Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

yarin sinavim var

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 4.836 görüntülenme
slm herkese arkadaslar sonun da sinav gunu geldi catti bakalim ne olacak halen kelime tekrarinda ve hikaye de biraz sorumun var insallah guzel ve yapabilecegim sorular cikar emeklerimiz odedigimiz masraflar bosa cikmaz umarim. yarin buyuk bir gun saat sabah 9:00 da karder saati :geek:
Allah yardımcın olsun kardeş stres yapma dua et gir sınavına Allahın izniyle geçersin.
bende sınava hazırlananlardanım .allah yardımcımız olsun dualarımız senınınle mutlu sonu beklıyoruz.:)
başarılar diliyorum toprak...umarım he rşey gönlünce olur ve sınavı sorunsuz geçersin.haberlerini bekliyoruz.
sagolun bu site bana morel veriyor en son kendimi yine test ettim en son 1 tanesini saklamistim sonuctan puamin 50 idi ve bide %95 yaziyordu sanirim bu sinavi gecme derecesi ins hersey guzel gider topragim sen sinava girmedin demi daha?
:geek: :geek: :geek: kardsim iyi bir moralle girersen sinava kazanirsin.rabbim yardimcin olsun

bol sanslar
Allah zihin acikligi versin... Hayirli haberlerle ins
Sınavda başarılar kardeş.

telaffuzuna dikkat et ve stressli olma,sakin ve kendinden emin ol.

Muhakkak kazanacaksın inşallah :geek:
tewester yazdı:
sagolun bu site bana morel veriyor en son kendimi yine test ettim en son 1 tanesini saklamistim sonuctan puamin 50 idi ve bide %95 yaziyordu sanirim bu sinavi gecme derecesi ins hersey guzel gider topragim sen sinava girmedin demi daha?

yok toprağım girmedim ben daha..vakit var bana..kendimi hazır hissedince giricem..eylül gibi düşünüyorum bakalım.

şuanda sınavdasın büyük ihtimal allah zihin açıklığı versin inşallah....

bekliyoruz haberlerini.
Sanırım şu anda sınavdan çıkmışsındır, umarım iyi geçmiştir ve kazanmışsındır.

Allah yardımcınız olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol