Arkadaşlar o kadar olumsuz geçen sınavdan sonra geçme haberı cok guzeldı zarfı elıme verdığımde bile bakmaya cekındım ama geçdım yaa cok sukur..Sınava giren arkadaşlar hıc takmayın ama resımlı 1 bolumu ful yapın derım ıkıncı bolumde hıc birseyı bilerek yapmadım salladım bilmiyorum dedım sadece hıkaye bolumunde bişielr dedım sonucmu
1.bölüm.100 2,bölüm 26 cok şukurya sınav o akdar takıalcka birşey değilmiş yaa harbıden darısı vızeme artık herkese başarılar ıyı forumlar
Yine Yeşillendi Fındık Dalları ohhhhhhh beeeeee geçdımmmmmmm
tebrikler arkadaşım en kısa zamanda vizende çıkar inşallah
hadi hayırlı olsun arkadaşım sevindim geçtiğine, inşallah vizende çabucak çıkar... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
tebrikler cok sevindim, darısı bana inşallah ben daha sonuc bekliyom :geek:
ben dun aynen soyle yazmisdim sana :))
cok cok kotu gecdiyse ) 18 alirsin 16-26 arasinda alacagini tahmin ediyorum .. hikayeyi karistirmadiysan gerisi sorun deil ... arkadaslar kitabi ezberleyin hikayeyi yapin gerisini 10 tane hollandaca kelime soyleyin ... Gecersiniz cunku sinava 350 euro veriyorsunuz adamlar oradan geciniyor ... daha cok seyi varda neyse ... HAYIRLI OLSUN ...
dedigim gibi kurs a gerek yok :))
cok cok kotu gecdiyse ) 18 alirsin 16-26 arasinda alacagini tahmin ediyorum .. hikayeyi karistirmadiysan gerisi sorun deil ... arkadaslar kitabi ezberleyin hikayeyi yapin gerisini 10 tane hollandaca kelime soyleyin ... Gecersiniz cunku sinava 350 euro veriyorsunuz adamlar oradan geciniyor ... daha cok seyi varda neyse ... HAYIRLI OLSUN ...
dedigim gibi kurs a gerek yok :))
ooo süper bi haber :)
hayirli olsun insallah vizenide en kiisa surede alip esnie kavusursun
hayırlı olsun hadi gözün aydın..
Arkadaşlar o kadar olumsuz geçen sınavdan sonra geçme haberı cok guzeldı zarfı elıme verdığımde bile bakmaya cekındım ama geçdım yaa cok sukur..Sınava giren arkadaşlar hıc takmayın ama resımlı 1 bolumu ful yapın derım ıkıncı bolumde hıc birseyı bilerek yapmadım salladım bilmiyorum dedım sadece hıkaye bolumunde bişielr dedım sonucmu
1.bölüm.100 2,bölüm 26 cok şukurya sınav o akdar takıalcka birşey değilmiş yaa harbıden darısı vızeme artık herkese başarılar ıyı forumlar
Tebrikler Allah vizende kolaylık versin.
tebrikler arkdsm bak biz demistik kazanicaksin diye biz biliyodukda sende ogrenmis oldun kazandigini :)
oh bee memleketıme geldım huzur içinde herkese cok teşekkuredıyorum sınav gerçekden takılacak birşey değilmiş hıkaye bölümünde söyledım gerıye kalanlardan salaldım kursa bosuna para kaptırmayın ben 1 hafta gittim 350 lira verdım sonra anladım hep aynı syeı öğretıyorlar nıye kaptırayımkı paramı dedım genelde sınavdan kalan arkdaşlar 1 bölümden kitapdan geçerlı not alamayan arkadaşlar cıkıyor bence kitabı full yapın ıkıncı bölümden hıkaye yapın gerısını takmayın vede susmayın ben hıc susmadım cunku hep salladım bişiler o soruyor ben anlamsız cevaplar verıyorum cok kotu dedım ama geçdım allah sınava gireceklere yardım etsın 4 yıl ünv bitirdim bu kadar sevındırmedı benı:)))
Ne güzel arkadasım sonucunu aldın ve rahatsın , Bana Kargodan mesaj geldi ve daha cumartesi gün gelecek diye bilgilendirdiler, Cok merak ediyorum ve korkuyorum da :roll: İnşallah kazanmışımdır hayırlı bi cevap alırım :geek:
korkma konyali kardşeım bende cok sıkıntı yapdım konslolosluğun onune gidene kadar heycandan öldüm yemek bile yemedım sonucu alana kadar emınımkı geçmişdırısn zor hiç birşey yokmus ne bu cekdığımız valla
Dogru söylüyonda daha 3 gün var sonucun gelmesine ve korkuyorum caktırmıyom da :)
Allah hayırlı bi haber almayı nasip etsin inşallah :geek:
Allah hayırlı bi haber almayı nasip etsin inşallah :geek:
konyalilar siz mubarek insanlarsiniz gecersiniz :)) zaten bizim bura amsterdam karamanli konyali kayniyo :)
konyalilar siz mubarek insanlarsiniz gecersiniz :)) zaten bizim bura amsterdam karamanli konyali kayniyo :)
heheh çarpılacan öyle konusma :roll: İnşallah kazanmışımdırda bende bagırırım gectim diye :geek:
konyali heyecan yapacak birşey yokmuş gerçekden ama 2-3 gun sonucu beklemek koyar ınsan yaz heyacan admamı yıyıp bitiriyor
oo tebrikleeer : )))
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol