Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ARAMIZDA YOZGATLI YOKMUUU

Yorum için giriş yap 81 mesaj · 23.729 görüntülenme
sen kimsin kendini tanıtsana hemşerimizmişin ... özömu tanımışsındır
Selam.Ben Sevgi, Özlemi tanıyamadım çünkü eczanede çalışan bir çok Özlem tanıdım.soyismini verebilirsen tanımam mümkün olabilir.kesin beni tanıyordur çünkü üniversiteye gitmeden önce mağazada ve amcamların pastanesinde calıştım mağlum küçük bir yer çalışan herkes birbirini az çok tanır.
özlemin soyadı yörür ama sen hangi maza ve pastanede calıştın bende seni tanıyamadım ayrıca senin soyadın nedir
Selam 8-) Tanıdım şimdi Ben Reşat Şahiner'in mağazası ve amcamların pastanesi Lale pasta salonunda çalıştım soyadım evlenmeden önce Ergen'diiii,şimdi Çölkuşu.Özlem'e çok selam beş altı yıldır yoktum ama gidip geldim hatırlar heralde?
a.s özlem hollandada ama yarın geliyor slm söylerim
mrb sevgi seni hatırladım tabi sendemi holl.dasın,bende 3 haftalıgına gittimde geldim geçen yaz dügnün olmustu sanırım yanlış hatırlamıyorsam.bu arada ilknuru biliyosun oda geçenlerde seni sormustu.neyse görüşmek dilegiyle by
merhaba bende yozgatlıyım sınav için kurs alacam yardıomcı olurmusunuz
slm brod kurs konusunda bir bilgim yok hangi şehirdesin bilmiyorum ama Kayseri de kurs yok

ama sınav için gerekli kitap ve cd var istersen sana verebilirim
Merhaba Özlem çok sevindim hemen çıkmış vizen Allah mesut etsin nişanlanmışsın :P ben hala Karserideyim hem çalıışıyorum hem de vize bekliyorum.iknura çok selam çok özledim.çayıralanda görüşmek üzere :)
philliaa tmm saol ya ben persembe günü kayserideyım yardımcı olursan sevinirim nasıl olcaka ilk sınavı ben kayıp ettim o yuzden kurs görmek istedim oke msnın söle ekleyım benım msn eylulfirtinasi@msn.com
bende çayıralanlıyım bu arada sen nerelisin
brod yazdı:
bende çayıralanlıyım bu arada sen nerelisin

bizde cayıralanlıyız bu sitede cayıralanlı cogalıyor sen kimsin

sana yardımımız olabilir

kim oldunu bilirsek yardım istededin konularda yardımcı oluruz
Selam Brod kimlerdensin kendini tanıtabilirmisin?Bende Çayıralan'lıyım perşembe iş çıkşı sana naarnederland kitap ve cd sini getirebilirim.
benim adım islam herkes bilir beni oke anlastık eyvallahs saolasın
ben seni tanıdım ama senin eşin temelli dönüş yapmadımı yoksa hollandaya gittimi ihtiyacın ne ise buraya yaz yardım edelim
selam bende yozgatliyim esimde ama ben yozgati sadece birkez gordum
oo masallah siteyi Yozgatlilar basti :)

sitenin ismini degistirip, yozgatlilar yeri mi desek aceba :)

kolay gele
ya benim sorunum su ben ilk sınavı kayıpettim ama iknci sınava girecem onun için biraz bilgiye ihtiyacım var puanlama değişmiş galiba acer ben seni tanıyamdım sen kimsin suan derslere basladım calişiyorum nisandaymıs sınav baya gun attılar yer yokmus neyse allah herkese yardımcı olsun
cocumuz olacagı için gitmek zorunda kaldı ama gidince orayı tercıh ettık sonra tek sorunumuz sınav bizim baska sorunmuz yok onu gecmem lazım benim nasıle decem bılmıyorum
ben semiha islam abi cocun olacanı biliyorum allah analı babalı büyütsün sınav önümüzdeki ayın 15 degişecek derslere başladıysan iyi olur ilk 30 soru kitaptan geliyor daha sonra ikinci bölüme geciyorsun orada cümle tekrarı zıtanlamlılar hikaye anlatımı var az cok biliyorsun ilk sınav bitince ikinci bölümde bunlar geliyor büyük bir ihtimal anlamamışsındır soruları bunun en güzel yanı hic susmayıp bildin hollandaca kelimeleri söylemektir yada hollandaca ben bilmiyorum diye yanıt vermelisin allah kolaylık versin
saol semiha allah razı olsun kusura bakma ama ben seni tanıyamadım isim yabancı gelmedi ama ilk sınav kolay onu bılıyorum iknci sınav biraz zor şimdi kendimi tanıtacak hıtap öğrenıyorum nisanda sınavım neyse hayırlısı olsun sen yurt dışındamısın
ben allahın izniyle 7 ayda gidecem tatil sonrasında ikinci bölümde türkiye ankara dedikten sonra bildin sorulara cvp ver bilemedin yerde hollandaca birşeyler söyle ama kesinlikle susma sustun anda sistem kilitleniyor sınavı kaybedersin en kötü ihtimal ben bilmiyorum dersin hollandaca daha öncede bahsetmiştim özöm dan da yardım alabilirsin eczanede calışan özlem onuda tanırsın sınava cayıralandan 4 kız girdik hepimizi tanıyorsun sınava girmeden bizlerden yardım alsaydın belki kazanırdın gerci kısmet hayırlısı olsun bol şans
benim rahatsizliğimdan dolayı cayıralnda değildim belki biliyorsun ameliyat olmustum o yuzden kısmet ya bılmıyordum şimdi bir kac program indirdim onlara calişiyuorum ii ya sevındım insallah bir an önce kavusursunuz1.5 ay var sınava daha ozman kadar kendımı geliştirmem lazım artık özlemi tanıyorum evet neyse ya bakalım burdanda takıp edecem artık
mrb islam ALLAH yardımcın olsun inş.kazanırsın,sınav zor degil ilk bölümde kitabı ezberele hep ordan geliyo ikinci bölümdede zıt anlamlılar hikaye falan var hatta ordaki görevliye izah edersin sana yönlendirme konusunda yardımcı olur egerki hiç bişey anlamassan hollandaca kelimeler söyle alakalı yada alakasız sürekli konuş yani,inş.geçersin tabi inş.vizende çabuk çıkar çünkü vize biraz daha zor çıkıyo çok şükür benimki 1 ayda çıktı.kolay gelsin.
saol ya tsk ederim ilk sınavdan sorunum yok zaten ikinci sınava hazırlanacam ne kadar öğrenebılıursem artık insallah kazanırım saol sizlerde insallah sevdıklerrınze kavusursunuz
bende yeni katildim bende yozgatliyim herkeze slm
hoşgeldin arkadaşım yozgatlılar çogalıyor :)
Erbir aramıza hoşgeldin hemşerim.Hem sitede hemde Hollanda da çoğalıyoruz. :ugeek: Biri bizi durdursun yahu :D Hollanda pekyalnızlık çekmicez anlaşılan.Ne kadar zorluk çıkarırlarsa çıkarsınlar Allah'ın izniyle biz Türklerin gücünü ve inancını kıramazlar :!:
selam İslam ne yaptın kardeş merak ettim sınavın ne zamandı yakınlarda olsa gerek İnşallah hayırlısıyla sende yeşillenir tez zamanda eşin ve çocuğuna kavuşursun.
slm ne olsun ya hazırlanıyorum epeydir buraya gelmıyorum vakıtım olmuyor pek bıraz sters bıraz heycan karmasık birsey coks aol insallah sende kavusursun allah herkesı sevdıklerıne kavustursun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol