Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

acil yardım=( ( internetten vize formu doldurma )

Yorum için giriş yap 65 mesaj · 15.627 görüntülenme
merhaba pasaportumu aldım şimdi ne yapmam lazım vize için konsolosluga gidicem eşim belçikada onun yanına ama formu net üzerinden doldurabiliyormuyuz bi kaç defa gitmek istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler
hatice06 yazdı:
merhaba pasaportumu aldım şimdi ne yapmam lazım vize için konsolosluga gidicem eşim belçikada onun yanına ama formu net üzerinden doldurabiliyormuyuz bi kaç defa gitmek istemiyorum yardımlarınız için teşekkürler

internetten dolduruldugunu sanmiyorum.cunku fotograf falan yapistirilmasi gerekiyo.ben iks den almistim gidip.ama internetten ciktisi alinip doldurulabiliyodu galiba.pasaportu aldiysan iks den randevu alcaksin.onlar hazirlaman gereken evraklari soylerler zaten.sanirim ankaralisin.bende ankaradan geldim.simdiden kolay gelsin Allah yardimcin olsun.
vize başvuru formunun internetten çıktısını alarak 2 kopya halinde doldurursanız diğer istenen evraklarla beraber teslim edebilirsiniz...
ben internetten cıktı alıp götürdüm ama bu forumlar olmaz dediler a3 büyüklüğündeydi iks nin verdikleri tekrar onları doldurdum öyle verdim
ben A4 ebatında çıktı alıp doldurdum ve verdim kabul ettiler okunaklı ve düzgün bir çıktı olursa sorun yapmazlar arkadaşlar.
teşekkürler herkese iks yi aradım bankaya para yatırap pin numarası almam filan lazımmış çok teşekkür ederim herkese kolay gelsin
başvuru formunu nerden buldun acaba iks nin sitesindeki açılmıyor yardımcı olabilirsen sevinirim
http://www.diplomatie.be/istanbul/default.asp?id=31&ACT=5&content=38&mnu=31

arkadaşım bu sayfadan vize formunu indirebilirsin ayrıca vizeyle alakalı diğer bilgileride belçikanın istanbul büyükelçiliği sayfasından bulabilirsin...
Vize Basvuru yaparken para fiLan istiyorLarmı ? Yardimci oLursanız sevınırım ?
cok teşekkür ederim..vize ücreti istemediler benden sadece 18 tl gibi bişey dediler eşim çift vatandaş oldugu için duruma göre deişiyor galiba bende tam bilmiyorum
tşk ederim inş bendede istemezler 28 nısanda randevuya gıtcem bende
Esgidilecek ulke vatandasiysa para istenmiyor vize icin IKs basvurusunda ise Pin icin odenen para disinda para istenmiyor
3 mayısda da benim randevum var istenilen belgeleri tamamlamaya calışıyorum ama belçika büyükelçiligi konsolosluguna yazılmış dilekçe istediler flamanca olarak nerden nasıl yaptırcaz bilgisi olan varmı acaba
ankarada iks nin kapısında duran tercümanlar var kart veriyorlar onlara danışabilirsin
hatice06 yazdı:
3 mayısda da benim randevum var istenilen belgeleri tamamlamaya calışıyorum ama belçika büyükelçiligi konsolosluguna yazılmış dilekçe istediler flamanca olarak nerden nasıl yaptırcaz bilgisi olan varmı acaba

bu dilekçe de yeni çıkmış anlaşılan neyle ilgiliymiş ?
edoxia yazdı:
Esgidilecek ulke vatandasiysa para istenmiyor vize icin IKs basvurusunda ise Pin icin odenen para disinda para istenmiyor

eş hollanda vatandasıydı belcıkya gecıs yaptı ve hollandadan sılınıp belcıka yazıldı bı sorun olmaz demı ?
atabilgin yazdı:

bu dilekçe de yeni çıkmış anlaşılan neyle ilgiliymiş ?

ne diLekcesı ? ıstıyorlar yha __???
jandarma_tc yazdı:

eş hollanda vatandasıydı belcıkya gecıs yaptı ve hollandadan sılınıp belcıka yazıldı bı sorun olmaz demı ?
sorun olacagini sanmiyorum pek yanliz biraz uzun surebilir o kadar :)
zeyna yazdı:

sorun olacagini sanmiyorum pek yanliz biraz uzun surebilir o kadar :)

Uzun Surmesı allahın emrı gıbı bısey bekletıorlar zaten :)
belçika büyükelçiligi konsolosluguna neden niçin gidecegimi dair yabancı dilde dilekçe istediler =(
vize başvuru formu yabancı dilde nasıl doldurcaz bide toplu nufus kayıt örnegi artı tercüme istediler onuda anlamadım
ben türkçe doldurdum sorun çıkartmadılar. toplu nufus kağıdını alacaksın tercume ettireceksin YEMİNLİ TERCÜMAN A ankradda heryer tercüman sonra notere falan para verme gerek yok
baris yazdı:
ben türkçe doldurdum sorun çıkartmadılar. toplu nufus kağıdını alacaksın tercume ettireceksin YEMİNLİ TERCÜMAN A ankradda heryer tercüman sonra notere falan para verme gerek yok

teşekkürler
tercümana ne kadar ücret ödüyoruz bi bilgin varmı
aile toplum kağıdı için yaklaşık 35-50 Tl arası bişey ödersin.
hatice06 yazdı:

ben sayfasını 30 tl ye yaptırdım ama yanlış yunluş çevirmişler eşimle birlikte düzelttik bazı yerleri :twisted:
hatice06 yazdı:

hatice kizilayda ender tercume var.ben oraya yaptirmistim 100 tl ye.kizilay metrosundan yuksel cad cikisindan cik sol taraftaki binada.yada eski ziraat bankasinin yan tarafindaki bina.sen butun kagitlarini cikarttir.formul a ve b ye tercume gerekmiyo cok dilli oldugu icin.aile toplum kagidi, belcikadaki ese ait aile toplum kagidi ,toplu nufus kayit ornegi tercume edilcek sonra apostil yapilacak
tamam canım cok teşekkürler
hangi dilde tercüme yaptırmam lazım flamancamı ingilizcemi
vize başvuru formumu doldurdum fotografımı yapıştıracagım ama kareye göre kesip kesmemem fark edermi sorun cıkarmı?nufus kayıt örnegi için sadece tercüme istemişlerdi ama digerleride mi tercüme edilecek bunlar hangileri ve hangi dilde olsa daha iyi olur apostil dedigimiz şey mühür mü ben müdüre çıkıp demiştim oda mühürlemişti nufus kayıt örnegi alırken Başvuru sahibi tarafından imzalanmış sonuç belgesinin hangi dilde istendiğine dair belge bu belgeyi nerden edinebilirim formül b istediler onuda nerden alıyorum emniyettenmi eşimin belçika kimlik kartı aile toplum kagıdı filan gönderdi onlar zaten yabancı dilde gönderdikleri onları öyle dosyaladım..yazarken bile o kadar cok geldi nasıl bitecek eger cevaplarsanız cok sevinirim yarın halletmem lazım randevuma bi hafta kaldı =(

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol