Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Yine Red Geldi.

Yorum için giriş yap 31 mesaj · 8.044 görüntülenme
Uzun bekleyisimin ardindan az once pasaportumu aldim.

Yine red vermisler.3 adette mektup..

Birazdan taratip hanima yollucam,okusun ne yaziyo.

Burayada eklerim bilen varsa bakar belki.

Yine sebep ne bilmiyorum,canim sikildi cok

Esimi arayip ne dicem bilmiyorum,ikiz cocuk olmasi cok risk

birde boyle birsey kotu bir etki yapcak diyede korkuyorum..

Bizden dualarinizi eksik etmeyin kiymetli dostlar.

Zor gunler gecirmekteyiz.

Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Allah sonunu hayir etsin...

Sabir biraz daha... Malesef bazi insanlarin cabuk bazilarininda gec cikiyor vizesi....

Allah hakkinizda hayirlisini versin :geek:
yapma be nevılen.vallaha okudum ve moralım cok bozuldu.şok oldum suan.Allah buyuktur nevılen devam edıceksın.bu nasıl ıs anlamadım ya neden red sebep ne?yanı durmadan red verıyolar anlamadım.moralını bozma dualarımız senınle .hayırlısı olsun belkı bunda bı hayır vardır.esın bı baksın bakalım.gereklı mercılere basvurun bı sonuc cıkar ınsalah.mecbur verıcekler bu lanet vızeyı sana.senın ıkı tane cocogun gelıyo.sınırlerım cok bozuldu.
Yani ne denir bilmiyorum cidden çok şaşırdım... Üzülme... Her şeyde vardır bi hayr, Allahım hakkında hayırlı olanı nesip etsin...

Red sebebini bilmiyorum ama artık bır avukatla yola devam etmen daha iyi olacaktır.
inanmıyorum ya nedir bu arkadas kacıncı bu bu adama kacıncı red? ALLAH hayırlısını versin kardesim ne diyeyim..
nevilen yazdı:
Uzun bekleyisimin ardindan az once pasaportumu aldim.

Yine red vermisler.3 adette mektup..

Birazdan taratip hanima yollucam,okusun ne yaziyo.

Burayada eklerim bilen varsa bakar belki.

Yine sebep ne bilmiyorum,canim sikildi cok

Esimi arayip ne dicem bilmiyorum,ikiz cocuk olmasi cok risk

birde boyle birsey kotu bir etki yapcak diyede korkuyorum..

Bizden dualarinizi eksik etmeyin kiymetli dostlar.

Zor gunler gecirmekteyiz.

Bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.

a a a aaa bu neee yaaa yemin ederim acayip moralim bozuldu gozlerim doldu okuyunca...diger arkdslarinda dedigi gibi hak varsa gerekli yerlere itiraz edip avukata danismakda fayda var diye dusunuyorum bende,,,bu ne kardesim yaa verin cocugu olacaklarin vizesini insanlar yuva kuruyo tr deki insanlar eslerinin yanina gitmek istiyo yaaa bu turistlik kacaklik,yada ne bilim baska bisey yapmak icin gitmeye benzemiyoki aile yaa bu daha otesi varmi ? elinde sonunda vereceksiniz ne diye bu kadar ugrastiriosunuz insanlari anlamiyorum,,,ama onlarida allah bildigi gibi yapsin,...rabbim esine ve bebeklerinize guc ve saglik versin bu gunlerinizde ins ins ins.... :geek: :geek: :geek: umarim en kisa zamanda bi vesile cikar da vizeni verirler sende esine ve bebeklerine kavusursun arkdsm,,,bide saniyorumki esinede haber gitmistir red diye mektupla fln haber vermislerdir sanirim...birbirinize destek olun bu gunlerde gececek arkdsm,,,,
vay dostum yeminle cok uzuldum gercekten senin alicagina cok inaniyordum vardir bi hayir allaha guven acayip moralim bozuldu bak sanki ben aldim retti ama sunu soyleyim sana eger turkiyede durumun iyiyse buraya daha fazla ugrasma dostum benim imkanim olursa yeminle doncem vatanima gozunu seveyim oralarin valla durumum yok borcun harcin icindeyim donemem yoksa dakka durmazdim sende iyi bi dusun derim
Hepiniz cok sagolun arkadaslar.

Az once cevirrtim mektuplari.

Eve birkac defa polis gelmis,ne zaman gelmisler bilmiyoruz.

Evde kimseyi bulamayinca,red vermisler.

Haklilar mi haksizlarmi bilmiyorum.Hanim hala calisiyor.

aksamustu 6 da evde oluyor.Her zaman orda kalmiyor,her an birsey olur diye

bazen ailesiyle kaliyordu.

Tek sebep bu yaziyor.Avukatla itiraz etsek faydasi olur mu bilmiyorum.

Bilgisi olan yardimci olursa cok sevinirim.

Haftaya carsamba gunu avukatla randevumuz var,belki bir faydasi olur.

Olmassada,durmak yok artik.
Nevilen arkadaşım, bunu söylemek senini için ne kadar anlamlıdır bilmiyorum ama ben de çok üzüldüm inan. insanın umutlarının bir anda suya düşüvermesi çok kötü birşey gerçekten. pek çoğumuz bu duyguları yaşadık. umarım en kısa zamanda bu sudan sebep yüzünden verilen red düzeltilir.
ya gercekten bu kadar da olmaz yaa bunlar napmaya calisiyo.. nevilen uzulme arkadasim herseyde bi hayir vardir bence artik iyi bi avukat bul ve birak herseyi o halletsin basvuruyu bile o yapsin..itiraz etsen bile kabul etmiyorlar ben etmistim ilk red aldigimda ama yine bise olmadi.hersey gonlunce olsunnn
Reddin duzelmesi gibi bir durum var mi arkadaslar?

Itiraz etsek ugrassak netice alir miyiz?

Cunku bu cok mantiksiz,

caycisindan hizmetlisine butun dofi benim esimi o durumda gorse

--ki o haliyle bile 2 gunde bir belcikada 2 gunde bir hollandada

haftasonklari full belcikada kaliyor.--

haklisiniz derler eminim.

bir daha basvuru yapmayada hic gucum kalmadi.

vallahi dakka dakka saydim su gunleri.

biriktirdigim her kurusla bebek oyuncagi aldim,gidince vereyim diye..

olmadi.

Iste bende bu forumda aci tecrubeleri tadan olayim.

Insallah kimse yasamaz bunlari.Bakin beni ornek alin,islerinizi siki tutun sevgili dostlar.
nevilen yazdı:

Cunku bu cok mantiksiz,

olmadi.

Insallah kimse yasamaz bunlari.Bakin beni ornek alin,islerinizi siki tutun sevgili dostlar.

arkdsm bence bisekilde bi hakkiniz olmasi lazim,onlar ne zaman geldiklerini kanitlasin,esinizde saat 6 ya kadar calistigini,ikiz bebeklerde erken dogum ihtimali oldugu ve esinin yaninda olmadigindan dolayi kendi ailesinin yaninda kaldigini,saglik acisindan evde tek kalamadigini avukat belirtsin bence bu durumda bi sans olmasi gerek cunku bunlar mantikli sebepler evde bulunamamasi icin...ins ins ins bi sans cikartir rabbim karsiniza bebeklerinizin hatrina... :geek: :geek: :geek:
arkadaşım tükenmişliğe yenilme asla. belçikanın nasıl bir vize uygulaması var anlamış deilim. araştırmalar yok sorgulamalar filan. mazeretleri nedir vermemekle nasıl bişey bu ya. allah yardımcın olsun alternatifleri hiç bir zaman gözden geçirmeyi unutma bence nevilen arkadaşım.
ya nevilen cok ama cok uzuldum allah tez zamanda vizenin cikmasini nasip etsin hakkin varsa ara bunlar nasil insanlar esine yazik degilmi ikiz annesi olacak insanda vicdan olmali bunlarda yok olsa bize boyle davranmazlar nevilen sikma canini sabret
Kardesim hic bir zaman umutsuzluga kapilma o vizeni alacaksın ama sorun nerede önce onu cözelim hep beraber .. Nedir bu yani mutlaka bi yerde bi problem var ama ne.. Bunu avukat tut öyle öğrenebilirsin ancak yoksa bize vermezler o bilgiyi.. Cok değişik bi sistemleri var onların nasıl bi sistem bu anlamıs değiliz zaten madem yengenin evine polis kontrole gelmis neden kagıt bırakmamıs biz geldik sizi bulamadık diye yada komsulara neden bildirmemisler nasıl bi anlayıstır bu her zaman evde olacaksın diye bi şey yok ki.. böyle bi mantıksızlık olmaz sen icini ferah tut herşeyde bi hayır vardir.
Nevilen kardeş belçikada işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama mutlaka bir çözümü vardır. hemen pesetmeyin lütfen. ben hatırlamak bile istemiyorum çok sıkıntılar yaşadık biz de, eminim pekçok arkadaş da yaşamıştır. ama sonunda unutulup gidiyor işte başka telaşeler başlıyor. üstelik sizi şuan öyle tatlı bir telaşe bekliyor, hem de çifte telaşe. bence mutlu sona yaklaştınız çok az kaldı, allahın izniyle.
nevilen yazdı:

Belediye Adresi! GBA?

Banka girdi hesap numarasi ve aylik O Adresdemi?

Vardiyeli bir isde mi calisiyor?

Ev sahibi kim turkmu Hollandali mi?

Saglik Karnesi ve Ev Doktorunuz Aile Hekimiziz Ayni Adresdemi!!

Onemli olan bunlardir!! itiraz edebilmek icin!!3 gunden fazla evden uzak kalamaz!!!
arar_55 yazdı:

Belediye Adresi! GBA?

Banka girdi hesap numarasi ve aylik O Adresdemi?

Vardiyeli bir isde mi calisiyor?

Ev sahibi kim turkmu Hollandali mi?

Saglik Karnesi ve Ev Doktorunuz Aile Hekimiziz Ayni Adresdemi!!

Onemli olan bunlardir!! itiraz edebilmek icin!!3 gunden fazla evden uzak kalamaz!!!
Belediye adresi o.Aylik adresi o.Posta adresi o.Ayni yerde 3 yildir calisiyor,schenker firmasinda.Ev sahibi Belcika vatandasi bir Turk.Sigorta adresi ayni adres.Evden 3 gun uzak durmak gibi bir durum yok zaten.biz sistem yapmistik polis gelir diye. 2 gun orda 2 gun tilburg de,ama son zamanlar dahada fazla kaliyordu.

Ben acikcasi ne zaman gelmis bu polisler ne olmus anlam veremedim,geldigini ispat dahi edemiyoruz ki.Eve bir kagit biraksalar onuda anlicazda.Ya marketteyken geldiyse,ya yuruyuskeyken geldiyse bunlari bile bilmiyoruz.O kadar kotu bir sebep ki,insan buna sinir oluyor.Hadi ben kontrati sorun yaparlar diyordum,oyle olsa bu kadar uzulmezdim.

Carsamba randevumuz var avukatla,itiraz etmeye calisiriz,kabul ederler mi etmezler mi,nasil oluyor bu itiraz bilmiyorum.

Deniye deniye ogreniyoruz iste.
sansli yazdı:

Cunku bu cok mantiksiz,

olmadi.

arkdsm bence bisekilde bi hakkiniz olmasi lazim,onlar ne zaman geldiklerini kanitlasin,esinizde saat 6 ya kadar calistigini,ikiz bebeklerde erken dogum ihtimali oldugu ve esinin yaninda olmadigindan dolayi kendi ailesinin yaninda kaldigini,saglik acisindan evde tek kalamadigini avukat belirtsin bence bu durumda bi sans olmasi gerek cunku bunlar mantikli sebepler evde bulunamamasi icin...ins ins ins bi sans cikartir rabbim karsiniza bebeklerinizin hatrina... :geek: :geek: :geek:Belcikada Mahalli polis ve Ev koperatifleri(belediye fen isleri)Screen gizli film cekme(goruntu alma)uyguluyorlar!! Hangi Odayi Kati Kullandiginizi olcerler kayit a alirlar!!

Erkek insanin moral icin her yere gezebilir o sekilde Uzman Avukatiniz itiraz edebilir!!!

Kolay gelsin !!!Belcika Adli makamlar ozel dedektif memurlarinin bilgisine gore Islemi hazirlayip

Adliyeden legalize ettiriyorlar Uluslar arasi guvenlik(ciddi Evlilik)!!

Ev sahibi bElki Yanlis bilgi vermis olabilir!!

Belediyeden gba(orda Kaldigina dair belge(suret)uittreksel

Aylik ve yillik Gelir kagitlari banka girdi belgeleri Is yeri Kontratlari Ev kontrati aylik odediginize dair belge!!!

itiraz mektubunuz!!

Ozel yasama (prive) onlari ilgilendirmez Hatali birisi var ama kim isde soz konusu bu ok!!!

Bir cok belcikadaki mvv islemlerinde Rusvet Alindigi one cikiyor Dogru olmamasi gerekir(500 )euro bazi insanlari uyardim bunu ev sahipleri ceplerine indiriyor olsa gerek(Rusveti)!!

Sapikali durumlar disinda dikkattinize!!

Kolay Gelsin!!
ustad, foruma yeni bakabildim. gercekten verdigin habere cok uzuldum. hakkinda hayirlisini dilerim.

selamlar.
Kiymetli Leonardo ;

Kiymetli Ozl Hanim Kardesim ;

Kiymetli Acer Hanim Kardesim ;

Kiymetli Sansli Hanim Kardesim ;

Kiymetli Diger Arkadaslar :

Hepinize can-i gonulden tesekkur ederim.Acimi paylasip ; moral veren sozlerinizle biraz

beni yumusattiniz.Hepiniz cok saolun.

Artik ilk gunler gibi cileden cikmiyor insan,alistik heralde.

Bakin ben size ve yeni okuyan arkadaslara 'red sebebini'' tekrar acikca yazayim,

gelecek arkadaslarimiz daha dikkatli olsun ;

Cuma Saat 13.15 te Yabancilar Polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.

(en komigi bu,5'e kadar calisiyor zaten)

Cumartesi Saat 23.45 te Yabancilar polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.

(Muhtemelen uyuyordu,22.00 a kadar msn de konusuyorduk zaten.ki sen polis dahi olsan gece vakti o saatte zili calsan yanliz bi bayan kapiyi dahi acmaz ,o saatte ne isin var benim evimde)

Pazar Saat 16.00' da Yabancilar Polisi eve gelmistir bulamamistir.

(Muhtemelen Jimnastik Salonundaydi,doktor dogumdan once haftada 30 dakika hafif jimlastik yapmanin doguma olumlu katkisi olacagi icin gitmesini onermisti,ki ogunde evindeydi)

Mazeret bu arkadaslar,toplu olarak cikarilan netice ; Ev sahtedir kimse yoktur,Evlilik sahte evliliktir,cidiyetten uzaktir.Netice ; Vize talebi red edilmistir.

Hanim butun mktuplari cevirdi.Iste bu.

Avukata gidicez Carsamba gunu ama telefonda kabul etmezler kanisindayim,

Dofi sacma sapan bir kurum,bastan isi surdurmek gerekliydi o zaman boyle sorunlar yapamazlardi,yinede ugrasicaz tabi dedi...

Insan bastan kiziyoda olsun,onlarda insan gorevlerini yapiyorlar,onlarin amacida bizi sogutmak,rakibi sevmesekte ne demis Hz Isa ; Sezarin hakki Sezara.Onlar beni simdilik yendi.

Insallah rovansi alirim. ;)

Kader kismet,artik saglik olsun.Vazgecmek yok tabi.Ama biraz dinlenmek lazim cok yordu bunlar bizi,bebeklere hazirlanmak lazim.

Aranizdan kisa bir sure uzak kalicam,daha cok calismam daha cok biriktirmem lazim.

4 iste birden caliscam artik,en son bir kofteci dukkaninda is buldum,aksamlarida orda calisirim heralde.Gunduz ajansta,oglen mobilyacida ,aksamustu ozel ders,aksam kofteci Nevilen ;)

Yakinda Martinle MithatCan Michael'IN resimlerini koycam,Sansli Teyzesi dua et

benim tosunlarima hemi ;) Sunnetine Kismet Belcikada olursak hepinizi cagircam ;)

Hepiniz hakkinizi helal edin dostlar.Sanirim en hareretli tartismamizi Saygideger Abim

Fyesil ile yaptik,bana kafir muamelesi yapti ama,gecti gitti hersey.hakkini helal abim. ;)

Sen istedigin kadar kiz bana,ben seni cok seviyorum,ben herkesi seviyorum. ;)

Saglicakla kalin dostlar,kisa zamanda Nevilen geri gelecek.

Hemde 3 kisi gelcez.Hepinizi dovcez,gebertcez.Sitenizi yok etcez ;)

Not/Ugur Abi,bak bu benim tescilli adim,uyeligimi silme.

oooOO NEVILEN OOooo
selam nevilen arkadaşım, bir hüzünlendim şöyle mesajını okuyunca. var mı öyle çekip gitmek. ne kadar yoğun çalışsan da arada bir gözatarsın siteye. her ne kadar karşılıklı hiç yazışmasak da yorumlarını, mesajlarını ilgiyle okuyordum ve doğrusunu söylemek gerekirse siteye renk katıyordun yani. allah sana hem sabır hem güç versin. bak gör birkaç ay sonra sen de, yok hollandaca için okuldu, yok ehliyetti, yok iş bulmaydı bunlarla uğraşacaksın. bu arada bol bol bebek altı da değiştireceksin tabi. herşey gönlünce olsun.
Nevılen bu saatten sonra teselli sözleri pek fayda etmez. Sende yapılması gerekeni yapmışsın zaten uzulmektense yola devam diyorsun. Allah yolunu açık etsın hayırlar çıksın karşına.

alper68 yazdı:
vay dostum yeminle cok uzuldum gercekten senin alicagina cok inaniyordum vardir bi hayir allaha guven acayip moralim bozuldu bak sanki ben aldim retti ama sunu soyleyim sana eger turkiyede durumun iyiyse buraya daha fazla ugrasma dostum benim imkanim olursa yeminle doncem vatanima gozunu seveyim oralarin valla durumum yok borcun harcin icindeyim donemem yoksa dakka durmazdim sende iyi bi dusun derim

Ben aslında biraz Alper68 arkadaşımızın dedıklerıne katılıyorum.Bilmiyorum Belçika şartlarını zorlamandaki nedeni ( Türkiye ile kıyasla ) ama vardır bir geçerli sebebin. İnş gidincede gittiğine değer ve hiç bir zaman pişman olmazsın.
Bu polis madem geldi geldiği zaman neden posta kutusuna geldiğine dair belge bırakmamıs? Herkeze bırakılan bu kagıtlar neden size bırakılmamıs ne kadar sacma.. Yok herşeyden önce madem evde kimseyi bulamadınız neden saygı duydugumuz değerlere ( evlilik gibi ) neden sahte muamalesi yapiliyor. Nereden anladınız sahte oldugunu .. walla kardesim hakkında hayırlısı ne ise o olsun bak ben hala iradeliyim bekliyorum yitirmedim hala umudumu haber de alamadım hayırlısı ne ise o olsun herkez icin ..

Selam ve dua ile..
arkadasim oncelikle gecmis oLsun

bizde valla 3 aydir surunuyoz

once bir mektup neymis vergi kayit numarasi gonderin gonderdik

sonra bir mektup IND den neymis beraber cekildigimiz fotograflar varsa gonderin gonderdik

simdi bir mektup neymis dosyada benim sinav sonuc kagidim yokmus onuda bguun gonderdik oyle boyle 3 ay gecti daha bisi yok ortada

bakaLim bir dahaki sefer ne isteyecekler hayirLisi

herkese sabirrrrrrrrrrrrrrrrr
nevilen yazdı:
Kiymetli Leonardo ;

Kiymetli Ozl Hanim Kardesim ;

Kiymetli Acer Hanim Kardesim ;

Kiymetli Sansli Hanim Kardesim ;

Kiymetli Diger Arkadaslar :

Hepinize can-i gonulden tesekkur ederim.Acimi paylasip ; moral veren sozlerinizle biraz

beni yumusattiniz.Hepiniz cok saolun.

Artik ilk gunler gibi cileden cikmiyor insan,alistik heralde.

Bakin ben size ve yeni okuyan arkadaslara 'red sebebini'' tekrar acikca yazayim,

gelecek arkadaslarimiz daha dikkatli olsun ;

Cuma Saat 13.15 te Yabancilar Polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.

(en komigi bu,5'e kadar calisiyor zaten)

Cumartesi Saat 23.45 te Yabancilar polisi eve gelmistir,kimse bulunamamistir.

(Muhtemelen uyuyordu,22.00 a kadar msn de konusuyorduk zaten.ki sen polis dahi olsan gece vakti o saatte zili calsan yanliz bi bayan kapiyi dahi acmaz ,o saatte ne isin var benim evimde)

Pazar Saat 16.00' da Yabancilar Polisi eve gelmistir bulamamistir.

(Muhtemelen Jimnastik Salonundaydi,doktor dogumdan once haftada 30 dakika hafif jimlastik yapmanin doguma olumlu katkisi olacagi icin gitmesini onermisti,ki ogunde evindeydi)

Mazeret bu arkadaslar,toplu olarak cikarilan netice ; Ev sahtedir kimse yoktur,Evlilik sahte evliliktir,cidiyetten uzaktir.Netice ; Vize talebi red edilmistir.

Hanim butun mktuplari cevirdi.Iste bu.

Avukata gidicez Carsamba gunu ama telefonda kabul etmezler kanisindayim,

Dofi sacma sapan bir kurum,bastan isi surdurmek gerekliydi o zaman boyle sorunlar yapamazlardi,yinede ugrasicaz tabi dedi...

Insan bastan kiziyoda olsun,onlarda insan gorevlerini yapiyorlar,onlarin amacida bizi sogutmak,rakibi sevmesekte ne demis Hz Isa ; Sezarin hakki Sezara.Onlar beni simdilik yendi.

Insallah rovansi alirim. ;)

Kader kismet,artik saglik olsun.Vazgecmek yok tabi.Ama biraz dinlenmek lazim cok yordu bunlar bizi,bebeklere hazirlanmak lazim.

Aranizdan kisa bir sure uzak kalicam,daha cok calismam daha cok biriktirmem lazim.

4 iste birden caliscam artik,en son bir kofteci dukkaninda is buldum,aksamlarida orda calisirim heralde.Gunduz ajansta,oglen mobilyacida ,aksamustu ozel ders,aksam kofteci Nevilen ;)

Yakinda Martinle MithatCan Michael'IN resimlerini koycam,Sansli Teyzesi dua et

benim tosunlarima hemi ;) Sunnetine Kismet Belcikada olursak hepinizi cagircam ;)

Hepiniz hakkinizi helal edin dostlar.Sanirim en hareretli tartismamizi Saygideger Abim

Fyesil ile yaptik,bana kafir muamelesi yapti ama,gecti gitti hersey.hakkini helal abim. ;)

Sen istedigin kadar kiz bana,ben seni cok seviyorum,ben herkesi seviyorum. ;)

Saglicakla kalin dostlar,kisa zamanda Nevilen geri gelecek.

Hemde 3 kisi gelcez.Hepinizi dovcez,gebertcez.Sitenizi yok etcez ;)

Not/Ugur Abi,bak bu benim tescilli adim,uyeligimi silme.

oooOO NEVILEN OOooo

tabiki arkdsm duaciyim bebislere,rabbim zamaninda ve saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip eder ins ins ins bebeklerinizi :geek: :geek: :geek: ...
Merhaba Sevgili Forum Arkadaslarim

Hepinize ilgi gosterdiginiz icin tesekkur ederim.Hakkimizi aricaz insallah,Can cikmadikca devam ,cok uzucu durum yahu,Allah kimseye yasatmasin..

Ozl ablam,Benim canim o vizeyi almak istiyor,vizeyi aldiktan sonra gitmeyebilirim :P

Onlar beni yildiramaz,mutlulugumu engelleyemez .

Herkesin dusleri hayalleri var,, engeller bunlari yikamaz..

Insan hayallerini kovalamssa zaten hayatta tutunamaz.

Helin Ablama Ozel

Abla bende sizi ozluyorumda ne yapiim,cok calismam lazim,bizim memleketle oranin

ekonomisi farkli ki..burdan bebek arabasi alip yollanmiyoda..2 misli fark ediyo.onun icin

benim 2 misli calismam gerekiyo . Kofte ekmek bile satiyorum artik abla .

Isin kucugu buyugu olmas.Helal para icin hersey yapilir.

Once cocuklarin nafakasi :P

Kofteci Nevilen :P

Pes etmek yok abla,yapcaz,basamama diye bir durum yok..

Kafayi calistirip,bir yol bulucaz... :P

Abla sana bisey anlatayim..

Pers hunkari suclulardan birinin kellesini vurdurcakmis,suclu adam bakmis kacis yok,

hunkarim bana 1 yil ver,senin atina ucmayi ogretcem,demis..

hunkar sasirmis,ama hava atacak ya digerlerine..dusunmus tasinmis,ucan bir at,,tamam lan demis,sana 1 yil daha yasama hakki..

Arkadasi sucluya ; yahu arkadas sen ne sacmaliyon hic at ucar mi,sucluda soyle karsilik vermis ; Direk pes edecegime onume 3 secenek koydum ;

1) 1 yil icinde at olebilir,yirtarim..

2) 1 yil icinde hunkar olebilir,yirtarim..

3) 1 yil icinde ben olebilirim,yirtarim..

:P :P :P

Yani daha yasimiz genc,hemen pes etmek yok,,bir yol buluruz insallah :P

yeter ki mucadeleye bahanemiz olsun.

Mithat Can Michael ile Martin den daha guzel bahanemiz olabilir mi :P

Koclarim benim,buyusunler onlari bu siteye yonetici yaptircam :P

Abla bak ben bu yazilari maviyle yaziyorum,mavi yazilari yonetim okyamiyo..

Ugur abinin falan haberi olmuyo hic :P bunu yeni ogrendim,kofteci dukkaninda ustam ogretti..ben aslinda bu foruma girip cikiyorum ama bu yonetimle aram iyi degil benim,hep yazilarimi siliyolar :P ,hic sevmiyoruz birbirimizi anlasamiyoruz :P ..Aslinda beni bu siteye baskan yapmalari lazim..

Abla bak baskan olursam yapcaklarim ;

hERkeşe aylık balıcem.ASkeri ücret. ve daa fazlası (İMf ye atlatırsam daa çok vercem..)

Her zabala toplantı yapılcek.

Gelennere..deve sütü+ballı gaymak?ıssıcak bazlama ekmee..

İttiyacı olan herkeşe çalaştıı meeseseden her ittiyacında en as bi hafta avanta izin alma imkanı.

Herkeşe bi ev + bi araba+ rekli ruya.

Başta şov TeVe her akşam Kemal sUNAL filmi..mutlaka..

Müsnüman vatandaşlarıma tam takım tesbi+Nalın+havlu+seççade+Her gün bi kupa ZEmzem suyu

Gençlere 5500 vatlık müzik seti ve yayımı

Kafa çeken Hayyamcılara en KIyaandan ev şarabı.

akşamcılara bi düble rakı yanında Nevilenköfte..

HERKEŞE FİKİR ÖSGÜRLÜÜ

Sitenin bi kenarına mescit.... 125 m ötesine meyane kurcem..

OY verenin yüzünü güldürcem..vermeyenin ...

tamam mi abla oylar Nevilen'e.

Sen hic caktirma,ben propogandami yavas yavas yaycam

........

Nevilen ... yönetime sıkkı sıkıya balı vatandaş..

Not/Bu site ne kadar guzel,yonetimi tebrik ediyorum.. :P
..

ne kadar ayrı..

ne kadar yakın..

var olmak .... yok olmak..

vardı.... yok oldu..

yok oldu bittimi hersey..

eşek de öldü...bizde mi..

aynı seymi sence..

yasandı ve bittimi hersey..

hayaller gitti mi..

bosunamı ugrastı suda cırpınmaya baslayan tek hücreli milyonlarca yıl..

o mu ugrastıda sana asik oldu acaba..

bu kadar ucuzmu sevmek..

umitlerimizle biz..

vardık..yokolduk..?

bu kadar basit mi bu is..

Bunca donanım .. ask, sevda ..

kuyrugunu cırpa cırpa mı yakaladı o tek hücreli bu duyguyu sana..

sevgiyi-hüznü- askı..

...Karima...

Tayfun .

boyle durumlarda genelde ınsanoglu soguk kanlı olamaz ve asırı moral bozuklugu ayrıca hayal kırıklıgı yasar.ama sana baktıkca benılham alıyorum nevılen kardesım.sen bu durusu basarabılıyorsun ve Allahta senın gonlune gore verır ınsalalh.en sonunda nasıl olsa o vızeyı alıcaksın.aılene kavusacaksın.buna adım gıbı emınım.yılmadan devam et kardesım.ben kendı adıma senden cok destek gordum.belkı bılgı olarak sana cok yardımım olamaz fakat dularım hep senınle.koftecı nevılen vıze aldıgında barbeku partısınde bu gunlerı bu cekılen sıkıntıları artık anı olarak bırbırımıze anlatıcaz kardesım.hadı kal saglıcakla.Allah buyuktur en kısa zamanda aılene kavusman dılegıyle...

hayırlı aksamlar Nevılen kardesım.
meraba sevgili arkadaşlarım, abilerim-amcalarım..sEvgili vatandaşlarım vedeme sAYIn mecut Yönetimden Ugur abim.. :P

Nassınız eyimisiniz.?ben eyiyim.saolun.Yönetimin arkasındayıs..sAkkın biendişenis olmasın.. :P Size çook seviyos ve takdir ediyos.En böyük sisinis.başka büyük yok..

Yönertim ÇOK YAŞA..

yÖNetim çok yaşa..

YÖNetim çok yaşa..

sisinle devam etces..hiç merak etmesen..

merak etme..

meraketme..

merak... et...meeeeEEEeeeeEEEeeeeEEeee..

..

eEEEEeeeeEEEEeeeEEeeeeee.e

EeeEEEeeeEEeeeeeeeEeeeeee e..

Yonetime cok seven Nevilen..

==================================================

(pışt pışt.uyudu bunnar tamam..... :P Ferhat abi Bak şindi bundab sona sende bizim teskilattanol..Şindi ben okuyup üflüyomm.Guvatlı bi hocada buldum.onada üfüttüm bunnara..Bunnar bundan sona uyucek..vede benim mavi rekle yazdıım yazılara katiyyen göremicekler..

Bundan sona kendi aramısda mavi yazışcez..tamammı?Bunnar ona okuymas..bOrda taktikçalışması yapces..taktik yapmamıs lazım..Ypnetimi devirip sitenin basina gecmemis lasim.

Yavaşyavaş böle kumpasa kurmamıs lazım..

Bunnarada devamlı -Sis şöle büyüksünüs..şöle kocamansınıs..Çok guvatlısınıs..fovori sissiniz deyi gaz vercez..Ver gazı abim..

Şindik bu kadan yazıyom.

kartdeşiniz BAşKAN Nevilen

Nevilen,..yonetime siki sikiya bagli vatandas.. :roll:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol