Kafamdaki bazı konuları sitenizdeki deneyimleri okuyup astım.
Dün 10 03 2008 Ankara da sınava girdim .
Kultur:100
Dil:56 kursa falan gitmeyin bosuna paranızı carcur etmeyin.
Yasasın sınavı kazandım sitenizden bayagı faydalandım
Kafamdaki bazı konuları sitenizdeki deneyimleri okuyup astım.
Dün 10 03 2008 Ankara da sınava girdim .
Kultur:100
Dil:56 kursa falan gitmeyin bosuna paranızı carcur etmeyin.
Tebrikler arkadaşım vizende başarılar bence bundan sonrası daha zor yani beklemek.sana katılıyorum kursa gidecek masraf yapacak bişey yok.gülüm
Tebrik ederim inşallah vizende çabuk çıkar...
tebrik ederim arkadasim inslalh vizende basarili olur gelçi ben daha nezaman sınav belli dgeil randuvü almadim ben kursada gidyorum evded çalsiiyorum sınav degişecek diye söylenti var çok korkuyorum o yüzden inslalh bende alirim ve esime bu mutlu haberi veririm sen kazandini nasil ögremndin ve dil bilgisinde neler çikti ayrintili yazarsan çok sveinirim belki çok soru soruyorum ama ilk sınavda almak istiyorum ins ins ins kib..
hayırlı olsun arkadaşım
vize ızdırap yolunda başarılar :( :D
Allah işinizi kolaylaştırsın ;)
vize ızdırap yolunda başarılar :( :D
Allah işinizi kolaylaştırsın ;)
hayirli olsun arkadasim allah yardimcin olsun bundan sonraki islemlerde kolaylik diliyorum.a.e.o
hayırlı olsun arkadasım ali arkadasımıza katılıyorum.;)) vize ve izdirap yoluna sende hosgeldin
tebrik ederim.vizende allah kolaylıklar versın.
sayın hatice kardeşim,zıt anlamlı kelimelere agırlık ver 10 tane cıkıyor
delen*bölme----vermenigvuldigen*çarpma
kind*--çocuk------volvassenen*yetişkin
vijand*düşman-----vriend*arkadaş
dik*şişman----dun*zayıf
langzam*yavaş----snel*hızlı
eeirlijk-------oneeirlijk
opa*büyükbaba----oma*büyükanne
wijs*akıllı-----dom*aptal
licht*hafif veya aydınlık------zwaar*ağır yada donker* karanlık
bana çıkan zıt anlamlı kelimelrdi.
kesinlikle birkaç kez telefonla deneme sınavı yap.ses kalitesigerçek sınavda çok iyi fakat deneme sınavında biraz kötü.kolay gelsin.Allaha emanet
delen*bölme----vermenigvuldigen*çarpma
kind*--çocuk------volvassenen*yetişkin
vijand*düşman-----vriend*arkadaş
dik*şişman----dun*zayıf
langzam*yavaş----snel*hızlı
eeirlijk-------oneeirlijk
opa*büyükbaba----oma*büyükanne
wijs*akıllı-----dom*aptal
licht*hafif veya aydınlık------zwaar*ağır yada donker* karanlık
bana çıkan zıt anlamlı kelimelrdi.
kesinlikle birkaç kez telefonla deneme sınavı yap.ses kalitesigerçek sınavda çok iyi fakat deneme sınavında biraz kötü.kolay gelsin.Allaha emanet
Tebrık ederım, Darısı dıger arkadasların basına.
Vıze ıslemlerınde kolaylıklar..
Vıze ıslemlerınde kolaylıklar..
tebrıkler arkadasım darısı bana ve dıger gırecek olan aarkadaslara bende ankarada gırecegım sınava ama su bır kac gundur kafam baya karısık.naar nederland dıye bır set var.soruların bbu setten cıktıgını duymustum.ama sıteye baktıgımda cok farklı sorular var.bu konuda bır bılgsı olan var mı acaba?
merhaba arkadaslar bende arkadasa katiliyom kesinlik kursa gitmenize gerek yok sadece kendinize govenin okadar
30 soruda 100 aldim
konusmada 56 aldim kic kursa gitmedim
sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
30 soruda 100 aldim
konusmada 56 aldim kic kursa gitmedim
sevgilerle mehmet :geek: :geek: :geek: :geek: :geek:
mrb acaba sınava nası hazırlandıgını da acıklayabılırmısın?
mrb acaba sınava nası hazırlandıgını da acıklayabılırmısın?
Bende ocak ayında sınava gırmıstım ve benımde puanlarım 100 ve 56 ıdı.Kursa gıtmenıze gercekten gerek yok.Sınava bu sıteden gayat guzel hazırlanabılırsınız.Dıkkatlı ıncelendıgınde herseyı bulabılırsınız..
Kolay gele
slm hatice!ben de kursa gidecem de kurs araştırıyorum.istanbul'da mı kursa gidiyosun Ankara'da mı?gittiğin kurstan memnun musun?kurs hakkında bilgi verip kurs adresini yazarsan sevinirim.başarılar dilerim inş kazanırsın
acemi, eger ankarada gitmeyi düsünüyorsan sana bir yer tavsiye edebilirim, ben tek kelime hollandaca bilmiyordum, 20 gun icinde sinava hazırladı ve 21. gün sınava ankarada girip geldim ve iyi bir puanla kazandım,
turnalı verdıgın bılgı ıcın tsk ederım bende naar nederland kıtabı var o resımlı kıtapda var ama ayrıca kucuk bır kıtap var oda naar nederland setınden onda da dılbılgısı var obur baslıga yazamadım cunku kılıtlenmıs bende buraya yazayım dedım
trnlali tşk ederim ama ben istanbulda arıyom kurs.ilgilendiğin için tekrar tşk ederim arkadaşım çok saol
Tebrik ederim bu cok sevindirici bi haber insallah bizede nasip eder Allah bu mutlu haberi paylasmayı biraz tecrube sahibi olmussundur anlatabilir misiniz? :geek: ben zaten kursa gidemiyorum Trabzon'da oturuyom kurs veya baska bir kaynak yok zıt anlamlı kelımelerı bıraz bılıyorum telaffuzu ne kadar dogru kelımeye ne kadar yakın bilmiyorum kitaptaki 100 tane souyuda resımlerden ezberledım baska neler bılmemız gerektıgını bılmıyorum bıze yardımcı olur musunuz?lütfen :ugeek:
Tebrik ederim!Ama bi sorum olacak sınavda bi hikaye anlatıyorlarmış ve
onun özetini istiyorlarmış doğrumu yoksa buna benzer bişey varmı?
bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
onun özetini istiyorlarmış doğrumu yoksa buna benzer bişey varmı?
bu konuda bilgi verirsen sevinirim.
arkadaşım seni tebrik edirim inşallah tez zamanda hollandayada gidersin arkadaşlar kursa gitmeyin evde calişin sınav kolay sadece cesaretiniz olsun yeter herkese kolay gelsin
Tebrik ederim,bol sans vize işlemlerinde..
emrah
emrah
slm arkadaşlar bende bugün sınava girdim ve kazandım bu siteden çok faydalandım .hepinize sonsuz tşkler.allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun .arkadaşlar setlere ihtiyacı olanlar varsa verelibilirim.bana msn den ulaşabilirsiniz:seni---seviyorum2@hotmail.com naar nederland serisinin hepsini kargo ile hediye edebilirim sizlerde faydalanın. sevinçler paylaştıkça çoğalır.yardımlaşarak zorlukları aşabiliriz.sizleri seviyorum:geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :P :P :P :P :P :P
slm arkadaşlar bende bugün sınava girdim ve kazandım bu siteden çok faydalandım .hepinize sonsuz tşkler.allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun .arkadaşlar setlere ihtiyacı olanlar varsa verelibilirim.bana msn den ulaşabilirsiniz:seni---seviyorum2@hotmail.com naar nederland serisinin hepsini kargo ile hediye edebilirim sizlerde faydalanın. sevinçler paylaştıkça çoğalır.yardımlaşarak zorlukları aşabiliriz.sizleri seviyorum:geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :P :P :P :P :P :P
ooo Tebrikler arkadasim
sonunda sende kazandin. insallah vize islemlerinde kisa zamanda olumlu sekilde sonuclanir..!
Darisi diger arkadaslarimizin basina
Sinav tecrubeni uygun baslik altinda bizlerle paylasirsan, diger arkadaslarimzin isine yarayabilir belki..!!
Bu arada yesil sanada yakisti ;)
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol