Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

162 günnnn...... ( vizem cikti )

Yorum için giriş yap 51 mesaj · 14.673 görüntülenme
arkadaslar dun akşam dofıde ;

Visumaanvraagnummer : 46190

--------------------------------------------------------------------------------

Datum visumaanvraag : 4/12/2007

Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 18/01/2008

Beslissing/Status Dossier : Toekenning van het visum

Datum beslissing/Status Dossier : 13/05/2008

In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan echter soms enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissing effectief ontvangt.

bunlar yazıyordu sabah iks i aradım pasaport işlemde dedı ayy üzüldüm ama şimdi bı baktımkı ikse

:: BAŞVURU DURUMU ::

Pasaport UPS e Teslim Edilmistir

ya ınanmıyorummmmmmmm vizem çıkmışşşşşşşşşşş Allah duydu bızı çook mutluyum yaaa ınanamıyorum
Allah yeni yasaminda utandirmasin :geek:

Tebriklerr :ugeek:
çok tsk ederım ugur abi
prenses cok tebrık ederım sende bırakıp gıdecen benı haa
bı bakmıssın senınde yarına çıkmıs tam herseyden vazgectıgım anda geldı hayırlısı olsun ne deyım

işalla senınde çıkar
tekrar hayirli olsun prenses.darisi benim gibi bekleyenlerin basina.dayanmaiyorum artik yaa.1 ayin sonundan beri ugrasiyoruz.kac ay oldu allahim ne olur bizlerinde vizesinin cikmasini nasip et :geek: :geek: :geek:
pirenses gozun aydin darisi bizim gibi bekleyenlere benimde bugun tam 3 ay oldu bakalim daha nekadar beklicem yeni yasaminda mutluluklar hersey istedigin diledigin gibi olur İNŞALLAH allaha emanet olun
Tebrik ederim arkadasim,

Allah yolunu acik etsin,Yeni yasaminda mutluluklar dilerim..
Gözün aydın prenses Allah mutluluğunu bozmasın darısıda tüm vize bekleyenlerin başına olsun...
Hayırlı olsun Prenses ne güzel bi haber darısı bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına olsun burdan herkesin mutlu haberlerini alırız inşalah.bende akşam Ankaradan geldim çok şükür vize işim bitti pasportumu aldılar yollayacaklarını söylediler birkaç günden gelir 28 gidiyorum ALLAH kısmet ederse.ALLAH herkesin gönlüne göre versin arkadaşım.gülüm
çok tsk ederım hepınıze bugun de pasaportum geldı elıme alabıldıgım çok şükür vızemı
tebrıkler ya.darısı bizim başımıza inşlh.yenıhayatında Allah utandırmasın
beklene gün geldı ve çekilen çile kutsal oldu allah duaların :geek: ı duydu hadı hayırlısı allah yar yarımdımcın olsun yenı yaşamında :ugeek:
Gözün aydın arkadaşım.Tebrik ederim

:ugeek:
hadi bakalim gozun aydin hayirli ugurlu olsun allah pisman etmesin. gel bakalim sende. cok sevindim valla prenses. ne diyim sana dualarin kabul oldu, alperinkide kesin cikar.senin kini verdilerse alperin vizeside kesin gelir hadi bakalim hayirli ugurlu olsun
hayırlısı olsun çok sevindim bende :)

ben hollandadaki arkadaşlardan bir haber duydum acaba bi bilgisi olan varmı

bu hollandaya uyum sınavı kaldırılacakmış haberlerde söylemişler aslı varmıdır acaba bu haberin ben sorduğumda sadece türklere ve moroklara uygulandığı için bu sınav itiraz edilmiş kaldırılıcakmış diye duydum umarım doğrudur hepimiz rahat ederiz arkadaşlar cevabınızı bekliyorum
selam arkadaslar baska vizesi cikan yokmu ? ben kafayi yemek uzreyim 3 yıda gecti herhangi bir ses soluk yok bu nasil isti ooofffffffffffffff ooffffffffffffffffffffffff
bu söylentı sınav yururluge kondugu gunden berı var.arkadaşım haberın olsun.buutr duyumları çok duycaz galıba.
selam arkadaslar 20 mayista belcikaya geldim 21 sabahi hemen belediyeye gittik cok iyi insanlar belediyedekiler sonra esim soyledi bir kacgunlune hollandaya gidebilirmiyiz aileye tanistircaz falan dedi tabiki gidebilirsiniz ben buraya yaziyorum dedi ve geldik simdi hollandadayiz hollandayi daha cok begendim buralar guzel ama annemin babamin oldugu yer daha guzel ayrilik cok zormus
alper bi gelisme yokmu
yok prenses yok hıc bı tık bıle yok bodrumdayım suan calısyorum ne yapımm bekle bekleeeeeeeeee nereye kadar
Hayirli olsun.hosgeldin umarim sende 3 ay sonra hevesin gecince bizim gibi depresimler kervanina katilmazsin :!: senin yasin hepden kucun gerci henuz pek biseyin farkinda olmazsin bizden sanslisin oyuzden gez dolas eglen yasamana bak prenses 25 den oncede dil ogrenmedende cocuk yapma sakina kaynanana uyma kaynanan isterse soylersin kendi dogurur nede olsa oda gencmis :lol: etrafindaki tr den gelen turk gelinlere bak sende bizim gibi ithal gelin oluyorsun bize burda ithal gelin diyorlar ama yuzumuzu demiyorlar kisss arkamizdan diyorlar duyarsan sasirma :lol: :lol: :lol: hemen hemen hayatlari aynidir sen onlardan olma yoksa eve hapis olursun :!: istersen benercanada sor :?: umarim prensesligin benimki gibi uzun yillar surer ben 33 yasinda evlendimde :lol: benden sana tavsiye ister al ister alma sen bilirsin.Yeni hayatinda basarilar dilerim.
merhaba arkadaslar biseler sormak istiyorum ben suan hollandadayim pazar gunu belcikaya gidecem belcikada yapmam gereken bise varmi mesela okula gitmek mecburmu hepsini bilmek istiyorum bilen birisi varsa yazarsa sevinirim
prensesss kizz sana hosgeldin hayatinda basarilar diledik vizen cikmis hayirli olsun dedik sende varya tesekkur bile etmeden basladin sorulara biliyorum ama kizdim sana cevap vermicektim ama hadi neyse ufakligina sayiyorum :lol: kizz senin kocan kaynanan bilmiyormu bu isleri kanunlari sen arastiriyon?benercan geleli 7 ay ben 9 ay oldu kurt olmamiza az kaldi :lol: kizz okula kimse zorlamiyor seni sadece is aramak icin vdba ye yazilirsan yani isci bulma kurumuna onlar yollarlar seni okula ona hic yazilma simdilik yoksa is bulduk yatma gel calis diye durmadan evrak yollarlar,simdi sen zaten okula gidemezsin okullar kapanmak uzere eylulde acilacak tekrar sana tavsiyem hafta icin 4 gun sabah 9 dan 12 ye kadar olan okula git haftada 2 gun aksamlari 3 er saat olanda cok zor ogrenirsin simdi eylule kadar yan gelip yatacaksin yani gezmene bak sakin bu arada canin SIKILIPDA cocuk yapma yoksa tum hayellerin suya duser !!!sosyal okullar var kultur okkullari belediyeden onu sorun turkce konusan bir ogretmen sana belcikada yasami anlatiyor burada kolayliklari tanitiyor bu boslukda ona katilabilirsin eger simdiki boslukda katilazsan ilerde belediyeden zaten seni tespit edip eve kultultur okuluna katilman icin davet yollayacaklar o zaman iki ayagin bir pabuca girmemis olur bence simdiki boslukda yapsan senin menfatine gitmezsen ilerde duyduguma gore 2 bin euro cezasi varmis.birde oturmunu kartini alir almaz sis kartini cikar elinde olsun burada hasta falan olursan sis kartin olmazsa ozel parali olunca cok para altindan kalkilmaz dikkat et bugunun isini erteleme sakin SIKISINCADA bize ulasirsin buradan mesele benercan ile bene arada bir bulusuyoruz ortak bir noktada senlede bulusuruz belki bir gun kismet kendine iyi davrana prenses kimsenin seni uzmesine izin verme.
tskler nil
slm arkadaslar persembe gunu polis geldi bizde hemen cuma gunu hollandaya geldik.polis eve bakti mutfagi ve mutfak masasini :lol: yiyecekleri gormek istedi.banyoya bakti soyle bi resimlerimize bakti.esime isini sordu maasini sordu sonra bisiler yazdi bende imzaladim kagidi gitti.isalla esiminki gibi kolay cikar 5 aylik gelmisti 1 ay sonrada 5 yillik gelmisti isalla oyle olur kendinize iyi bakin
ınsallah prenses oyle olur bız daha baslayamadık bıle yolun basıana
baslarsin alper kafana takma ya cozi ye polis geldimi haberin varmi?
slm arkadaslar belcikadaki eve mektup gelmis 2 eylulde oturum icin cagirmislar obirhafta bi gidcem belcikaya neyse alper nehaber bi gelisme varmi???
hıcbır gelısme yok beklıyoruz canım cok sıkılıyoo artık bıktım yaaa 8 ay bı hafta oldu

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol