Arkadaslar merhabalar simdi IKS kaldirilmis İdata diye biyere geçiş yapılmış farklı yerlerde işte artık vizeyi ora değerlendiriyor vs.. gibi şeyler duymaya başladım bu sistem nasıl işliyor şu anda bilen varmı acaba ? yani nedir Bu İdata , randevu vermiyorsa bize konsoloslukla baska ne iş yapıyor bilen varmı acaba
Yeni Sistem nasıl isliyor ??
Merhaba arkadasım,
siz soyleyınce baktım simdi.
http://www.idata.com.tr/tr/
iData OfisleriiData İstanbulTelefon+90 212 225 32 33
Faks+90 212 225 39 66
AdresCumhuriyet Cad. No. 123 Giriş Katı, Harbiye İstanbul
Çalışma Saatleri8:30-12:30, 13:30-16:30
Harita için tıklayınız
iData AnkaraTelefon+90 312 468 42 05
Faks+90 312 468 42 07
AdresParis Cad. 36-2, Çankaya Ankara
Harita için tıklayınız
iData İzmirTelefon+90 232 465 01 72
Faks+90 232 465 01 52
AdresKültür Mah. Kızılay Cad. 1376 Sk. No. 10 Gal Apt. Altı İzmir
Harita için tıklayınız
buradan daha detaylı bilgiye ulasabilirsiniz
siz soyleyınce baktım simdi.
http://www.idata.com.tr/tr/
iData OfisleriiData İstanbulTelefon+90 212 225 32 33
Faks+90 212 225 39 66
AdresCumhuriyet Cad. No. 123 Giriş Katı, Harbiye İstanbul
Harita için tıklayınız
iData AnkaraTelefon+90 312 468 42 05
Faks+90 312 468 42 07
AdresParis Cad. 36-2, Çankaya Ankara
Harita için tıklayınız
iData İzmirTelefon+90 232 465 01 72
Faks+90 232 465 01 52
AdresKültür Mah. Kızılay Cad. 1376 Sk. No. 10 Gal Apt. Altı İzmir
Harita için tıklayınız
buradan daha detaylı bilgiye ulasabilirsiniz
dostum ben siteyi inceledim tek gördüğüm yazı
vizesi başvuruları iDATA tarafından kabul edilmektedir...
9 May 2010
14 Mayıs 2010 tarihinden itibaren Hollanda için yapılacak vize başvuruları, iDATA İstanbul ofisi tarafından kabul edilecektir. İlk birkaç gün içinde, çok sayıda başvuru talebi beklendiğinden iDATA mayıs ayından sonra çıkış yapması gereken başvuru sahiplerine, başvurularını 24 Mayıs haftasına ertelemelerini önermektedir.
Haziran 2010 tarihinden itibaren iDATA Ankara ofisi de Hollanda vize başvurularını kabul edecektir. İlk birkaç gün içinde, çok sayıda başvuru talebi beklendiğinden iDATA 21 Haziran 2010 tarihinden sonra çıkış yapması gereken başvuru sahiplerine, başvurularını 7 Haziran 2010 haftasına ertelemelerini önermektedir.
bu oluyor , yani simdi anlamadım ben. Benim hollandada IND kabul etti para yatırdık evrakların gelmesini bekliyoruz konsolosluğa. Benim bu IDATA ile ilgim nedir , yada bu IDATA bizim hollandadan yaptığımız samenwonen yada evli arkadasların yaptığı ilk başvuruyumu buradan yapacaklar gerçekten ne işe yaradığını anlamadım bu ne saçmalık anlamaya çalışıyorum ama zor
vizesi başvuruları iDATA tarafından kabul edilmektedir...
9 May 2010
14 Mayıs 2010 tarihinden itibaren Hollanda için yapılacak vize başvuruları, iDATA İstanbul ofisi tarafından kabul edilecektir. İlk birkaç gün içinde, çok sayıda başvuru talebi beklendiğinden iDATA mayıs ayından sonra çıkış yapması gereken başvuru sahiplerine, başvurularını 24 Mayıs haftasına ertelemelerini önermektedir.
Haziran 2010 tarihinden itibaren iDATA Ankara ofisi de Hollanda vize başvurularını kabul edecektir. İlk birkaç gün içinde, çok sayıda başvuru talebi beklendiğinden iDATA 21 Haziran 2010 tarihinden sonra çıkış yapması gereken başvuru sahiplerine, başvurularını 7 Haziran 2010 haftasına ertelemelerini önermektedir.
bu oluyor , yani simdi anlamadım ben. Benim hollandada IND kabul etti para yatırdık evrakların gelmesini bekliyoruz konsolosluğa. Benim bu IDATA ile ilgim nedir , yada bu IDATA bizim hollandadan yaptığımız samenwonen yada evli arkadasların yaptığı ilk başvuruyumu buradan yapacaklar gerçekten ne işe yaradığını anlamadım bu ne saçmalık anlamaya çalışıyorum ama zor
oradaki telefonları arayın bilgi isteyin. eger derlerse haziranda gel yada onun gibi birsey. O zaman konsoloslugu arar durumunuzu belirtir ve onlardan yardım istersiniz. Cunku arasıra konsolosluk kendisi randevu verebiliyor.
İDATA nın sitesinde yönlendirme icin 44 lira yazıyor onuda sorarsınız. nasıl yatırılır gibi.
İdata'yı sizden duydum. internette baktım biraz. Ama gecikmelerle alakalı birsey gormedim.
Garanti olsun diye hem idata hemde iks'yi arayın derim.
İDATA nın sitesinde yönlendirme icin 44 lira yazıyor onuda sorarsınız. nasıl yatırılır gibi.
İdata'yı sizden duydum. internette baktım biraz. Ama gecikmelerle alakalı birsey gormedim.
oradaki telefonları arayın bilgi isteyin. eger derlerse haziranda gel yada onun gibi birsey. O zaman konsoloslugu arar durumunuzu belirtir ve onlardan yardım istersiniz. Cunku arasıra konsolosluk kendisi randevu verebiliyor.
Hersey istisna serdar kardes neyin ne oldugu su anda belli degil kimse ne yapacagini bilmiyor siteye baktım aydınlatacak birşey yok , ankarada yasıyorum istanbulamı gideceğim evrak vermeye , anlamadım gerçekten enteresan olmaya başladı bu iş iyice.
selamlar arkadaslar, sinava gitmeden once bu konuyu okumustum, ben henuz daha vize basvurusunu yapmadim ama persembe gunu sinava gittigimde ist. konsolosluguna sordum bu durumu, bana verdikleri cevap su oldu; idata sadece turistik ve ticari vizelerle ilgileniyo dediler, aile birlesim vizesi icin konsolosluga geliyosunuz eskisi gibi dediler..sizler icin sordum, ama ankarayi bilemiyorum, istanbul icin durum boyleymis, Allah yardimciniz olsun..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol