Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

3. başvuruyu yapıyoruz

Yorum için giriş yap 44 mesaj · 8.285 görüntülenme
arkadaşlar bildiğiniz gibi iki başvurumada red geldi. yarın üçüncü kez başvuruyoruz.muhasebecinin dediğine göre bütün kayıtlar yapılmış inşaallah ta dediği gibidir. herhangi bir öneriniz var mı? hani yazık bunlara iki kez red almışlar bunda verelim demiceklerine göre bizim ekstra durumumuzu belirtmemize gerek varmı?
bäcim insälläh bu defä olumlu ve dähä cäbuk ceväp älirsiniz. ämä ben demistim size bir ävukätlä gorusun diye. äkli evvel bi kärdesimiz o ävukätä vereceginiz päräylä tätile gidersiniz demisti sänirim , äl iste boyle uzucu sonuclär cikiytor insänin kärsisinä. ben yeniden size bi ävukätlä konusun derim . soylenildigi gibi 2000 eurolär fäländä degil ucretleri , bizde ävukät bulmustuk bi siteden dur ädreste suydu sänirim

http://www.buitenlandsepartner.nl/forum/

esin holländäcäyi biliyordur sänirim , bu forum säyfäsindäki ävukätlär gercekten bu ise kendilerini ädämislär. 180 euro civärindä bizden ucret älmislärdi. bir mektup yäzdilär ind ye säcede ve bir häftä sonrä onäyimizi äldik .

bence 3uncu bäsvurunuzdä mutläkä ävukätlä cozun isinizi

simdiden älläh koläylik versin
kesinlikle brrnyksl ablamiza katiliyorum,,,insan esinin yanina gidemedikden sonra o parayla tatili napsin,,,onemli olan biran once yuvayi birlestirmek,,,her gecen gun zorlasiyo degisik kanunlar cikiyo,,,
Yok arkadaşlar para filan şu aşamada umrumuzda değil ewleneli 1 yıl oldu iki ay önce düğünümüz oldu binlerce euro para harcadık sonuç olumlu olsun geçen gün ömürden geçiyo para yerine geliyoda zaman gelmiyo. zaten ben neresi olursa olsun eşimin yanında olayım başka bişey istemiyom bana onunla heryer cennet olur. Diğer arkadaşımızda kendince fikrini söylemişti oda haksız değildi sizde. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar fikirlerinizle destek olduğunuz için. Eşime söyledim öğleden sonra ewrakları teslim edicek o arada bir avukatla görüşebilirse görüşcek hakkımızdan hayırlısı artık tevekkül ederek başlıyoruz yeni bir sürece Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur ben hepinize duacıyım.
Allah yardimcin olsun hatice25 insallah bu sefer olur....
İşaallah kardeşim Allah razı olsun.
Benim bu konuda bilgim birikimim yok. Ama 3 guzeldir.Insallah bu defa sorun olmazda Ailene kavusursun.

Allah yardimciniz olsun.
Saolasın kardeşim Allah razı olsun. mübarek Cuma günü inşaallah Rabbim kabul etsin. Cümle sevenleri kavuştursun Rabbim.
hatice25 arkdsm sizin su (,.....) muhasebeciniz varya o isini adam gibi yapsaydi sizin isiniz ilk seferde olurdu anlamiyorum bu muhasebeciler hicmi isini dogru duzgun yapmaz esimde bi onceki isyerindeki muhasebecisiyle kagit kurek isi yuzunden tartismisti oda gerekli olan bi kagidi yerine ulastirmakda usenmis 1,5 ay bizi oyalamisti sonradan anladik gozumuz sonradan acildi esimde gitti burosuna oturdu isimi halledene kadar burdan kalkmicam dedi adam 5 dk icin pc den halletti kagidi yolladi gerekli yere,,,aman arkdslar siz siz olun kendi isinizin pesine kendiniz dusun isin pesini birakmayin nasil olsa patron yapiyo muhasebeci halledio diye dusunmeyin kanitli belgeli kagit isteyin isinizi yaptiklarina dair,,,,hatice arkdsm dua ediyorum gercekten ins ins ins en kisa zamnda vizen cikar esine yuvana kavusursun ama esin isin pesini birakmasin ins ins ins hersey yoluna giricektir,,,,
Allah razı olsun şanslı kardeşim. Bizim iki red sebebide aynı işverene ve muhasebeciye ilk red geldiğinde eşim gitti muhasebeci maliyeden eşimin çalıştığına dair kağıdıda alıp verdi tekrar başvurduk bu adamın Allahtan hiç kokrkusu yokmuş ki bizi gereksiz yere hem bekletti zamanımızı çaldı hem de boşyere ümitlenmemize neden oldu. iş veren abisini Türkiyeden getirmek istemişte bu şekilde çıkmış muhasebecinin hiç bir işini yapmadığı hayırlısıyla inşaallah bu kez olur Allah bu zalimlerin gönül gözünü açsın inşaallah. Çok teşekkür ederim inşaallah şu mübarek günde ağzınızdan çıkan dualar Rabbimin katına ulaşsın.
kardesım ınsallah bu sefer kı basvurun hayırlı olcak.sanırım sana kısa zamanda cevap gelır .daha onceden bılgılelrın mevcuttur ınd nın elınde.eksıklerın de yoksa bu sefer olcaktır allahın ıznı ıle.sana sımdıden basarılar ve bol sanslar dılıyourm .

rabbım yardımcın olsun.kolay gelsın arkadasım
hatice kardes oncelikle gecmis olsundurumunuza cok uzuldum nl de muhasebeciler ve avkatlar ozellikle turkler uckagitci nerden biliyorsunuz derseniz ben cok ugrasiyorum ondan ozellikle ejder kose ye gitmeyin eger esinizin calisdigi isyeri belastiendiestden uyari almissa ondan sorun yapiyorlardir size tavsiyem avkata gidin ama turk avkata gitmeyin sakin bir avkat var ama cok pahali eger avkata verecek paraniz yoksa esinizin kaldigi sehirde ind vardir evraklari tamamladiktan sonra oraya goturum evraklarinizin tamammi diye sorabilirsiniz onlar eksik varsa size soyler zaten yoksada orda dosyayi ind verebilirsiniz
Arkadasım inşallah bu kez olumlu cevap alırsın :geek:

Bugün bizde ilk basvurumuzu yaptık, inşallah en yakın zamanda hayırlı olumlu bi cevap alırız inşallahhh, Allah yardımcımız olsun :geek: :geek:
kose yazdı:
hatice kardes oncelikle gecmis olsundurumunuza cok uzuldum nl de muhasebeciler ve avkatlar ozellikle turkler uckagitci nerden biliyorsunuz derseniz ben cok ugrasiyorum ondan ozellikle ejder kose ye gitmeyin eger esinizin calisdigi isyeri belastiendiestden uyari almissa ondan sorun yapiyorlardir size tavsiyem avkata gidin ama turk avkata gitmeyin sakin bir avkat var ama cok pahali eger avkata verecek paraniz yoksa esinizin kaldigi sehirde ind vardir evraklari tamamladiktan sonra oraya goturum evraklarinizin tamammi diye sorabilirsiniz onlar eksik varsa size soyler zaten yoksada orda dosyayi ind verebilirsiniz

isim vererek b avukati neye dayanarak kotuledin anlamadim arkdsm ama (yanlis anlama o avukatla ne tanismisligim ne bi gormuslugum nede akrabaligim yoktur) benim islemlerimide o avukat yapmisti ozamanlar ve 29 gunde aldim vizemi haa onun yardimi + si oldumu bilemem ama sadece merak ettim neden ozellikle ona gitmeyin dedigini,,,
Çok saolun arkadaşlar hepimizi Rabbim sewdiklerimize kavuştursun ve hiç ayırmasın inşaallah.
hatice25 yazdı:
arkadaşlar bildiğiniz gibi iki başvurumada red geldi. yarın üçüncü kez başvuruyoruz.muhasebecinin dediğine göre bütün kayıtlar yapılmış inşaallah ta dediği gibidir. herhangi bir öneriniz var mı? hani yazık bunlara iki kez red almışlar bunda verelim demiceklerine göre bizim ekstra durumumuzu belirtmemize gerek varmı?

Insallah en kisa zamanda vizen cikar hatice yilan hikayesine dondu senin vize isi ama herseyde bi hayir vardir...Allah hepimizin yardimcisi olsun.
kose yazdı:

Nedendir bilmem ama benim bolgemde de bu avukat icin ayni seyleri diyorlar...
2run34 yazdı:

Insallah en kisa zamanda vizen cikar hatice yilan hikayesine dondu senin vize isi ama herseyde bi hayir vardir...Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Allah razı olsun kardeşim haklısınız yılan hikayesine döndü ama sabrın sonu selamet olucak inşaallah.
ben ozellikle isim verdim aslinda daha cok isim verecgim avkat var ama ben genel olarak turk avkatlarin 99 dokuzu boyle onkisiden birinin isini yapiyorsa 9 kisiyi madur ediyorlar yalnizca somuruyorlar gariban insanlari kandiriyorlar benim hollandada gorusmedigim pek az avkat kalmistir turk avkatlardan basediyorum ama ic acici degil yapdiklari ben suanda avkat moszkowicz tuttum beni madur ettiler kac avkat degistirdim onlarin yapamadiklarini ve asla ozmaz dedikleri seyi avkat moszkowicz yapti onun icin diyorumki dikkat edin isiniz onemli ise sakin bir turk avkata vermeyin ben hollandalilari sevdigim icin demiyorum bizim avkatlar sadece somuruyorlar iclerindede ejder kose basda geliyor eger bilmesem gercekten soylemem sadece avkatlar degil turk olarak muhasebecilerde boyle neyse ben soyleyim dustukten sonra insanlar anlar anca
beni anca cani yanan anlaya bilir sitedekilere turk muhasebecilerede cok guvenmeyin onlarda cok ic acici degil diye uyariyim dedim baskasinin canini yakmasinlar diye soyledim
haklisin arkdsm turk muhasebecilerden bizimde canimiz yandi islerini cogu duzgun yapmiyo ama simdi biri ciksa deseki aa niye oyle diyosunuz bizim muhasebecimiz turk ve cok iyi yapiyo isini onada hak vermek gerekir...tabiki hollandalilar daha isi ciddiye alarak yapiyolardir dogrudur...cogu hollandalinin isini duzeniyle cidiyetle yaptigini bende biliyorum,,,sadece merak ettim neden isim verdin diye okadar cani yananin halinden bi cani yanan anlar bizim isimizi dogru durust yaptigi icin sadece merak ettim savunmak icin degil yani,,,tabiki soyliceksin soylicezki baska arkdslarimizinda isleri uzamasin canlari yanmasin,,,
tkr.sansli senide anliyorum benim istedigim karibanlarin canlari yanmasin ben sunu anlamiyorum kime avkat sorsaniz oturumla ilgili ejder koseyi gosteriyor peki nasil bir avkat desen bilmiyorum diyor cani yanan insanlar soylese herkez duyarli olsa ozaman kimsenin canini yakamaz benim imkanim olsa televizyona cikip karibanlari kandiran avkatlari ve muhasebecileri anlatsam soylesemde kimse onlara gitmese bak ozaman nasil kandiracaklar insanlari benim isyerim oldugu icin 4 tane muhasebeci degistirdim bir yil icinde ya insan gozume bakarak yalan soyluyor dosyayi alirken oyle bir anlatiyorki aldiktan sonra hic ilgi yok yada bilmiyorlar yanlis hesap yapiyorlar surekli odetiyorlar yalniz ben soylemiyorum arkadasim butun komsularim sikayetci
ben yalnizca ejder koseyi soylemiyorum ben butun turk avkat ve muhasebecilere dikkat edin diyorum burda ikiside cok onemli gecen gun tr1 diye bir kanala cikmisti avkat programin sonuna yetistim arayip rezil edecektim canli yayinda ama olmadi neyse arkadaslar ben boyleyim ben insanlari uyarmakdan geri kalamiyorum banane diyemiyorum cevremede soyluyorum bakin bu avkat boyle bu muhasebeci boyle diyorum kendileri bilir gitmek isteyen zarara kendi rizasiyla gidene merhamet edilmezmis,,benden uyarmak
hatice25 yazdı:
Yok arkadaşlar para filan şu aşamada umrumuzda değil ewleneli 1 yıl oldu iki ay önce düğünümüz oldu binlerce euro para harcadık sonuç olumlu olsun geçen gün ömürden geçiyo para yerine geliyoda zaman gelmiyo. zaten ben neresi olursa olsun eşimin yanında olayım başka bişey istemiyom bana onunla heryer cennet olur. Diğer arkadaşımızda kendince fikrini söylemişti oda haksız değildi sizde. Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar fikirlerinizle destek olduğunuz için. Eşime söyledim öğleden sonra ewrakları teslim edicek o arada bir avukatla görüşebilirse görüşcek hakkımızdan hayırlısı artık tevekkül ederek başlıyoruz yeni bir sürece Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaallah. Dualarınızı eksik etmeyin nolur ben hepinize duacıyım.

canim allah yardimcin olsun.butun dualarim seninle.insallah seninde guzel haberlerini alcaz.
Allah razı olsun zeyna inşaallah bu kez hayırlı bir cevap gelir.
İNS CANIM GELISMELERI BILDIRIRSEN SEVINIRIM EN KISA ZAMNDA SONUC ALMAN DILEGIYLE... KOLAY GELE

Not;lutfen iletilerinizin sadece vurgu yapmak istediginiz yerinde buyuk harf kullaniniz ,,,iletinizin tamaminda buyuk harf kullanmak forum kurallari geregince site icerisinde bagirmak anlamina geldiginden yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz...

saygilar

sansli...
benımde 3. basvurum arkadasım ıns bu sefer olur.ALLAJ bı bızı deıl butun sevenlerı kavustursun cunku cok zor Allah yardımcımız olsn...
Amin sewda kardeşim. Sizin red sebepleri neydi?
yasım kucuk gelıo onun dısında bı sorun yok bu sorundan dolayı elımız kolumuz baglanıo mecbur yasını bekle dıolar
Anladım kardeşim hayırlısı olsun inşaallah Rabbim yardımcınız olsun.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol