arkadaşlar mektup gelmedi ama işlem tamamdır aradık ind yi vizeyi alabilir dediler boşuna beklettiler.şimdi birkaç sorum olucak bu başvuru formunda bazı yerlere neler yazılacağını çıkaramadım bu konuda ufak bir yardım istiyorum.ben daha önceden başvuru formu aldım ama aile birleşimi falan demedim bendeki application for schengen visa diye yazıyor doğrumu önce bunu ööğrenmek istiyorum.birde 19. soruda şu andaki mesleğiniz yazıyor ben okumuyorum ve çalışmıyorum ne yazıcam.27 de ise hollanda güzergahta ise kalınacak asıl ülkenin vizesi alındımı yazıyor zaten hollandaya gidicem şimdi hayır desem olmuyor evet desemde olmuyor buraya ne yazılacak.28 de hollanda veya başka schengen ülkelerine gidildimi diyor ve tarihleri ben zaten ordan geldim ve orda doğdum burayıda bilmiyorum.29 da seyahat amacı diyor ama seçneklerde aile birleşim yazmıyor ama diğer seçeneği var oraya yazıcam sanırım ama ne yazayım.bide 43te bir soru var ama akraba iseniz yazınız diyor teyzemin kızı oluyor ama soy isim farklı bunu gizlesemmi yoksa akrabayız desek bir sıkıntı olurmu.son kez yardım bekliyorum arkadaşlar eğer böyle uzun olur derseniz. msn adresim pasakurt1986@hotmail.com burdan beni ekleyin ordan daha rahat olur.
yarın vize için randevu alıcam form için destek lütfen
arkadaşlar başvuru formunda bazı noktalarda anlamadığım yerler oldu bana bu konuda örnek bir doldurulmuş başvuru formu gönderebilecek olan varmı.birde başvuru formu hollandaca olucak diye okudum ben şimdi vize için başvursam sonrada konsolosluğa gittiğimde ordakilerden yardım istesem yardımcı olurlarmı acaba.bide forum bir soru var akraba iseniz doldurunu diyor bizde akrabayız acaba sorun olurmu yalan atasın yok sonra çıkarsa sorun olması diye şimdiden sağolun
ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Lutfen icerigi ayni olan msjlari iki veya daha fazla baslik altinda yeniden yeniden acmayiniz...iletilerinizi ve cvplarinizi actiginiz baslik altindan takip ediniz...
saygilar
sansli...
Lutfen icerigi ayni olan msjlari iki veya daha fazla baslik altinda yeniden yeniden acmayiniz...iletilerinizi ve cvplarinizi actiginiz baslik altindan takip ediniz...
saygilar
sansli...
Hollandaca formu turkce doldurucaksın butun bosluklari doldurmana gerek yok zaten forumda bakarsan hazır doldurulmus örnegi vardi....bir kac bos birakirsan orda gorevliye sorabilirsin ama hepsini tabiki doldurmuyolar...parayla yakınlarda dolduran cok insan oluyo....
bende doldurdum 19 ben bitirdigim uni bölümünü yazdım(cokta önemli değil)
27 en 28 de daha once schengen vizesi aldınmı hollandaya gittinmi gittinse tarihleri vs istiyolar
29 echtgetrow evlilik yazarsın farketmez cunku vizeni almaya gidiyorsun ayrintiya cok takilma
27 en 28 de daha once schengen vizesi aldınmı hollandaya gittinmi gittinse tarihleri vs istiyolar
29 echtgetrow evlilik yazarsın farketmez cunku vizeni almaya gidiyorsun ayrintiya cok takilma
anladım ben geçmiş iletilere bakarken orda gördüm hollandaca doldurun yazıyordu diye ondan dedim şimdi bir form için terara orayamı gidicem.zaten forumdaki çoğu yeri doldurabilirim ama işte bunlarda takılmıştım.sağolun yinede bakalım vizeyi hemen alabilecekmiyim çünkü uçak biletimi aldım bile.
anladım ben geçmiş iletilere bakarken orda gördüm hollandaca doldurun yazıyordu diye ondan dedim şimdi bir form için terara orayamı gidicem.zaten forumdaki çoğu yeri doldurabilirim ama işte bunlarda takılmıştım.sağolun yinede bakalım vizeyi hemen alabilecekmiyim çünkü uçak biletimi aldım bile.
uçak biletini aldinmi:OOOOOO
hayırlı olsun randevu tarihine 2 gun koyman gerkiyor...ben 28inde basvurdum bugun geldi vizem.....
randevu tarihine iki gün ne koyumca anlamadım bunu açıklarmısın.uçak biletini bugun aldı bir ay sonraya
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol