV GEÇERLİLİĞİ 1 YIL DİYE BİLİYORUM AMA BU 1 YIL İÇERİSİNDE HALEN MVV BAŞVURUSU YAPAMADIK BU DURUMDA TEKRARA SINAVA GİRMEM GEREKİYORMU AYRICA GİRECEKSEM YİNE SINAV ÜCRETİ ÖDENECEKMİ BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM
evet arkdsm sinavin gecerlilik suresi 1 yil ve bu bir yil icinde basvuru yapmassaniz yeniden sinava girmeniz gerekir ve emin olmamakla birlikte soyluyorum yeniden parayi yatirmaniz gerekecek,para konusunda emin olan akrdslarda cvplicaklardir zaten sorunuzu,,,saygilar kolay gelsin,,,
ilgin için çok saol kardeşim sınav parası hakkaında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim galiba sorduklarımı bizzat yaşayacağım gibime geliyo hazırlıklı olmakta ve bilgi toplamakta yarar var :ugeek:
ilgin için çok saol kardeşim sınav parası hakkaında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim galiba sorduklarımı bizzat yaşayacağım gibime geliyo hazırlıklı olmakta ve bilgi toplamakta yarar var :ugeek:
rica ederim herkes bildigi paylasmaliki paylasim ve yardimlasma sitesi onemini amacini kaybetmesin,evet hazirlikli olmakda fayda var ama bu 1 sene icinde basvuramadinizmi eger ozel degilse,yada oyle bi ihtimal olrda basvuramazsak diyemi sordunuz,,,
henüz başvurmadık eşim yeni bir işe başlamak durumunda kaldı ve şuan proeftijd yapıyor contrakt galiba aralıkta imzalayacakmış ve benim sınav geçerliliğim şubat 2009 allahtan hayırlısını diliyorum ama ind nin sitesinde okudum biraz once araştırma yapıyordum deneme sürecince çalışanlar başvuruda bulunabilirlermiş tabi 1 yıllık contrakt garantisiyle bakacaz artık bekliyoruz
allah yardımcın olsun arkadsım.eskı sıstemse evet sınava da gırıyosun parayıda tekrar yatırıyosun.ama şans bu yuzune gulerse ve sınav kalkarsa gerek kalmaz.inş gerek kalmaz arkadaşım.kolay gelsın.Allah yardımcın olsun
allah yardımcın olsun arkadsım.eskı sıstemse evet sınava da gırıyosun parayıda tekrar yatırıyosun.ama şans bu yuzune gulerse ve sınav kalkarsa gerek kalmaz.inş gerek kalmaz arkadaşım.kolay gelsın.Allah yardımcın olsun
valla arkadaslar bazen diyorum insallah sinav kalkmaz diye.cunku sinava calisip kazana bilirsin.ama sinav kalkipda yas 24 olursa iste ozaman zor olcak cunku trdekiler yasini buyute biliyorlar ama burdakiler icin malesef zor.bazende diyorum insallah kalkarki zorluk cekmeyiz.artik hayirlisi.insallah hem sinav kalkar hemde yas 24 olmaz...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol