arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce eşim doğum yaptı, çok farklı bir duygu yanlarında olamamama rağmen mutluluktan uçuyorum :) dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum... inşallah bir an önce eşime ve kızıma kavuşurum, rabbim hepimize sevdiklerimizle yanyana olmayı nasip etsin... bu arada kızımıza Beyza Didar ismini koyacağız...
Arkadaşlar baba oldum...
hayırlı uğurlu olsun abicim allah analı babalı büyütsün
Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah. Amelinide bahtınıda güzel etsin siz de inşaallah çabucak kavuşursunuz kızınıza
Tebrik ederim arkadaşım. Allah analı babalı ve hep birarada büyütsün.
Hayirli olsun kardesim .Masallah ... Kutlarim .
2 tane tosun gibi oglumuzu var..
Unutma yani .. :)
2 tane tosun gibi oglumuzu var..
Unutma yani .. :)
arkadaşlar çok sağolun güzel dilekleriniz için, buradan ufoss'a sesleniyorum sen bir çöpçatan sitesi kursan baya iş çıkar baksana bizim kız bir günlükken 2 tane talibi oldu :lol: :lol:
:)) ooo amca oldumm. :)) yaslaniyok mu nii ... hayirli olsun :) darisi bizlere
Allah mutlulugunu daim ve kizina ailene kavusmayi bir an once nasip etsin Atabilgin.Inan cok sevindim bu habere.
Tebrikler :ugeek:
Allah anali babali, nese icinde, hayirli evlat olarak buyumeyi nasip eylesin :geek: :geek:
Allah anali babali, nese icinde, hayirli evlat olarak buyumeyi nasip eylesin :geek: :geek:
arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce eşim doğum yaptı, çok farklı bir duygu yanlarında olamamama rağmen mutluluktan uçuyorum :) dualarınızı eksik etmediğiniz için çok teşekkür ediyorum... inşallah bir an önce eşime ve kızıma kavuşurum, rabbim hepimize sevdiklerimizle yanyana olmayı nasip etsin... bu arada kızımıza Beyza Didar ismini koyacağız...
Allah analı babalı büyütsün.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hayırlı olsun arkadasım Allah analı babalı büyütsün inşallah, saglıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlat olur inşallah, vizende biran önce cıkar umarım. Hersey gönlünüzce olsun.
arkadaşlar allah razı olsun güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum...
Hayirli olsun arkadasi.Rabbim anali babali buyutsun insAllah.Hayirli ve uzun omurlu olur insallah.Darisi Geluk ve ufoss un basina ve bebek isteyen tum arkadaslarimizin basina.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
amannnn geldi mi bizim gelin dunyaya:)hayirli ugurlu olsun.allah anneli babali buyutsun insallah.tabi bizi es gecmissin atabilgin ayip oluyo ama.bizim bebek erkek olursa ilk talip bendim ama neyse :D :D :D
tebrikler:) insllh en kisa zamand yanlarinda da olursun:)
amannnn geldi mi bizim gelin dunyaya:)hayirli ugurlu olsun.allah anneli babali buyutsun insallah.tabi bizi es gecmissin atabilgin ayip oluyo ama.bizim bebek erkek olursa ilk talip bendim ama neyse :D :D :D
:) bizim kızın iki tane talibi çıktı derken birine sizi düşünerek söylemiştim zira nevilenin bebekleri ikiz:)) zeyna sende daha bebeğin cinsiyeti belli değil piyasa yapmaya başladın:)
tebrikler:) insllh en kisa zamand yanlarinda da olursun:)
arkadaşım allah razı olsun inşallah hayırlısıyla en kısa sürede kavuşuruz...
:) bizim kızın iki tane talibi çıktı derken birine sizi düşünerek söylemiştim zira nevilenin bebekleri ikiz:)) zeyna sende daha bebeğin cinsiyeti belli değil piyasa yapmaya başladın:)
:) olsun her ihtimali dusunmek lazim.ya erkek olursa :) :)
:lol: zeyna allah sizede bebeğinizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...
Allah anali babali buyutsun, mutlu huzurlu ve saglikli bir hayat dilerim,
Allah anali babali buyutsun, mutlu huzurlu ve saglikli bir hayat dilerim,
arkadaşım teşekkür ederim güzel dileklerin için...
gözün aydın kardeşim rabbım hayırlı evlat etsın allahım analı babalı ve huzurlu ve mutlu bır ömür yaşamayı nasip etsın mevlam olmayanlarada nasip etsın yenıden gözün aydın kardeşim
gözün aydın kardeşim rabbım hayırlı evlat etsın allahım analı babalı ve huzurlu ve mutlu bır ömür yaşamayı nasip etsın mevlam olmayanlarada nasip etsın yenıden gözün aydın kardeşim
amin... arkadaşım allah razı olsun güzel duaların için...
tebrikler arkdsm cok sevindim,,,rabbim kizinizin annesi babasi biraradayken buyumesini nasip etsin ins ins ins...
Ne mutlu sana ve ailene :ugeek:
bebeğinizle en güzel mutluluklar ve başarılar sizlerin olsun,
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş inş inş inş.
sağlık ve neşe içinde bir hayat dilerim küçük dünyalıya!!
bebeğinizle en güzel mutluluklar ve başarılar sizlerin olsun,
Allah hayırlı evlat nasip etsin inş inş inş inş.
sağlık ve neşe içinde bir hayat dilerim küçük dünyalıya!!
şanslı ve conhoney ve tüm forum arkadaşlarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim darısı başınıza... :D
Atabilgin,
kusura bakma biraz gec oldu
Allah anali-babali buyutur en kisa zamanda sizleri birbirinize kavusurturur insallah..!
Hersey gonlunuzce olsun
Kolay gele
kusura bakma biraz gec oldu
Allah anali-babali buyutur en kisa zamanda sizleri birbirinize kavusurturur insallah..!
Hersey gonlunuzce olsun
Kolay gele
geluk teşekkür ederim darısı başınıza inşallah....
tebrikler ALLAH anali babali buyutur insallah.eeeeeee bende 17 subatta anne oldum bi oglum oldu adida DEWRAN.yuce rabbim herkese bu guzel duyguyu tattirir insallah .bebekler o kadar cabuk buyuyorki dilerim biran once ailenin yaninda olup kizinin nasil guzellesip buyudugunu gorursun cok tatli oluyorlar tekrar tebrikler
teşekkür ederim rojin... benim vizeden haber yok ama 2-3 haftaya eşim gelecek bebeğimizin kimliklerinin çıkmasını bekliyoruz.
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol