arkadaşlar ben daha önce sınava girdim ve kazandım oturum aldım ve 9 ay hollanda da yaşadım 6 ay çalıştım...ama samenwoonen gittiğim için birlikte olduğum kızla ayrıldım ve türkiyeye döndüm şimdi başka biriyle beraberim ve o da hollanda da yaşayalım diyor...acaba aynı şeyleri tekrar yapmama gerek var mı(sınav vs.)yoksa ne yapmalıyım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
yeni birliktelikte yeniden uyum sinavina girmek sartmi?
arkadaşlar ben daha önce sınava girdim ve kazandım oturum aldım ve 9 ay hollanda da yaşadım 6 ay çalıştım...ama samenwoonen gittiğim için birlikte olduğum kızla ayrıldım ve türkiyeye döndüm şimdi başka biriyle beraberim ve o da hollanda da yaşayalım diyor...acaba aynı şeyleri tekrar yapmama gerek var mı(sınav vs.)yoksa ne yapmalıyım.bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
arkdsm eger sinav kagidinin sureesi dolmamissa halen gecerli ise sinava tekrar girmene gerek yook sanirim,,,kolay gelsin,,,
sansli arkadasimizinda dedigi gibi sinav belgen kartin dolmadiysa, yani 1 sene gecmediyse, tekrar girmene gerek yok..!
ama uzerinden 1 sene gecmis ise tekrar girmen gerekiyor..!
kolay gele
ama uzerinden 1 sene gecmis ise tekrar girmen gerekiyor..!
kolay gele
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol