evet sınavı gectim tşkler
ARAMIZDA YOZGATLI YOKMUUU
Oooo hemşerim, ne güzel haber bu tebrikler!En kısa zamanda eşine ve yavruna kavuşman dileğiyle gözün aydııın :ugeek:
saol cok tsk ederim darısı tüm sınava gireceklere insallahs ende tez zamnada kavususrsun...
:ugeek: slm arkadaslar bende varim diyek yigt yozgatlilar slm olsun size belcikadan
66 yi gorunce hemserimiz oldugunu tahmin etmistim..!
aramiza hosgeldin arkadasim
kolay gele
aramiza hosgeldin arkadasim
kolay gele
Selam hemşerim aramıza hoşgeldin. :D
Selam hemsolar, nassiniz keleee :D
Selam Sürmeli, :D
merhabalar bende yozgatliyim:)
vizem cıktı arkadslar
Merhabalar cok sevindim islam Allah`a sukur seninde yuzun guldu cocuguna esine kavusacaksin belkide kavustun bile :D Allah baska dert keder gostermesin :geek: ben yaklasik bir aydan fazla oldu geleli ama anca kismet oldu birde sifremi burdaki bazi harflerin olmamasi yuzunden giremedim tekrar uye oldum tanimadiysan ben sevgi :lol:
heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy bende varim hemde has yozgatliyim. :)
eee bukadarmi yigidin harman oldugu yerden sitemize katilan. :(
saygilar...
saygilar...
merhaba ben suan hollandadayim arkadaslar cok sukru es[me cocuma kavustum
heeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyy bende varim hemde has yozgatliyim. :)
saygilar...
eeeeeeeeeee sende aramıza hos geldın
evet tanidim sevgi herkes muradina erdi yani ee guzel hade iyi bayramlar cumlaten sizlere
Ben Varim daha :)) Yozgat >> bogazliyan en sorgun yoeheow :D
meraba arkadasim ben yozgatli degilim ama yozgat bize cook yakin ben sivas sarkislaliyim...
akdagmadeni yakin
akdagmadeni yakin
YOZGAT şafaatliliyim alman konsolosluğu müdür yardımcısı ile görüşmüştüm geçen sene bana kadının dediği laf direk şu almanya ve hollanda nüfusunu yozgat ve kayserililer katladı diye demek gerçekten doğruymuş :) haydi kolay gele herkese....
arkadaşlar herkese selamlar bende akdağmadenliyim. burda bu kadar çok yozgatlı olmasına şaşırmadım...
bende yozgatlıyım...
bende yozgatli sayilirim
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol