Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

belcikadan hollandaya gelmek istiyen arkadaslar buraya

Yorum için giriş yap 74 mesaj · 71.833 görüntülenme
arkadaş sorunun cevabını bilmiyorum.yalnız bildiğim birşey var sakın yakalanıp sınırdışı olma.daha sonra vize alman çok zorlaşır
bende biliyorum onu o yuzden yakalanmamak icin cok ugrasiyorum.bildiginiz bir avukattami yok arkadaslar.saolun
forumdaki konuları oku.bir avukattan bahsediliyor işlerin üstesinden gelebilen.denk gelmiştim ama şimdi hatırlamıyorum hangi başlıktaydı.hukuki bir sorunum olmadığı için de ismi aklımda kalmadı.ama başlıkların birtanesinde okumuştum
şimdi baktım avukat Ejder Köse.
avukat Ejder KÖSE numarasını ısteyen arkadaslar buyursun:0031102151311
arkadaslar bugun 5 yillik oturum kartimi aldim ve artik hollandaya gecmek istiyorum simdi ne yapmam lazim ve forumda herkes demiski belcika belediyesinden silinmeyin hollandaya oyle yazilin ama hollandadaki belediye belcikadan silindigine dair kagit istiyomus ne olacak bu durumda eger burdan silinir oraya yazilirsam ve oturum alamaz isem ne gibi sonuclar cikar tekrar belcikaya geri yazilabilirmiyim yada hollanda kesin kabul edermi
ARkadaşlar ben daha önce pek araştırmamıştım bu konuları ve şimdi araştırdığımda ise kafam çok karıştı. Benim hollandada nişanlım var ve biz benim hollandaya gidebilmem için en kolay yolu arıyoruz. Nişanlımın işi var ve 1500 euro üstü maaş alıyor. Buralarda sorun yok 2 mizde 22 yaşındayız. Artık işlemlere başlamak istiyoruz fakat bizim ilk düşüncemiz uyumluluk sınavına girip aile bileşim visesi almamdı ama bazı arkadaşlarım daha kolay bir yol olduğunu söylüyor, belçika üzerinden.!!! Bana bu yolu tam olarak anlatabilecek birisi varmı?? Yardım ederseniz gerçekten çok sevineceğim. Kafam çok karıştı bu belçikadan oturum iznini nasıl alıyoruz.. Nişanlım Rotterdam'da yaşıyor.. Lütfen birisi Yardım etsin.
arkadasim sana bisey soyleyimmi senin durumun cok musaitmis kesinlikle yerinden kipirdama cunku hollandada n kesin hemen alirsin ama belcika cok zorlastirdi artik hemen vermiyolar vizeyi ve zaman en onemlisi maddi durumun cok cok iyi olmasi lazim akilli ol esinin maasi iyi yas da da sorun yok sadece sinava gir ve gerisi gelir sinavdanda asla korkma valla cok kolay sana tavsiyem hollandadan basvur ok
Alper gerçekten çok teşkr ederm bana bu konuda yardımcı oldugun için. Şimdi senin dediğin yolla sınava girerek gitmeye çalışcam hollandaya. Bi de bi sorum daha var acaba gitmeden önce benim evli mi olmam lazm? yoksa oraya gittiğimde evlensem olurmu? Tekrar teşkr ederim
simdi sen vize basvuruken resmi olarak nikahini isterler yani evli olman lazim baska bi sansinda daha var oda samenwomen olarak basvurmak onda evli olman gerekmiyo ama prosedur isleri uzuyo en iyisi evli olarak basvur ve kesin tavsiyem hollandadan basvur cunku belcikadan vizeyi alirsan bide geri hollandaya gelmeye calisacaksin birsuru problem ben hala ugrasiyorum belcika yolu eskiden cok guzeldi hemen aliyodun ama simdi cokk zorrr ben 10 ayda vize aldim tabiki bu sure zarfinda maddi yonden cok yiprandim yani cok zorr ok hollandadan sorunun yoksa hic ugrasman gerk yok
Alper tekrar tekrar tşkr ederim.. Gerçekten çok yardımın dokundu şimdiden bana. Allh hepimizi sevdiklerine kavuştursun. :geek:
slm arkadaslar.ben daha oncede yazlistim.hollandada kacak filan kalmistim.simdi ben belcikadayim ve 5 aylik oturum kartimi aldim.alllah kismet ederse ekimdede 5 yillik alacam.arkadaslar simdi ben hollandaya donunce ne yapmam gerekiyor.forum da baya bir bilgi var ama herkes cok degisik anlatiyor.biri belcikadan kayit silinmemesi lazim diyor.digeri kayit silinmeden basvuru yapilamaz diyor.lutfen baana konuda yardimci olurmusunuz simdiden cok tesekkurler;
sekerpinari yazdı:
arkadaslar bu bolumde belcikadan hollandaya tasinmak istiyen ve belcika yolunu kullanarak hollandaya gelmek istiyen arkadaslarin soru ve yorumlarini ve bilgilerini paylasiyoruz kolay gelsin

slm ben 1 yildir turkiyeden belcikaya vizesiz geldim ve burada formaliteden iltica ettim esim turk hollanda vatandasii su an okuyo 24 yasinda hastaliktan suan belcikadan ben 3 aylik dedikleri oturum aldim resmi evliligim var 4 yildir.ne yapti yapti beni turkiyeden getiremedi sinavi gectim halde red aldim holandadan acaba belcikaya gelmeden esim beni nasil hollandadaki adresine gecerim bana yardimci olabilrmisiniz daha sitede yeniyimm simdiden tesekurler arkadaslar.
benim bildigim belcikadan hollandaya gecmek icin 3 yil belcikada oturup daha sonra belcika pasaportu aldiginda hollandaya yerlesebilirsiniz . Pat diye hollandaya yerlesmek kolay mi oyle yahu ,..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol