Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yeni sitemiz Hakkinda Dusunceleriniz

Yorum için giriş yap 17 mesaj · 6.674 görüntülenme
Yeni forum sitemiz hakkinda ne dusunuyorsunuz
ugur abi affina siginarak bir oneri getiricem . sagir sultan bile duymustur son 10 gunde yasanan sehitleri.

biliyorum site sadece yurt disina gitmeye calisan bizler icin egitim sitesi gorevi goruyor.

suan bunlari yazmak bil okadar zor geliyorki bana.elim titirerken yuregimde titriyor. sehitlerin hic birini tanimiyordum ama tanimakda gerekmiyor . ben ulkemin ve benim guvenligimi saglamak adina sinirlarimizda nobet tutan evlatlarimizin hain puuslarla öldürülmesi fikrine tahammul edemiyorum . lutfen bu konu hakkinda dusuncelerini belirtmek isteyen arkadaslarimiza serbest kursu adi alitinda bir bölüm aciniz. bazi konularda bilinclenmek gerektigini dusunuyorumki bunlarin en basinda vatan gelir

belki yazdigim yer amacina uygun bir yer olmamistir ama en uygun baslik burasini buldum simdiden ozur

NE MUTLU TURKUM DIYENE!
Bu konuya bende cok uzuldum... Sitenin ust yazisina bakabilirsin...

Orada kendi capimda duyurumu yaptim...

Serbest kursu basliginida aciyorum.......
merhaba bu siteden hicbirsey anlamadim obur site daha iyiydi ve bu sitede eski nikimle giremiyorum:(
Bu site yeni oldugundan...

Tekrardan kayit olmaniz gerekmekte..

Zamanla siteye alisacaginiizi umuyorum
slm uğur kardeş ya diğer siteye ne oldu benim haberim yok hangi hain neden? böyle bişey yaptıki?
senator kardesim; eski siteye ne oldu neden burdayiz bolumu altinda sordugun soruyu detayli bir sekilde bulabilirsin.kolay gelsin ;)
kaan30 yazdı:
merhaba bu siteden hicbirsey anlamadim obur site daha iyiydi ve bu sitede eski nikimle giremiyorum:(

:) yeni sitede yeni nick alacaksin kaan30 ve burasi cok guzel olmus eski siteye alistigin icin burasi sana karisik gelecektir daha once forumlari takip eden birisi olarak burasi gayet hos ve gayet acik biraz karistitirsan anlarsin kaan30 arkadasim ;)
siteye üye olan arkadaşlarım

bu site ilk başta tuhaf gelebilir çünkü adı üstünde yeni bir site yani yeni bir yaşam gibi

diğer siteye üye olduğumda site baya kalabalık ve çok yol katetmişti ama bu siteye 5. üye olan kişi bendim ilk başta ne bu ya falan dedim kimseciler yok ama şimdi tam 119 kişi olmuş artı eski sitedeki insanlarıda yavaş yavaş buraya toplanarak tekrar eskisi gibi oluyoruz

siteye üyelikler tamamlanıp çoğaldıkça site daha güzel olacağından eminim herkes bildiğini paylaşmalı ve bilgi vermeliki site daha aktif bi şekilde işlesin herkesin desteği olmalı yani

herkese iyi çalışmalar
selam..açıkçası yeni evimize başlarda pek alışamamıştım..hala da tam anlamıyla alışamadım..ama zamanla herşeyin üstesinden geliceğimizi düşünüorum..birdenbire hiçbişiy olmuo..herşey zamanla..eski gücümüze kavuşcaz..
arkadaslar alıstım sıteye fazla bı fark yok sadece yapı ve renk farklı eksık olan bılgıler ve kısıler o yuzden elımızden gelenı yapmalıyız
bende geldim arkadaslar yeni evimiz sitemiz hayirli olsun buda guzel ya bu aralar fazla degisiklik yaptik ama olsun bunuda kis temizligi misali dusunelim ve yeni bir yilan yeni bir site ile basliyalim (biraz sacma oldu ama :lol: :lol: :lol: )bana sormak istediginiz sorular olursa yine herzaman oldugu gibi yardimci olmaya hazirim arkadaslar gerci benim bolumum yok ama yinede yardimci olmaya calisirim kalay gelsin
Arkadaslar bende eski siteye de girerdim bakardim ama cok karisik geliyodu bana

bu hali cok guzel cok sper olmus

sonra bu siteye ulasamaz oldum ve cok merak ettim ne oldu diye

sonra bana mail gelince cok uzuldum

ve yeniden kavusdugumada yeniden bu sitede oldugum icinde cok sevindimmm

Herkese kolay gelsin
ESKİ SİTEYE NE OLDU YA...!!!!
ufoss abımmm ya eskı sıtenın tum uyelerıne maıl gıttımı artık bu sıtede oldumuza daır cunku bana gelmedı ben kendım buldum burayı eger eskı uyelerımıze hepsıne maıl gonderırsen emınım bırcok kısı buraya gelecektırrr saygılarrr
ben hepsine mail attim...

bazilarinin junk mailine dusmus olabilir...

Bence arayan buluyo....

Yardima ihtiyaci olan bulacaktir emin ol....

Suda bir gercek...simdiki uyelerin hepsi faal uyeler...

digerleri linkleri gorebilmek icin kayit olup 1 defalik gelenler idi....
Evet şimdiki bu düzen çok güzel.

Fakat oylama yapan çok yok yeni sitemiz hakkında :D

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol