Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yeni Başvuru Formu

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 998 görüntülenme
Arkadaşlar yeni başvuru formunun işimize yaracak kısmını sizler için doldurdum umarım yardımcı olur.

1. Sayfa:

2. Sayfa:

Arkadaşlar ingilizce form doldurdum hollandacası ile arasında herhangi bir fark yoktur.

İngilizce Formu indirmek için: http://rapidshare.com/files/392637951/OturumEN-NL.pdf.html

Hollandaca Formu indirmek için: http://rapidshare.com/files/392638160/nl_mvv_istanbul_tr_20100514.pdf.html

Herhangi bir sorun olursa yardımcı olabilirim.
bunlar vize çıktıktan sonra konsolosluğa götürceğimiz ewraklar mı?
Bu form vize başvuru formu vizeniz çıktıktan sonra bu formu dolduruyorsunuz ve diğer evraklarınızın yanına ekliyorsunuz. Eski form kaldırıldı yerine bu form geldi. Başvurularda bu formu istiyorlar.

buradaki sadece başvuru formu(MVV)
tesekkurler yararlı olmuş :)
Akarabektaş kardeşim formu açıklamalı koymakla çok iyi yapmışsın,ancak 2.sayfada 2.2 family bölümü

hollandaca formda tam tersinde,hollandaca formda ilk seçenekte partner yanına ikinci şıkta da nikahlı

eş yanına olayı var,ayrıca formda belirtirsen daha anlaşılır olur kardeşim.
xmultecix yazdı:
Akarabektaş kardeşim formu açıklamalı koymakla çok iyi yapmışsın,ancak 2.sayfada 2.2 family bölümü

hollandaca formda tam tersinde,hollandaca formda ilk seçenekte partner yanına ikinci şıkta da nikahlı

eş yanına olayı var,ayrıca formda belirtirsen daha anlaşılır olur kardeşim.

evet şimdi baktım tam dikkatli bakmamıştım hazırlarken. Düzeltmen için teşekkürler.

Hollandaca forumda 2.2 deki;

verblijf bij partner partnerinin yanına gitmek,kalmak

verblijf bij echtgeno( o ) t ( e ) of geregistreerd partner Nikahlı eşinin yanına gitmek,kalmak

Formu doldururken bunlarıda dikkate alınız.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol