Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yarın Öbür gün cevap gelicek..

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 1.493 görüntülenme
arkadaşlar sualarınıza ihtiyacım var.. eksik evrak uğraştırmacasından sonra.. 02/06/09 a kadar cvp gelcek dediler ama dün tatilleri olduğu için artık her an posta gelebilir.. karma karışık duygular içindeyim ve korkuyorum.. umarım güzel haberler yazabilirim.. lütfen benim için dua edin.. hayırlısıyla bende vizeyi alabileyim inşallah artık.... bu yoldaki bütün arkadaşlara Allah sabır versin ve hep yardımcısı olsun...
rabbim yardımcınız ve hepimizinde yardımcısı olsun, inşallah en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız. bizede 22 mayısa gün verdiler sonra iki hafta daha uzattılar. bu hafta inşallah bir haber çıkar.eksik falan bişey dedikleride yok bakalım ne olacak?

ömrümün en uzun haftasını yaşıyorum sankiii...
seni çok iyi anlıyorum arkadaşım.. inşallah sizede güzel haberler gelir.. insanın ömründen mür gidiyo sanki böyle... umarım herşey gönlümüzce olur.. Allah yardımcımız olsun.. duaların için teşekkür ederim.. :)
ne oldu vizenizden bir haber varmı? merak ettim..
malesef haber yok... sizde bi gelişme varmı?
hayır bizde de bir gelişme yok. eşim aramış ve dosyanız işlemde demişler. o kadar..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol