Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Belcikaya geleceklerin Son durumlari? ( sohbet)

Yorum için giriş yap 356 mesaj · 838.122 görüntülenme
arkadaslar hepınıze cok tesekkurler ya valla oyle rahatladımkı ıyıkı varsınız kafayı yemek uzereydımm on dakkaya kadar okudukca rahatladım haklısınız geldıgımızı bın pısman olacagımı bılıyorum ama artık bı yola gırdık sonu yok baska carem kalmadı ne yapım olmak zorunda neyse cevaplarınızı beklıyorum son gelısmlerı yıne yazıcam ok
ceylan dostum valla elımde ne pasaport var nede baska bısey hıc bısey vermedıler yanı bılmıyorum muhurlumu muhurlu degılmı ups bakıyorum kargoyla gelıcek takıp edıyorum daha gorunmuyo . sana nl konsolosluguna gondereceklerını mı dedıler aynı durum yanı pekı sonra noldu ceylan anlat catlayacammm zabıtt
Arkadaslar bugun eşim geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr :lol: yarın pasaportumu degıstırecem ve iksi arayıp randevu almayı düşünüyorum..
Allah kavustursun prenses gozun aydin hersey gonlunce olur insallah. eksiksiz sorunsuz.cok rahat ol ve sakin sakin islemlerini yap heyecan yapma :D .
gozun aydin canimcim artik bi kac gun gorunmezsin bizi unutursun kolay gelsin canim gorusuruz
ayy unutmam ben sizi ya işlemler baslıcak ya ankara falan gıtcez ama yınede gırmeye çalısıcam kendınızı iyi bakınnnn byy
arkadaslar elımızı attıgımız yerı kurutuyoruz vallahi.bugun pasaport için gereklı herseyı hazırladık sonra gıttık emnıyete sistem yok yarın gelin dedıler delırdımmmmmmmmmmmmm :x
alper arkadasim ne yaptin bir haber gelisme varmi olursa haber edersin degilmi bende yine arastiriyorum buradan ama boyle bir seyin imkansiz oldugu soyleniyor yada daha once red aldiginiz icin bu reddin neden oldugunu ogrenmek amacli dosyanla ilgili bilgi edinmek icin basvurablinirmis kolay gelsin arkadasim
pınarcım arkadaslarım ya valla hepınıze cok tesekkurler mukemmel bı dayanısma ıcındesınız benım moralım sızlerın sayesınde duzelıyo valla beklıyorum hıc bı ses yok beklemekten baska bısey yapamıyorum beklıyoruz sabır ısı artık nıl bı sıte adresı vermıs http://www.dofi.fgov.be/ bu sıtede numara var burayı arasam olurmu ve ıksnın verdıgı pın le mı bakıyoruz vıze ıcın dosya numarası dedıgınız ıksnın verdıgı pın numarasımı arkadaslar
arkadasim pasaportuna damgalanan bir muhur lu numara olmali onunla bu siteden bakabiliyorsun dosyanin durumunu ayrica bu sitede bulunan belcika yabanci dairesinin num var esin onu arayarak bilgi alabilir iks nin vermis oldugu pin num ile iks sitesinde inceleme yapabilirsin yardimci olabiliyorsak ne mutlu kolay gelsin iyi calismalar
arkadaslar herkese merhaba bugun cok umutlandım moralım cok duzeldı esım bu sabah gorusmus basvurumuz ısleme alınmıs yılbası tatılı geldıgı ıcın yılbasından sonraya sarkabılır demıs baska hıcbır sorun yok cok sukur. artık beklemeye gececez esıme dosya numaramızı vermısler bu sıteden takıp et demısler konsolosluktakı kadın bızı bı hafta oyalamıs ama dosya ellerıne gecmıs su an mutluluktan ucuyorum ...
pınar pasaport bana gelmedı hala yok pasaportum onlarda damga varmı yokmu bılmıyorum nezaman gececek pasaport elıme normalde
alper68 yazdı:
arkadaslar herkese merhaba bugun cok umutlandım moralım cok duzeldı esım bu sabah gorusmus basvurumuz ısleme alınmıs yılbası tatılı geldıgı ıcın yılbasından sonraya sarkabılır demıs baska hıcbır sorun yok cok sukur. artık beklemeye gececez esıme dosya numaramızı vermısler bu sıteden takıp et demısler konsolosluktakı kadın bızı bı hafta oyalamıs ama dosya ellerıne gecmıs su an mutluluktan ucuyorum ...

alper68 yazdı:
pınar pasaport bana gelmedı hala yok pasaportum onlarda damga varmı yokmu bılmıyorum nezaman gececek pasaport elıme normalde

alper arkadasim cok cok sevindim adina hayirlisi artik bak bunlarin blof yaptiginida daha iyi ogrenmis olduk.pasaportunu nereye vermistin once bunu sorayim bide esine dosya num vermisler ya o num aynisi pasaportunda olan num yani esindeki dosya num ile diplomaci .be adresinden kontrol edebilirsin hadi hayirlisi arkadasim
hadi hayrili olsun alper ana solemistim bu aralar islemler yavas yuruyor burada diye bak gordunmu panikleyecek bisii yokmus vizeni mutlaka alacaksin demistim vede alacaksin insallah belcika kolay kolay aile birlesimi vizesini red etmiyor esinin sucu olmadi surece ozelde sana yazmistim bu konuda detaylari ama artik beklemeye gecmissin hadi hayirli olsun bakalim.
cok tesekkurler nıl allah razı olsun ya hepınızden gercekten su an cok rahatladım sankı ustumden bı dag kalktı evet artık beklıyoruz esım aramıs dosya nosunu vermısler yabncaılar subesı aklıma takılan tek sey benım pasaport hala gelmedı hemen gonderıyolarmıydı hala konsoloslukta mı bana gondereceklermı bana
alper ben mulakata gittigimde ogun pasaportum icerde kaldi 1 hafta sonra gel neticeyi ogren dediler bende 1 hafta sonra gittim kimligimle iceri girdim neticeyi sormaya geldim dedim dosyan bruksele yabancilar subesine gitti deyip pasaportumu geverdiler ve bende artik beklemeye gecmistim neyseki uzun surmedi beklemem sende esin yilbasi tatili bitince SIK SIK yabancilar subesi arayip sorsun senin dosyani ve sana verdigim internet sitesindende sin o dosya numarasi ile takip edebilir bide sunu unutma siteyede guvenme cunku arkadasin vzesi cikmis gecen yaz sitede gorunmemis oda evde vize bekliyomus mektupta yollamamislar vizesinin suresi bitmek uzere iken aramislar vizeninzin suresi bitiyor gelip alin demisler haberin olsun siz takibi birakmayin.hayirlisi olsun.
alper68 arkadasim buyuk bir umutla sonucunu bekliyorum.bu defa basaracaksiniz eminim.Allah yardimciniz olsun.en yakin zamanda ailene kavusacaksin...iyi haberini bekliyorum
kankım mstosman nasılsın evet ıns bu sefer basarırız umarım oyle olur sabırla beklıyoruz bakalım ınss belcıkaya geldıgımde gorusuruz nlye gelcem elbet kankım kıbb
herkese slmlar

5 Eylül 2007 de başvurumu yaptım. Daha dün bir evrağımın arkasında apostil kaşenin eksik olduğunu sölediler ve dün gittim onuda yaptırdım.

bana dedikleri Belçika İçişleri bakanlığına yazı yazılıp benim oturma iznim alınacakmış. bu etaptan sonra vizem ne kadarda çıkar bi bilgisi olan varmı. Herkese Teşekkürler şimdiden
arkadasim bunlarin bu isi belli olmaz cunku randevu ile islemlerini yapiyorlar bir bakarsin bir haftada cikar bir bakarsin 1 ayda ama daha uzun surmez cunku islemlerin bitmis kolay gelsin iyi calismalar
Arkadaşlar selam. Bir sorum olacak eşim hollandada şimdilik hollanda vizesi için uğraşıyoruz, şayet red cevabı gelirse eşim belçikayı deneriz dedi acaba, belçikadan hemen bir ev tutar tutmaz aile birleşimi için başvuruda bulunabilrmiyiz ayrıca hollandadan red almamız bizi etkilermi. Hollandadan red gelmesi için bir sebep göremiyorum ama bunları işi belli olmaz o uzden bu belçika formulunude araştıryorum. Şimdiden yardımlarınız için ok teşekkürler.
merhaba arkkadasim eger hollandadan red gelirse elbetteki belcika yolunu kullanabilirsiniz ve belcikada ev tutup oturum alabilir esin ve seni istekte bulunur ancak ilk once hoillandanin kararini bekle sonradan adim at kolay gelsin
hosgeldin prenses hayirli haberlerin vardir umarim gorusuruz canimcim kendine iyi bak
arkadaslar su an herkesın son durumları ne ya merak edıyoruz nerde bu mıllet
alper68 yazdı:
arkadaslar su an herkesın son durumları ne ya merak edıyoruz nerde bu mıllet

arkadasim merhaba bugun pazar oldugu icin kimse olmaz asil sen neyaptin senin durumun ne iyi calismalar
pınar ıyım ne olsun beklıyoruz hıc bıses yok hergun takıp edıyoruz ıste arkadaslardan haber alıp kendımızın ne asamada oldugunu kıyaslayarak anlamaya calıyoruz hayırlısı.sen nasılsın pınar ne var ne yok
ya ben buaralar cok siteye gelemiyorum gelsemde aksamdan aksama okda soru varsa yada mesaj onlara bakiyorum dersler falan zorlasiyor hollandaca bu bide simdi isede basladim oyuzden zaman sifir denecek kadar az neyse hayirlisi arkadasim iyi calismalar
ok allah sana kolaylık versın pınarcım ıs okul zor olur tabıı ınsallah basarırsın bende fazla gıremıyorum ama gunluk duzenlı bakarım sıteye ok gorusuruz kolay gelsın
slm alper.son durumunu okudum umarim cok beklemezsin kersmis yeni yil falan derken tahminen yeni yilin ortalarina dogru sana cevap gelir cunku yaz alrainda daha cok basvuru oldugu icin islemlerde yavaslama oluyomus seninki kisa denk geldi dilerim benim gibi kisa beklersin insallah.
ınsallah nıl artık ne yapacagımı bılmıyorum bı an once cıksa cokıyı olur ama korku da var ret olur dıye bugun tam 28 gun oldu basvuru yapalı ne olur bılmıyorum artık

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol