hayırlı olsun allah yardımcın olsun yenı yasamanıda :geek:
162 günnnn...... ( vizem cikti )
tskler arkadasim
merhaba arkadaslar bugun belediyeye gittik 1 senelik oturum verdiler :( 1sene sonraymis 5 yillik.neyse bundada bi hayir vardir..iste boyle...bide okul icin bi kagit verdiler ben hollandada kaliyorum gidemem ama gitmesem bise olurmu cezasi falan varmi??bide 1 yillikla hollandaya basvurabiliyormuyum??
prenses öncelikle mereba siteyi incelerken senin yazmış olduğun yazıyı okudum.ve senin yazmış olduğun yazının nerdeyse aynısı benim dofi dosyamda yazmakta demek istediğim acaba benimde vizem çıkmış olabilirmi acaba mümkünse sende bi karşılaştırırmısın müsahit olduğunda.
not.alper sende bi bakarmısın iki yazı arasındaki farkı acaba tabi senin için uygunsa şimdiden çok teşekürler.
Datum visumaanvraag : 29/02/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 22/09/2008
Beslissing/Status Dossier : Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.
Datum beslissing/Status Dossier : 6/11/2008
De bevoegde diplomatieke/consulaire post zal meedelen welke documenten nog overgelegd moeten worden.
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan soms echter enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissng effectief ontvangt
not.alper sende bi bakarmısın iki yazı arasındaki farkı acaba tabi senin için uygunsa şimdiden çok teşekürler.
Datum visumaanvraag : 29/02/2008
Datum registratie visumaanvraag door Dienst Vreemdelingenzaken : 22/09/2008
Beslissing/Status Dossier : Toekenning visum op voorlegging bijkomende stukken.
Datum beslissing/Status Dossier : 6/11/2008
De bevoegde diplomatieke/consulaire post zal meedelen welke documenten nog overgelegd moeten worden.
In principe wordt de beslissing verzonden op de dag dat ze getroffen wordt. Het kan soms echter enkele dagen duren voordat de diplomatieke of consulaire post de beslissng effectief ontvangt
izmir evet bi kac eksik evrak varmis ondan sonra vizeyi verecekler
selam alper ilgin için teşekürler.istemiş oldukları evrakları biz 24.11.208 tarihinde teslim ettik iks sitesinde evrak eksik yazıyodu o pazartesi değişti pasaport işlemde yazmaya başladı ama dofideki yazı halen değişmedi.demek istediğim o zaman şuan ne durumda oluyo benim dosyam.bu arada seninle ilgili olan herşeyi okudum gerçekten tebrik ederim o kadar sıkıntılar çekmişsinki ama yinede umudunu hiç kırmamışsın allah inşallah bizlerede sana verdiği gibi sabır verir.inşallah oralarda ailen ile çok mutlusundur.
merak etme o da degisir dofideki yazi sabir herseyin anahtaridir arkadasim bende cok zaman cildirdim tahammulum kamadigi anlar oldu ama sonunda mukafatini aldim cok sukur mutluyum bide belcikadan hollandaya gecseydim en kisa zamanda
alper tekrar selam haklısın herşeyin sonu sabırdan geçiyo ama işte insan herşey hemen olsun sevdiğinin yanında olsun istiyo ama napıcan mecburen beklicez.sen halan şuan belçikadamısın ne zaman geçiceksin holandaya.bu arada bende belçika brüksele gelicem orda yaşıycam.inşallah allah nasip ederse.bu aradan bende izmirde yaşıyorum şuan.sence bu dofideki yazı kaç günde normalde değişir daha önce başına benim gibi durum gelmişti sanırım seninde
alper tekrar ben selam ya ben şimdi iks sayfasına baktım pasaport ups verilmiştir yazıyo.
dofide ne yaziyo arkadasim baktinmi buyk ihtimal vizen cikmis gozun aydinn simdiden tebriklerr arkadasimmmm
alper mereba ya aslında bende sana onu sorucaktım ya dofideki yazı aynı değişmedi yani korkmaya başladım ya acaba red falanmı verdilerki.
merak etme dostum cikti artik vizen merka etmeeee
hayırlı uğurlu olsun kardeşim ne diyeyim allah kavuştursun eşine :geek: allah bizede nasip etsin şu vizeden :D
selam arkadaşım bugün sonunda vizem elime geçti acayip mutluyum.allah herkeze nasip etsin inşallah herkeze bana verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim.
tekrar gozzun aydin arkadasim dedik sana artik rahat ol diye
tekrar gozzun aydin arkadasim dedik sana artik rahat ol diye
alper'e aynen katılıyorum bu işlerin piri oldun alper sen bende gelicem yanına az kaldı az turistlik vize aldım çok yakında ik gaan naar nederland :P :mrgreen:
iiyii sevindim saltukk hadi gozun aydin ya peki ondan sonra ne yapacan donecekmisin geri
iiyii sevindim saltukk hadi gozun aydin ya peki ondan sonra ne yapacan donecekmisin geri
tabiki dönücem kardeşim hayırlısı ile bi gidelim bakalım ;)
oooo neler olmus ya ben yokken kusura bakmayin okula gidiyorum ondan giremiyorumm izmir gozunaydin arkadasim
prenses çok teşşekür ederim arkadaşım.bu arada herkezede selam valla arkadaşlar bende inanın çok telaş var o yüzden pek giremiyorum kusura bakmayın sakın yoksa unutumdan değil.çok yakında eşim ve ailesi geliyorlar nasipse düğünümüz olcak inşallah zaten hayatımda olan her değişiklik için hepinize bilgi veririm.tekrar vize bekliyen insanlar için sabır diyorum inanın bekleyince ve sabredince gerçekten insan mükafatını alyomuş.bu arada alper ve prenses arkadaşım bende brükselde yaşıycam nası biyer gördüyseniz bana biraz bilgi verebilirmisiniz malum şimdiden orayı çok merak etmeye başladım.hadi kendinize çok iyi bakın.
slmm izmirr ben belcikaya geldigimde geceydi brukselide gece gordum yani pek bise goremedimm.sen gelince kendin ver kararini..ben sevemedim belcikayii..neysee mutluluklar diliyorumm hersey gonlunuzce olsunn
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol