Merhaba arkadaşlar 19.11.2007 tarihi pazartesi günü istanbulda sınava giriyorum.aynı gün siteden başka sınava giren varmı?
Benim sınav saatim 15:15 de inşallah sizler gibi bende sınav sonunda çok sevinirim....herkese teşekkürler yardımları için.sınava giricek arkadaşlarada başarılar.Allah yardımcımız olsun...
19.11.2007 pazartesi sınava girecek olan varmı?
Serlin simdiden basarilar dilerim Allah im zihin acikligi versin yardimciniz olsun insallah alirsinda guzel haberi bizlerle paylasirsin..Kolay gellsin
çok teşekkür ederim akadaşım sunhorse arkadaşımın daha doğrusu abimin sayesine çok bilgilendim ve çok çalıştım.inşallah geçerim ve
bende yeşil olurum.hem yeşil olmayı hemde eşime kavuşmayı çook istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
bende yeşil olurum.hem yeşil olmayı hemde eşime kavuşmayı çook istiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
merhaba arkadaşım.
ben istanbul' da sınava girmiştim.
inşallah arkadaşım bir problem yaşamazsın.
aynı benim gibi maceralı yani hehe :lol:
sana iki tane link veriyorum onları tıkla eğer bakmadıysan tabiki.
benim sınav tecrübem ve konsolosluk yakınında sınav saatine kadar oyalanmak için bir kılavuz umarım yardımcı olmuşumdur.
şimdiden sana başarılar diliyorum ;)
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=339
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=323
ben istanbul' da sınava girmiştim.
inşallah arkadaşım bir problem yaşamazsın.
aynı benim gibi maceralı yani hehe :lol:
sana iki tane link veriyorum onları tıkla eğer bakmadıysan tabiki.
benim sınav tecrübem ve konsolosluk yakınında sınav saatine kadar oyalanmak için bir kılavuz umarım yardımcı olmuşumdur.
şimdiden sana başarılar diliyorum ;)
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=339
http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=17&t=323
serlin arkadaşım allah zihin açıklığı versin.pazartesi yeşil olarak dönmen dileğiyle.a.e.o
SEVGİLİ ARK İNŞALLAH KAZANIRSIN SANA BOL ŞANS DİLİYORUM
pazartesi sınava girdim ama hala cevap gelmedi.ertesi gün 2 de gel dediler gittim
sonuç gelmemiş.eve yollıcaklarmış sonucu ve en kötü haber genelde sınavı geçemeyenlerin
sonuçları geç geliyormuş.sizce nekadar doğrudur bu...:(
sonuç gelmemiş.eve yollıcaklarmış sonucu ve en kötü haber genelde sınavı geçemeyenlerin
sonuçları geç geliyormuş.sizce nekadar doğrudur bu...:(
öyle bisey yok arkadaşım benmki 5 günde geldi ki ben sınavda 40 almıstım yani geçmiştim. sen ankarada girdiysen ankarada perşembe imzaya cıkar cuma yollanır cumartesi elinde olur. yani bundan haberin olsun. bende salı girmiştim cumartesi geldi. moralini bozma arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kolay gelsin allah yardımcınız olsun
kolay gelsin allah yardımcınız olsun
ben istanbulda girdim sınava.umarım yaın sonuç gelir.bu belirsizlik çook kötü birşey ya.
tekrar sınava girmekde çok kötü olur sanırım.orda bekleyiş işkence gibiydi birdaha onu yaşamak
istemiyorum.Allahımmm geçmiş olayım ne olurrrr....
tekrar sınava girmekde çok kötü olur sanırım.orda bekleyiş işkence gibiydi birdaha onu yaşamak
istemiyorum.Allahımmm geçmiş olayım ne olurrrr....
serlin arkadaşım verilen ups nin internet sitesine(http://www.ups.com/content/tr/tr/index.jsx) bir bak senin kağıdı ups yetkilileri teslim almışmı? yada ups nin 444 00 33 bu numaradan belgenin ups nin eline gelmişmi gelmemişmi öğren hiç bişey yapamazsan konsolosluğu ara onlar sınav sonucunu söylerler.
kolay gelsin arkadaşım
kolay gelsin arkadaşım
merhaba serlin,
lütfen üzülme seni çok iyi anlıyorum ama ben geçtiğine inanıyorum.arkadaşında dediği gibi
bu kazanmadın demek değil.kazandığını kendin okuyunca duyacağın mutluluğu düşün.bende seninle aynı gün ankarada girdim sınava bana kazandığımı söledi ama sonuç kağıdı banada gelmedi.ben ups in internet sayfasına bakıyorum daha bu akşam üzeri işleme girmiş görünüyor.
sende http://www.ups.com.tr den sana verdikleri faturanın üzerindeki takip numarasını gir orda işleme girdiyse gösteriyo.bende sınav kağıdını görmeden inanamayacağım kazandığıma.iyi haberlerini bekliyoruz.sevgiler..
lütfen üzülme seni çok iyi anlıyorum ama ben geçtiğine inanıyorum.arkadaşında dediği gibi
bu kazanmadın demek değil.kazandığını kendin okuyunca duyacağın mutluluğu düşün.bende seninle aynı gün ankarada girdim sınava bana kazandığımı söledi ama sonuç kağıdı banada gelmedi.ben ups in internet sayfasına bakıyorum daha bu akşam üzeri işleme girmiş görünüyor.
sende http://www.ups.com.tr den sana verdikleri faturanın üzerindeki takip numarasını gir orda işleme girdiyse gösteriyo.bende sınav kağıdını görmeden inanamayacağım kazandığıma.iyi haberlerini bekliyoruz.sevgiler..
evet aradım ups henüz konsolosluktan çıkmamış diyorlar.konsolosluğu aradım burdan verilmiş diyorlar.
peki konsolosluk vermişse bile kağıdı ben sonucu genede öğrenemicemmi.illa kağıt elime geçene kadar beklemem mi gerekiyor.
yani sonuç başka türlü bi siteden falan öğrenilemezmiki.yada adımı soy adımı verince sonucu onlar neden sölemezler.
bizden öğrenemezsiniz diyorlar.
peki konsolosluk vermişse bile kağıdı ben sonucu genede öğrenemicemmi.illa kağıt elime geçene kadar beklemem mi gerekiyor.
yani sonuç başka türlü bi siteden falan öğrenilemezmiki.yada adımı soy adımı verince sonucu onlar neden sölemezler.
bizden öğrenemezsiniz diyorlar.
MERHABA ZAREM PEKİ SEN NASIL ÖĞRENDİN KAZANDIĞINI.DAHA SENİNDE ELİNE GEÇMEMİŞ SONUCUN.BU BİLGİYİ
NASIL EDİNDİN.İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM UPS AMA HENÜZ Bİ GELİŞME YOK.EN AZINDAN SONUCU BENDE BİR ŞEKİLDE ÖĞRENEBİLSEM
KAĞIDIN GEÇ GELMESİ SORUN OLMICAK OZAMAN.
uyarı : lütfen büyük harflerle yazmayalım çünkü forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !!! ( Efeler Diyarı)
NASIL EDİNDİN.İNTERNETTEN TAKİP EDİYORUM UPS AMA HENÜZ Bİ GELİŞME YOK.EN AZINDAN SONUCU BENDE BİR ŞEKİLDE ÖĞRENEBİLSEM
uyarı : lütfen büyük harflerle yazmayalım çünkü forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !!! ( Efeler Diyarı)
MERHABA ZAREM PEKİ SEN NASIL ÖĞRENDİN KAZANDIĞINI.DAHA SENİNDE ELİNE GEÇMEMİŞ SONUCUN.BU BİLGİYİ
Ankarada sinavdan cikinca hemen bakip soyluyolar... Ama sadece kazandin kaybettin diye. Puan belirtmiyolar..
kagidi vermiyolar. Kagit postlanmak zorunda...
Bu konu birazda gorevliye kalmis. Isterse soyluyo istemezse soylemiyo...
Istanbuldakile genelde soylemiyo.
Ankaradakiler soyluyo.
Sonucta kagit her zaman eve postalaniyor.
sevgili serlin ankaradaki konsolosluğu 3-4 arası aradığında isim ve soyada göre sana bildiriyorlar kazanıp kazanmadıgını. eğer konsolosluk verdik diyorsa saat 6 dan sonra ups yi ara onlar bilgi verirler kayıtlarına geçirmezler saat 6 dan sonra senin kağıdını işleme koyarlar. hadi kolay gelsin inşallah yarın yeşillenecen
serlin merhaba,
ya seni böyle merakta bıraktılar diye öyle üzülüyorum ki.bana söyledikleri halde ben 3 gündür huzursuzum mektup ne zaman gelecek diye çünkü ben çalışıyorum ya bir aksilik olurda ulaşmaz elime diye.benim sınavım bittikten sonra sınavı yapan bayan kalktı ve gitti.bir süre sonra da geri geldi elinde kağıtlarla ve kazandınız dedi.hatta puanımıda söledi.97-40.ama ups e verilen mektup bir gün sonra sistemde gözüküyormuş bana öle sölediler.benimkinin girişini dün akşam 8 de yapmışlardı.seninkide bugün verildiyse sen yarın bir daha ara.yoksada konsolosluğu arayıp sınav sonucunu öğrenmek istediğini söle.sonuçta postaya verdilerse sonuç belli olmuştur.
az daha sabret mutlu olacaksın.sevgiler..
ya seni böyle merakta bıraktılar diye öyle üzülüyorum ki.bana söyledikleri halde ben 3 gündür huzursuzum mektup ne zaman gelecek diye çünkü ben çalışıyorum ya bir aksilik olurda ulaşmaz elime diye.benim sınavım bittikten sonra sınavı yapan bayan kalktı ve gitti.bir süre sonra da geri geldi elinde kağıtlarla ve kazandınız dedi.hatta puanımıda söledi.97-40.ama ups e verilen mektup bir gün sonra sistemde gözüküyormuş bana öle sölediler.benimkinin girişini dün akşam 8 de yapmışlardı.seninkide bugün verildiyse sen yarın bir daha ara.yoksada konsolosluğu arayıp sınav sonucunu öğrenmek istediğini söle.sonuçta postaya verdilerse sonuç belli olmuştur.
az daha sabret mutlu olacaksın.sevgiler..
Güzel arkadaşım niçin böyle çok stres yapıyorsun kendine?
ben zaten sınav tecrübem yazısında İstanbul' un muamelesini söylemiştim.
zaten sınav tecrübemi okumuştun.
artı benim sınav sonuç belgem sınavı girdikten sonra takip eden 6. günde adresime geldi. ben Ege Bölgesinde yaşıyorum.
son olarak bana UPS takip numarası vermişlerdi internetten bakmak için fakat ben asla takip edememiştim çünkü oradaki UPS görevlisi iki bayan 2 rakam eksik yazmışlardı UPS' imi ve takip edememiştim.
dedikodu etmelerinden zaten bütün UPS lerde hata yaptıklarına inanıyorum.
yani benimde çok acayip bir sınav maratonum olmuştu.
sıkma canını kısa zamanda gelir en fazla 1 hafta beklemiş olursun ;)
HALA GELMEDİ SONUCUM.ÇÜNKÜ DÜN VERDİK DEDİKLERİDE YALANMIŞ.DAHA BUGÜN VERİCEKLERMİŞ.ŞİMDİ UPS DEN TAKİP ETTİM HALA BİR HAREKET GÖRÜNMÜYOR.YANİ BUGÜNDE VERMEDİLER.SONUÇ ELLERİNDE AMA NEDEN VERMEZLERKİ.YANİ PAZARTESİYE KALDI BENİM İŞİM.PAZARTESİ VERİRLERSE EĞER SALI ELİMDE OLUR:( YA SALIDA GELMEZSE....:(
HALA GELMEDİ SONUCUM.ÇÜNKÜ DÜN VERDİK DEDİKLERİDE YALANMIŞ.DAHA BUGÜN VERİCEKLERMİŞ.ŞİMDİ UPS DEN TAKİP ETTİM HALA BİR HAREKET GÖRÜNMÜYOR.YANİ BUGÜNDE VERMEDİLER.SONUÇ ELLERİNDE AMA NEDEN VERMEZLERKİ.YANİ PAZARTESİYE KALDI BENİM İŞİM.PAZARTESİ VERİRLERSE EĞER SALI ELİMDE OLUR:( YA SALIDA GELMEZSE....:(
arkadaşım sabır sabır sabır !!!
sen şimdiden bu kadar sabırsız olursan , sınav sonucun gelmeden kalpten gidersin ;)
artı " lüften büyük harflerle yazmamayı gayret gösterelim. çünkü forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir"
hadi kolay gele ;)
Stres yapma.... Biraz sabir...
Istanbulda girenlerde bu gecikmeler oluyo...
telaş yapma arkadaşım..
benim kide 10 gün sonra geldi..
sınav sonucunu aslında söylüyorlar ordayken..
ban geçtiğimi söylemişti görevli. Beklememkten başka çare yok..
benim kide 10 gün sonra geldi..
sınav sonucunu aslında söylüyorlar ordayken..
ban geçtiğimi söylemişti görevli. Beklememkten başka çare yok..
lütfen yardımcı olun....şuanda sınav sonucum elimde ama anlayamadım sonucu.okadar çok şey yazıyorki neye bakmam lazım.
mrb serlin sınav sonuc kagıdında 2 tane ayrı ayrı puan yazar brincisi ilk soruda aldıgın puandır. 2. de sınavın 2. bölümünde aldıgın puandır.
u heeft de volgende resultatenbehaald:
toets kennis van nederlandse samenleving: 95(senin kagıtta ayrı yazar bu benimki) punten= voldoende
toets gesproken nederlands :40( buda benim puan) punten=voldoende
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultsst heeft behaald, bent u GESLAAGD (kazandınız demek) voor het basisexamen inburgering.
eger bu sekilde yazıyorsa kazanmıssındır kardeşim.
ayrıca puan sistemi:10-15 lager dan A1 mim. ondovoldoende
16 üzerinde ise geçmişsindir.
hayırlı cvb larını bekliyoruz kolay gelsin
toets kennis van nederlandse samenleving: 95(senin kagıtta ayrı yazar bu benimki) punten= voldoende
toets gesproken nederlands :40( buda benim puan) punten=voldoende
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultsst heeft behaald, bent u GESLAAGD (kazandınız demek) voor het basisexamen inburgering.
eger bu sekilde yazıyorsa kazanmıssındır kardeşim.
ayrıca puan sistemi:10-15 lager dan A1 mim. ondovoldoende
16 üzerinde ise geçmişsindir.
hayırlı cvb larını bekliyoruz kolay gelsin
toets kennis van nederlandse samenleving:100 punten:voldoende
toets gesproken nederlands:geen score
en altta da
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultaat heeft behald, bent u geslaagd voor het basisexamen inburgering.
diyor. tamam burda geçmişsiniz diyor ama birinci bölümden 100 almışım ama 2 bölüme puanlama verilmemiş değilmi sadeve geçtiniz deniliyor
toets kennis van nederlandse samenleving:100 punten:voldoende
toets gesproken nederlands:geen score
en altta da
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultaat heeft behald, bent u geslaagd voor het basisexamen inburgering.
diyor. tamam burda geçmişsiniz diyor ama birinci bölümden 100 almışım ama 2 bölüme puanlama verilmemiş değilmi sadeve geçtiniz deniliyor
kardes gecmişsin anladıgım kadarıyla yalnız kurulda geçmişsin ama önemli değil geçmişsin sonucta diğer arkadaşlarımızda bi baksınlar tam emin oluruz. ama yeşillendin büyük ihtimalle. hadi benden yana hayırlı olsun tebrik ederim.
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultaat heeft behald, bent u geslaagd voor het basisexamen inburgering. (since you have sufficient result for both components behald, you for the basis examination integration have succeeded.)9 anlamı her iki sınavdanda yeterli sonucu aldın. sen sınavı gectin başardın.
aangezien u voor beide onderdelen voldoende resultaat heeft behald, bent u geslaagd voor het basisexamen inburgering. (since you have sufficient result for both components behald, you for the basis examination integration have succeeded.)9 anlamı her iki sınavdanda yeterli sonucu aldın. sen sınavı gectin başardın.
serlin tebrikler
beklediğine değdi.kazandığını kendin okudun gördünmü.
hadi gözümüz aydın :D
beklediğine değdi.kazandığını kendin okudun gördünmü.
hadi gözümüz aydın :D
merhaba 1.bölümden 100 puan almışsınız 2.bölümden hiç puan alamamışsınız fakat sınavı geçmişsiniz tebrikler
demekki sınavı geçmek için 100 puan yeterliymiş paylaşımınız için teşekkürler
demekki sınavı geçmek için 100 puan yeterliymiş paylaşımınız için teşekkürler
nurefşan kardeş normalde 2. bölüme bakılıyor. ama arkadaşımız kurula kalmış bu şu anlamda adamlar ilk bölümde 100 alınca 2. bölümde yanlışlık oldugunu tahmin edip kurul kararı veriyorlar. burada dikkat edilecek olan şudur. bir ses tam iyi gitmemiştir. bilgisayar verilen cevapları algılayamamıştır. 2. öenmlisi bu kurul yeni sınav sisteminde yok artık. bilgisayardan geçersen geçersin kurul şansın yok. yani arkadaşımızın ki gibi kurul incelemesine girmezsin. o yüzden sınava girecek arkadaşlar acele etsinler yeni sınav sisteminden önce gerçekten çok kritik olur. ayrıca puan sistemi yükseltilecek şimdi 16 geçme barajı yeni sistemde 25 olacakgirecek arkadaşlara başarılar dilerim ayrıca serlin arkadaşıma da vizede allah sabır ve kolaylık versin derim
tebrikler serlim telaş yapmaya gerek yokmuş baakk..
1
2

Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol