Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

3. başvuruyu yapıyoruz

Yorum için giriş yap 44 mesaj · 8.284 görüntülenme
saol arkadasım cok tskler Allah butun zorda kalanların yardımcısı olsn.hayatta kımse kolay kolay bıyerlere gelmıo.bızde cabalıyoruz hayırlsıyla olacak bırgun Allahın ıznıyle.ıcımızı ferah tutmakra yarar var
Elbette kardeşim nasipten öte yol yok. Nasipte olunca kimse engel olamaz herşeyin zamanı var hayırlısıyla sağlıkla kavuşmamız nasip etsin Mevalam.
offff offfff
ademirbag yazdı:
offff offfff

Allah yardımcınız olsun kardeşim.
Eşim bu gün indi aradı kağıtlarımız işleme alınmış ve en geç bu ayın sonunda cevap alabileceğimizi söylemişler. İnşaallah bu kez çıkar vizem.
insallah arkadasim,, bir an once vizeni alir , esine, sevdiklerine kavusursun,, inaniyorum ki bu kez olacak ve sende ``vizemi aldimmmmm``` diye bagiracaksin :)

allah yardimcin olsun, butun bekleyen arkadaslara nasip etsin . amin!
inşallah hayırlısıyla çıkar vizeniz bu sefer...
hatice25 yazdı:
Eşim bu gün indi aradı kağıtlarımız işleme alınmış ve en geç bu ayın sonunda cevap alabileceğimizi söylemişler. İnşaallah bu kez çıkar vizem.

canim uzun bi zamandir sacmasapan bi neden yuzunden bekliyosun.insallah bu kez hep birlikte sevincini paylascaz.ben oyle umut ediyorum canim yinede herseyin hayirlisi...
sağolun arkadaşlar inşaallah herkes bir an önce sewdiklerine kavuşur.

çok teşekkür ederim zeyna öyle oldu bi sahtekaryüzünden aylardır bekliyoruz.Allah sorsun bize yaşattığı bu sıkıntıların hesabını
hatice kardes durum nedir naptiniz vize ile ilgili bir gelismeniz varmı
eşim geçen hafta aramıştı nisan sonuna kadar cevabınız gelir demişler hala bekliyoruz inşaallah bu kez olumlu gelir beklemeye razıyım kardeşim.
umarım umarım olumlu degerlendirirler allah yardımcınız olsun
Allah razı olsun kardeş cümlemizin inşaallah.
Ama ben eminim bu kadar istek 3. basvuru bu kadar azim prosedürde bi yere kadar artık bu sefer olumlu bir yanıt gelecek inanıyorum

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol