Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yeni Hollandaca Oğreniyorum Calışma CD' si !!!

Yorum için giriş yap 50 mesaj · 55.187 görüntülenme

Rar şifresi : arkadas

İndirme Link

http://rapidshare.de/files/39215509/link_ve___351_ifre.rar.html

Not: Programın çalışabilmesi için, indirdiğiniz klasör içindeki bütün dosyaları CD' ye yazdırınız!!

Bilgi : Link Yenilenmiştir ! 24.04.2008
maşşallah, kardeş şifresini alabilirmiyim.

ALLAH (C.C.) razı olsun...
trnlali yazdı:
maşşallah, kardeş şifresini alabilirmiyim.

ALLAH (C.C.) razı olsun...

şu an sitede teknik özel mesaj gönderme problemi var.

size özel mesaj gönderemiyorum

onunla meşgulum şu an halleder halletmez özelinize şifre gönderilecektir ;)

anlayış için tşk.
ok kardeş beklemedeyim
merhaba bende indirim ama winrar sifresi olmadigi icin dosyalari cikartamiyorum bana onun sifresini vermen mumkunse rica ederbilirmiyim

tesekkurler simdiden
cetinaltun yazdı:
merhaba bende indirim ama winrar sifresi olmadigi icin dosyalari cikartamiyorum bana onun sifresini vermen mumkunse rica ederbilirmiyim

tesekkurler simdiden

arkadaşım biraz daha iyi incelerseniz.

orada rar şifresi diye mavi yazı ile yazıyor.

hadi kolay gele
paylaşımların için sosuz teşekkürler fakat raphitsahere.de adresine linkleri verdiğin için com adresinde ki üyeliğimizden malesef hiç bir şekilde yararlanamıyoruz senden ricam com adresine yüklemeni ve ordan linkleri yollamanı istiyorum SAYGILARIMLA
StilO yazdı:
paylaşımların için sosuz teşekkürler fakat raphitsahere.de adresine linkleri verdiğin için com adresinde ki üyeliğimizden malesef hiç bir şekilde yararlanamıyoruz senden ricam com adresine yüklemeni ve ordan linkleri yollamanı istiyorum SAYGILARIMLA

.de adresi şu an .com adresinden daha çok kolay ve hızlı kullanması !

free seçeneğine tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz !

Kolay gele
;)
You have requested the file indirme_linki.rar (0 KB).

malum Freeden de bu hatayı alıyorum
StilO yazdı:
You have requested the file indirme_linki.rar (0 KB).

malum Freeden de bu hatayı alıyorum

arkadaşım asıl linkler o (0 kb) lık dosyanın içerisinde !

onu indir sonra aç winrarı ve görürsün asıl linkleri
;)
merhaba

ben programı indirdim fakat klasörlerin içi boş

acaba benmi yanlış yükledim

ilk başta linki indirip programı yükledim fakat klasörler boş
Walla nediyim linklerin çalınmasına karşı ancak böle bir yöntem engeller iyi olmuş gerçekten mükemmel bir çalışma, bişey dikkatimi çekti bende Hollanda dil eğitim sınavına girmeye hazırlanıyorum ve herşey ama herşey oraya gidince sıfırdan başlıyacak fakat sınavı kazanmana ramen senin vizen 148 günde çıkmış ama gelmesini bekliyosun ve 2 yılda kazanıpta gelmiyenler var gelse bile hala vizenin senin gibi istanbula gelmesini bekliyenler var bu konuda konsolosluk yetkilileri bişey yapamıyor mu? yoksa ğlkeye gitmemen için seni çıldırtarak yıldırmayamı çalışıyolar bunu çok merak ediyorum.
mavi_duydu yazdı:
merhaba

ben programı indirdim fakat klasörlerin içi boş

acaba benmi yanlış yükledim

ilk başta linki indirip programı yükledim fakat klasörler boş

ilk sayfada yazilarda gerekli aciklama var. yayinlayan arkadas aciklamis

kolay gele
O indirmiş olduğun dosyanın içinde TXT yazı dosyası var winrar ile açtında şifreyi giince karşına bir link daha çıkacak o linkte esas indirmen gereken link mevcuttur.
StilO yazdı:
Walla nediyim linklerin çalınmasına karşı ancak böle bir yöntem engeller iyi olmuş gerçekten mükemmel bir çalışma, bişey dikkatimi çekti bende Hollanda dil eğitim sınavına girmeye hazırlanıyorum ve herşey ama herşey oraya gidince sıfırdan başlıyacak fakat sınavı kazanmana ramen senin vizen 148 günde çıkmış ama gelmesini bekliyosun ve 2 yılda kazanıpta gelmiyenler var gelse bile hala vizenin senin gibi istanbula gelmesini bekliyenler var bu konuda konsolosluk yetkilileri bişey yapamıyor mu? yoksa ğlkeye gitmemen için seni çıldırtarak yıldırmayamı çalışıyolar bunu çok merak ediyorum.

arkadaşım benim bütün işiim bitti şimdilik ind ile.

ind vize onayını verdi ve eşim 830€ yu bugün ödedi.

1 hafta içindede vizemin verilmesi için İstanbuldaki konsolosluğa talimat verilecek ve ben gidip vizemi pasaportuma bastıracağım orada.

sonrada uçak biletimi alıp artık Hollanda ya giriş yapacam.

daha sonra oradaki işler ekstra. ama olsun sonuçta eşimle beraberim ya o yeterli ;)
DARISI BAŞIMIZA nediyelim allah mesut etsin linki indirdim bu arada şifresi ney "arkadas" yazdığımda kabul etmiyor galiba ya başka bir şifre girmemiz gerekiyor
StilO yazdı:
DARISI BAŞIMIZA nediyelim allah mesut etsin linki indirdim bu arada şifresi ney "arkadas" yazdığımda kabul etmiyor galiba ya başka bir şifre girmemiz gerekiyor

kopyala yapıştır yap o zaman olur

arkadas olacak ş olmuyacak
Efeler Diyarı yazdı:

malesef hiçbir şekilde kabul etmiyor çok üzgünüm senide sürekli rahatsız ediyoruz ama kusura bakma CRC (yanlış parola) diye hata veriyor.
ali kardesım emeğine saglık fakat ben basladım ındırmeye bu lınkı free olandan ama valla suan benım pc de flashget var(ındırmeyı hızlandırıyan program)bılıyorsundur sanırım fakat bakıyorum bakıyorum bı turlu kıpırtı yok ındırmeden devamlı % 0 da duruyo yaw,,bı problem yapmıyodur dımı flashget le ındırdıgım ıcın??
emrahtr yazdı:
ali kardesım emeğine saglık fakat ben basladım ındırmeye bu lınkı free olandan ama valla suan benım pc de flashget var(ındırmeyı hızlandırıyan program)bılıyorsundur sanırım fakat bakıyorum bakıyorum bı turlu kıpırtı yok ındırmeden devamlı % 0 da duruyo yaw,,bı problem yapmıyodur dımı flashget le ındırdıgım ıcın??

emrah flash get ile download etme !

normal şekilde download et :)
StilO yazdı:

malesef hiçbir şekilde kabul etmiyor çok üzgünüm senide sürekli rahatsız ediyoruz ama kusura bakma CRC (yanlış parola) diye hata veriyor.

arkadaşım nasıl beceremiyorsunuz ben gerçekten anlıyamıyorum !

şimdi kendim indirdim ve şifreyi yazdım direkt açtı neyse.

ben asıl linki özel mesaj olarak sana gönderdim ordan download et ;)
tamam alı kardesım flashgetı bılgısayardan bı kaldırayım oncede ondan sonra download edeyım ;)

saol
valla kardes flashget sıldım bılgısayardan ve suan ındırıyor programı..
emrahtr yazdı:

ne güzel ;) kolay gelsin :)
kardesım bu yanlıs parola dıyo ya,,ne yapmam gerek??kopyala yapıstır yaptım olmadı ve elımde yazdım yıne olmuyor,,neden acaba??
Efeler Diyarı yazdı:

ne güzel ;) kolay gelsin :)
evet bende 2 defa indirmem ramen malesef şifre "arkadas" değil başka bir şifre var bu yüzden indirmiş olduğum 2 linkin dosyasını malesef açamıyorum yardımcı olunursa çok memnun olurum
Arkadaşlar Program şifrelemesi yapılırken Teknik bir karışıklık yapmışım :D

Şu an indirmiş olduğunuz winrarı silmeyiniz !

sadece başlığa terkar dönün ve vermiş olduğum linki indirin ve için deki not defterinde 2. şireyi göreceksiniz ;)

Ama ilk başlıktaki linki indirdiğinizde not defterini açabilmek için aynı ( arkadas ) kodlamasını giriniz ;)

kolay gele !
Evet sorun şimdi çözüldü ve sorunsuz bir şekilde şifreyi aldıktan sonra halletim oldu gerçekten emeğine sağlık,umarım bu program sayesinde sınavı kazanmak için yeterli bilgi ve beceriye sahip olurum şimdiden herkeze saygılar kolay gelsin
StilO yazdı:
Evet sorun şimdi çözüldü ve sorunsuz bir şekilde şifreyi aldıktan sonra halletim oldu gerçekten emeğine sağlık,umarım bu program sayesinde sınavı kazanmak için yeterli bilgi ve beceriye sahip olurum şimdiden herkeze saygılar kolay gelsin

Arkadaşım size şu konuda uyarıyorum !

bu program ile sadece, kelime telaffuzlarının nasıl olduğunu öğrenebilir ve kulak dolgunluğu yapabilirsiniz ! sadece size sınavda ses algılabilme kapasitenizi geliştirebilmeniz için faydası olabilir !

fakat sınav soruları ile ilgili uzaktan ve yakından size faydası olmaz önemle dikkat !

kolay gele ;)
ya bu neyki yukledim butun klasörler bos virüs falan mi bu ? operatörler bi ilgilenirmisiniz?

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol