başvuru tarihim 09,09,2009
hala bir cevap yok 9 ay oldu :shock:
vermeyeceksen bas reti gönder pasaportu ne diye uzatıyorsun ??? neyi araştırıyorsun ölmüş dedelerimin babalarına kadarmı araştırıyorsun ???? nedir bu saçma düzen biri bana anlatsın kafayı yicem
yeter artık ! ( basvurali 9 ay oldu )
Baris bu gunlerde Dofi 'de cikiyor mu dosyan .? Birkac kisi Dofi 'de cikmiyor falan diyordu .
Bu aralar bir karar cikar mi ki .
Bu aralar bir karar cikar mi ki .
ya benim dosyam dofide 3 haftadır gözükmüyor ( sonuç sayfası yani ) 3,5 ay oldu benimde hakikaten insanın ümidini kırıyorlar bizde ne yapacağımızı şaşırdık. barış 9 ay dolunca solvite başvuracaktınız hatırladığım kadarıyla ne yaptınız?
ya benim dosyam dofide 3 haftadır gözükmüyor ( sonuç sayfası yani ) 3,5 ay oldu benimde hakikaten insanın ümidini kırıyorlar bizde ne yapacağımızı şaşırdık. barış 9 ay dolunca solvite başvuracaktınız hatırladığım kadarıyla ne yaptınız?
evet bugun arayacagız solviti. benim sayfam cıkıyor problem yok. atabilgin senin çıkacak o zaman bir iki hafta içinde cevap gelir merak etme
ayrıca bir avukat bulduk sırf bu işlerle uğraşıyormuş. dedi ki sizin işi 500 euro ya hallederm ama ne kadar gerçekci
haklısın barış avukatlarada güvenmek zor ... ama denemekten başka çare var mı bilmiyorum, imkanın varsa dene bence...
anladım atabilgin zaten buda olmazsa benim daha önce italyaya gitmişliğim var turist olarak. olmadı italyaya gidicem otel fln ayarlayıp sonra ordan belcikaya gecicem
Atabilgin Dofi 'de sorun var diyorlar . Ondan gozukmuyordur . Gecen hafta birkac gun tatildi Belcikada belki duzeltilemedi hala .
arkadaslar benımdee dosyam dofide 3 haftadır gozukmuyor nedenını anlayamadım 3 ayı gectı dosyam oraya gıdelı.ıslemde yazıyordu sımdı ıslem basamaklarını anlatan sayfa cıkıyor.arkadaslar herkesınmı öyle yoksa tek benmıyım...
arkadaslar benımdee dosyam dofide 3 haftadır gozukmuyor nedenını anlayamadım 3 ayı gectı dosyam oraya gıdelı.ıslemde yazıyordu sımdı ıslem basamaklarını anlatan sayfa cıkıyor.arkadaslar herkesınmı öyle yoksa tek benmıyım...
yaklaşık 1 aydır benim sayfamda dediğin gibi, dofiyi aradık dosyanız hakkında karar verildi ama henüz açıklanmadı dediler, bekliyoruz bakalım hayırlısıyla...
bende aradım banada 1 hafta ıcınde karar verılecek dedı.bu hafta ıcın.ama hala haber yok 14 hafta olacak dofıye gıdelı dosyam endıselıyım acıkcası.10 hafta demıslerdı.hayırlsı bakalım daha fazla uzamasında hayırlsıyla cıksın ıns vızelerımız.
bende aradım banada 1 hafta ıcınde karar verılecek dedı.bu hafta ıcın.ama hala haber yok 14 hafta olacak dofıye gıdelı dosyam endıselıyım acıkcası.10 hafta demıslerdı.hayırlsı bakalım daha fazla uzamasında hayırlsıyla cıksın ıns vızelerımız.
hiç inanmayın bu hafta açıklanacak diye oyalama taktikleri. bekleyin sadece ona odaklanmayın aramayında azarlıyorlar resmen
hiç inanmayın bu hafta açıklanacak diye oyalama taktikleri. bekleyin sadece ona odaklanmayın aramayında azarlıyorlar resmen
ya bunlar neye gore yapio bunu anlamiyorumki.bize ocagin ilk haftasi cvp vercez dediler.gercektende ocagin 8 inde vizem onaylanmis 12 sinde elime geldi.ilginc gercekten.
atabilgin ve sewdaa bence sizin vizeleriniz onaylanma asamasinda o yuzden gozukmuyo dofide benimde oyle olmustu cunku.nevilen ya evrak istencek yada vize gelcek demisti.gercekten de oyle oldu.vizem geldi.merak etmeyin en kisa zamanda haber gelir.biraz daha sabir.sizin sureleriniz normal bi sure vize icin.3.5 ay.zaten evraklari teslim ettiginzde size 3 ay icinde cvp gelecegi soyleniyo.biraz daha sabir.cok zor biliyorum ama fazla stres yapmamaya calisin.eninde sonunda vercekler
ılgıne cok tskler zeynacım.Allah destek olan herrkesten razı olsun.cunku cok zor ancak yasayanlar anlayabılır bızı.ıns bırgun bızde gelırız...
ılgıne cok tskler zeynacım.Allah destek olan herrkesten razı olsun.cunku cok zor ancak yasayanlar anlayabılır bızı.ıns bırgun bızde gelırız...
ne demek canim bende o gunlerden gectim.ne kadar zor oldugunu bizler anlamiycazda kim anliycak.cok buyuk bi problem olmadigi surece korkmayin mecburen vercekler.esleri ayri tutmaya haklari yok cunku.sadece yildirmaya calisiyolar iste
11 ay oldu umudu kestım hollandadan tekrar basladım ıslemlere ..
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol