Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yeni Hotmail gümbür gümbür geliyor!

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 7.831 görüntülenme
Yeni Windows Live Hotmail'da öyle bir özellik var ki, Gmail'ı çok zorlayacak. İşte detaylar...

Yaz boyunca açılacak olan kritik özellikler arasında önemsiz e-postaların daha iyi filtrelenmesi, SkyDrive sayesinde 10GB'a varan boyutlarda eklenti yollayabilme, entegre Office Web Apps, Push ve gelişmiş mobil desteği, görüşme ekranı ve güvenlik geliştirmeleri yer alıyor.
ben msnimi acamiyorum arkdsm bununla ilgilide bi bilgin varmi hata kodu veriyo surekli diger msnlerimi acabiliyorum ama esas kullandigim msnimi acamiyorum,,,
Verdiği hata kodu nedir ?
hata kodu:8e5e0220
Windows Live Messenger 2009 sürümüne güncelledikten sonra oturum açamayanlar ya da başka sorunlarla karşılaşanlar; lütfen aşağıda anlatılanları uygulayın.

0-) Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. (Saatin yanındaki simgesine sağ tıklayıp çıkış yapın)

1-) Windows CleanUp Utility programını indirin ve kurun.

Not: Kurma konusunda sorun yaşarsanız indirdiğiniz msicuu2.exe dosyasına sağ tıklayın ve "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini kullanın.

2-) Başlat > (Tüm) Programlar > "Windows Install Clean Up" kısayoluna tıklayıp programı çalıştırın.

3-) Listeden aşağıdaki resimde gösterilen Windows Live ürünlerini seçin ve Remove tuşuna tıklayın:

4-) Windows Live Messenger 2009 sürümünü bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip)

5-) Gerekli diğer kurulumları da bu bağlantıdan masaüstüne indirin. (WLM_Extra_MSI.zip)

6-) İkinci indirdiğiniz WLM_Extra_MSI.zip dosyasını masaüstüne çıkartın. (ZIP dosyasına sağ tıklayın ve "Buraya çıkart ya da Extract to here..." seçeneğini kullanın.

7-) Masaüstüne gelen Extra klasörünün içindeki tüm .msi dosyalarına sırasıyla çift tıklayıp hepsini kurun.

8 -) İlk indirdiğiniz Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip dosyasını masaüstüne çıkartın. (ZIP dosyasına sağ tıklayın ve "Buraya çıkart ya da Extract to here..." seçeneğini kullanın.

9-) Masaüstüne gelen Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) içindeki WLXSuite.msi dosyasına çift tıklayarak kurun. Ardından Messenger.msi dosyasına çift tıklayarak kurun.

10-) Başlat > (Tüm) Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayolunu kullanarak WLM'yi başlatın.

12-) E-posta adresinizi ve şifrenizi girerek Windows Live Messenger oturumu açın.

burayı incele ;

http://beceriksizler.beep.to/showthread.php?p=4532764

birde burayı incele burası daha ayrıntılı bilgi veriyor Şanslı ;

http://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/279390-yeni-wlm-surumune-guncelledikten-sonra.html
cok saol arkdsm deneyecegim simdi dediklerini becerebilirim umarim....
sansli yazdı:

Tarih ve saati kontrol et sansli genelde bu hata kodu bundan kaynaklaniyor.
2run34 yazdı:

Tarih ve saati kontrol et sansli genelde bu hata kodu bundan kaynaklaniyor.

Turan başka msn adresleriyle açabiliyormuş.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol