Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

yine yesillensin fındık dalları GECTİİİİİİİİİİİİİİİİİMMM!!!!

Yorum için giriş yap 8 mesaj · 2.791 görüntülenme
slm arkadaslar sınavı gectim çok şükür baslıkta abarttıgım gibi bi durumu yok bu sınavın diyer arkadasların tecrübelerini okudum ve aynen öle allah razı olsun siteyi kuran yardım eden ve tüm üyelerden öncelikle hiç deneme sınavı yapmadım keske yapsaydım biraz sasırdım ses gercekten bagdattan geliyo okadar uzak 2 bölüm yetişene ask olsun galugalu bile yaptım nazegen da çünkü böle duydum kısa sorularda of luların ya önceki yada sonrakini söledim bi kactanesini anladım süt yenirmi içilirmi ayagına ayakkabi mi giyersin yada ceket mi böle anladım tabi cevaplarını verdim coç saçma ama böle zıtların çogunu bildim sansıma siteden çalıstıgımız zıtlardan bikacı geldi kind-volwassenen dag-nacht open-dcht opa-oma laag_hoog diyerlerini anlamadım niet on getrdim söledim hikayeyi kendi hazırladıgım bi hikaye vardı 1 hikayeyi baya anladım bi kaç arkadas randevulasıp buluşmuşlar falan arabayla gezmişler sanirım anladıgım yani bende bunları sölemeye çalıştım hikayeyi anlatan erkekti 2 hikayeye geçtik hemen başlamış hikaye ve ben dinlemiyorum aklım baska yerde erkek anlatacak die erkek sesi bek. kadın anlatmış dit etti ve sürem basladı inanın çok korktum hiç bişi söleyemedim hikaye hakkında ve kendi hikayemi saydırdım makina gibi iki tane ezberlemiştim hikaye ikisini de sıgdrdım 30 sn ve cıktım dünde sonucumu aldım 1. bölüm 100 2. bölüm 42 yani bu iş bukadarmış şimdi asıl önemli kısım var benim tavsiyem korkmayın arkadaslar heyecan yapan kalır okadar soguk kanlı olun ve gerisi gelecektir eee şimdi benimde rengim neden yesil olmasın istiyorum bende yesillenmeyiii hakkım deilmi... :roll: :lol: site yöneticileri basta olmak üzere tüm dilogren sakinleri ALLAH RAZI OLSUN BU SİTEDEN ÇALIŞTIM KAZANDIM.tessekrler dilogren ailesi...
tebrik ederim,gecmis olsun :)

sevincinizi paylasiyorum :)

darisi henuz sinava girmemis olanlarin basina...
teskkür ederim...
Tebriklerr :ugeek:

Allah vize islemlerinde utandirmasin...

Yesilde yakisdi bence... :lol:
evet yakıstıı çok tesekkür ediyorum hersey için fırsat buldukça sitede yerimi koruyacam ve elimden geleni yapmaya çalısacam darısı sınava girecek arkadaslara korkmayın arkadaslar basit basit çalışın yeter ben 20 gün fuul çalıştım okadar basarılar diliyorum selamlar.. :mrgreen:
yabancı8454 yazdı:
evet yakıstıı çok tesekkür ediyorum hersey için fırsat buldukça sitede yerimi koruyacam ve elimden geleni yapmaya çalısacam darısı sınava girecek arkadaslara korkmayın arkadaslar basit basit çalışın yeter ben 20 gün fuul çalıştım okadar basarılar diliyorum selamlar.. :mrgreen:

tebrikler tebrikler tebrikler arkdsm,,,darisi vizene ins ins ins,,,gozunuzaydin,,,bi arkdsmz daha yesillendi ne guzel,,,arkasida gelir ins ins ins,,,
:ugeek: tbrkler arkadasim

sinava girmeden once cok stres yapiliyo ama sinava girip kazaninca, o kadarda buyutulecek bisey degil diye dusunen ne ilk nede son kisisin :)

insallah en kisa zamanda sevdigine kavusursun

kolay gele
hayirli ugurlu olsun

sana demistim kazanirsin diye sabir herseyin ilacidir.zamanlar hersey olacak simdi sira geldi vize islemlerine insallah oda tez zamanda cikar sevincini paylasiriz.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol