Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Arkdslar is basvurusu hakkinda fikirlerinize ihtiyacim var,,

Yorum için giriş yap 40 mesaj · 14.259 görüntülenme
bugun evde otururken telefonum caldi baktim ozel no yazio beni genelde ozelden gorumcem arar diyerekten ''efeeendiim'' diye actim telefonu bi baktim karsimda hollandaca konusan bi adam once bi afalladim kapatsammi acaba kimdir kimin nesidir diye dusunurken adam ben tnt posttan ariyorum mevrouw .... ' lemi gorusuyorum dedi evet benim dedim,,,bize aangemeld yapmissiniz zaterdagpostbezorger icin dedi evet dedim ama cvp vermemissiniz mailimize dedi bende kusura bakmayin ben cok hastaydim oyuzden tepki veremedim maile dedim hic onemli deil simdi ilgileniyomusunuz haala dedi,,,tam olarak bilemiyorum dedim calismak istiyomuyum istemiyomuyum cunku haftanin uc gunu okula gidiorum belki nisan dan sonra gunleri degisebilir dedim anladim dedi,,,bi afsprak yapalim goruselim dedi eger calismak istersem kac saat calisicam dedim 3 uur per dag dedi ne kadar odiceksiniz dedim bi bakim dedi 22 yasindaydiniz deilmi dedi evet dedim 7.22 € dedi,,,sali gunu gelin bi goruselim uygunmu size dedi iyi peki goruselim dedim 3 hafta sonra tekrar aradilar yaaa napicam bilemiyorum tamda o is yatti kurtuldum derken bilseydim ordan ariyolar acarmiydim hic telefonu :lol: :lol: :lol: yok ilgilenmiyorum da diyemedim nedense,,,tam cagirdiklari gun benim dogum gunum belki bu benim icin iyi bi baslangic belki dilimi gelistirmeme sebep olur diye dusunurken yok gelemem diyemedim,,,bi yandan adamla konusurken biyandan bunlari dusunuyorum ikidebir adama pardon ne dediniz anlamadim diyorum :lol: :lol: :lol: baska sey dusunuyorum anlamiyorum die,,,adamda sabirla tekrarladi uuff uff napicam bilmiyorum aslinda suan kafami karistiran 2 sebep var birincisi maasi ikincisi istedigim tatil suresi verilmesse dusuncesi,,,neyse cok uzattim arkdslar sali gunu gidince gorucem bakalim sonuc nolucak...
sansli kardes senin basvurdugun is konusunda hic bilgin varmi paketmi yoksa postami dagitacaksin eger paketse is zor eger ben olsaydim ozur diler gelemeyecegim derdim eger istemiyorsam
canim konuyu biraz gec gordum.ama madem boyle bi baslik acmissin bende fikrimi soylemek isterim.diger arkadaslara katiliyorum.sana tecrube edinmeN acisindan cok iyi olur.ama icine sinmediyse de fazla dusunmene gerek yok hayir de olsun bitsin canim
kose yazdı:
sansli kardes senin basvurdugun is konusunda hic bilgin varmi paketmi yoksa postami dagitacaksin eger paketse is zor eger ben olsaydim ozur diler gelemeyecegim derdim eger istemiyorsam

bu sadece bisikletle mektup dagitma isi arkdsm,,,istemiyo degilim calismayi cok ama cok istiyorum farketmez post isi yada market yada baska bi is,,,ama aklimi karistiran sebepler var onlarida ilk sayfada yazmistim,,,bu yuzden karar veremiyorum ama gidicem sali gunu bakalim ne dicekler...fikrin icin tesekkurler arkdsm,,,

zeyna yazdı:
canim konuyu biraz gec gordum.ama madem boyle bi baslik acmissin bende fikrimi soylemek isterim.diger arkadaslara katiliyorum.sana tecrube edinmeN acisindan cok iyi olur.ama icine sinmediyse de fazla dusunmene gerek yok hayir de olsun bitsin canim

olsun cnm gordugunde ilgilenip yazman bile yyeter tskr ederim,,,bende iste hem hollandaca konusmak hem tecrube hem yaz geliyo sokak sokak bisiklet turu ne guzel diyorum ama suan benim kararsizligimdaki en buyuk 2 neden uzun tatil surem var bu yaz,ve maasi aldigim algemeen heffingskortingden az olacaksa degmez diye dusunuyorum ama bakalim sali gunu ne dicekler belkide okadar uzun tatil veremeyiz derler el sksr ayrilirim ordan yada ok derler baslar calisirim bakalim sali gunu hersey belli olucak,,,,fikrini paylastigin icin saol cnm,,,
iyi sanslar sansli kardes
fultime sa bence değmez 45 euro için bence dili öğren derim , part time iş ise seni engellemiyorsa bir dene derim.
tony1453 yazdı:
fultime sa bence değmez 45 euro için bence dili öğren derim , part time iş ise seni engellemiyorsa bir dene derim.

fikirlerin icin cok saol arkdsm,,,aslinda randevuyu iptal etmistim ama adamlar 3 hafta sonra tekrar aradilar randvu yapmak istediler tamda dogum gunumde vardir bunda bi hayir dedim ok yapalim afspraak dedim,,,bugun gidicem bakalim hayirlisi olur ins ins ins,,,full time degil arkdsm full time olsa boyle az olurmu maasi,,,sadece cumartesi gunu 3 saat calisicam eger olursa,,,ama gidince eger sartlar uygun duserse belki okulumdan arta kalan zamanda (2 gunum kalio okul gunleri disinda) boylelikle 3 gun calisir 3 gun okula giderim diye dusunuyorum bakalim,,,zaten inburgeringsexamenim bitti A2 aldim suan sadece niveauhoger (niveau3 ) icin gidicem kursa beni engellicegini sanmiyorum ama bakicaz gidince nolucak,,,dualarinizi esirgemeyin arkdslar,,,
arkdslar bugun yani birazdan gidecegim saat 2 bucukda randevum dualarinizi esirgemeyin lutfen ,,,benim icin hayirlisi neyse o olsun,,,,donuste sonucu (sonuca baglanirsa tabi) yazarim buraya sizlerle paylasirim,,,
size bol sans, Bende göz attım biraz TNTye isterseniz haftada 5 gün enfazla 3 saat olmak sartıyla saat 11-17 arası calısılabiliyor galiba. Tabiki okul saatlerine uydurulabilinirse.

Sizin afspraak sonraki gözlemleriniz benim içinde çok önemli. Çünkü bende önümüzdeki hafta görüsmeye gidecegim.

İnsallah istediginiz gibi olur.
Ben TNT de daha önce çalıştım...Ne alakası var 11 - 17 arası haftada 5 gün 3 saat çalışılıyormuş...Her bir TNT nin statüsüne ,çalışma şekline ve sizin yapacağınız işe göre çalışma saatleri günleri ve yeri değişir...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol