Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

BIJZONDERE PLAATJES(OZEL RESIMLER)

Yorum için giriş yap 39 mesaj · 362.364 görüntülenme
BIRAZDA FILOSOFLUGA EL ATALIMMI :)

Welk dier zie jij?=== HANGI HAYVANI GORUYOSUN?

Hoe kan het water stromen?=== SELALE NASI GELIYOR?

Wat zie jij als eerste? ILK ONCE NE GORUYOSUN?

Hoeveel driehoeken?=== KAC TANE UCGEN?

Zie jij allebei de vrouwen?=== IKI KADINIDA GORUYORMUSUN?

========================================================

2. SAYFADA YENI RESIMLERI BULABILIRSINIZ ARKADASLAR..!
burcu cok enterasan resimler eline saglık

1. de tavşan

2. de ilk bakışta kum saati fakat ik insan yüzü var karşılıklı.

3. resimdeki şekillerden anladıgım kadarıyla hepsi aynı düzlemde fakat şekilden dolayı su yukarı cıkıyor gibi;)))

4. 4 tane üçgen var ama daha fazla olmalı.

5. 2. kadını bulamadım ters filan cevirdim şekli olmadı;)

ellerine saglık tesekkurler
selam fatih

ben ilk resimde sadece ordek kafasi gormustum 2. hayvani bulamamistim ama sayende onuda gordum.. :)

su ucgen resminde ben 8 tane ucgen buldum..! iki tane buyuk ucgen, alttaki siyah cizgili ucgenin kiylarindaki 3 tane, uc tanede siyah yuvarlaklarin icindeki usgenler :roll:

birde o kadin resminde ben iki tane kadin gordum. ama soylemeyim bakalim diger arkadaslarimiz gorcekmi ;)

kolay gele
burcu yardım ette göreyim 2. kadın genc kadın resmi oldugunu biliyorum da hala bulamadım var bende biseyler dedigim gibi ters cevirdim takla attırdım ama bulamadım benim yigende 8 tane üçgen saydı acıkcası rezil oldum 9 yasında;)) dayı görmüyonmu dedi gözüme soktu.;)))

devamını bekleriz burcu

kolay gelsin
bu zamanin cocuklari yokmu ..! :)

evet genc kadin hemen gorunuyor ama digerini soylemem :) diger arkadaslarada zaman verelim

ama hadi yinede bi ip ucu verem :)

diger kadin yasli biraz cadiyi animsatiyo :oops: genc kadinin yuz kismina iyice bakin. genc kadinin yuz kismi yasli kadinin yuzundeki bi organ, cevirmene takla attirmana gerek yok yani arkadasim :) ee benden bu kadar gerisini siz bulun...! ;)

kolay gele
valla burcu ne diyeyim hala göremedim genç kadını bende yaşlıyı hemen gördüm yaşlının burun kısmına baktım denedim olmadı ama.;) anlaşıldı bizde yaşlılıktan gerileme başladı yani bunun estağfirullahı filan yok. ahhh bi genç olsaydım. demeyin senin gençliginide bilirdik :))) yiğen buldu demiyor bul dayı dedi bana sorma dedi.

buna varsa resimler varsa bekleriz. hadi kolay gelsin
ellerine sağlık burcu ..gerçekten çok hoş ve ilginç..ben de gördüm,özelikle bu yaşlı kadını fark edince bi an genç kadını göremez oldum :D
bu arada ben de resim eklemeye çalışıorum şimdi..inş becerebilirim..bi deniim ben :D
hepsini cozdumde su genc kadini bulamadim kormu oldum ne 8-) nerde bu hatun ya biraz ipucu daha verin bende bunadim heralde :lol:
bende genci goremedim...

arkadaslar goruyo ben goremiyom... yerinide gosterdiler ama nafile...

Gormesemde olur:)
yok ugur bizde heralde yaşlılıktan gözlerde şaşılaştı. yaş 30 u geçince kafada gidiyormuş:))) hehehe. birazda gucci nin dediği gibi bunama başladı rezil oldum yaaaa.

kolay gelsin
seni bilmem ama benim ondan degil...

Benim gozumu ask kor etmis:)
ben onu saymıyorum artık ben ondan dolayı tam körümde % 1 lik kısım kalmıstı görebildigim onuda bunamadan kaybettik heralde. yani %99 zaten asktan kördü. zaten derler aşkın gözü kördür. ;))
insanin gozunu ask boyle kör ediyo diycem ama benim gozum kör degil iki kadinida buldum ama yinede asigim :)

kusur ne askta nede yasta..! kusur olsa olsa gozde :)

pes edin soyleyim yoksa soylemem 8-)

saka bi tarafa bu kadar yorduk sizi en cok kafaniza takilan kadin resmini asagida bulubilirsiniz...!

YASLI KADIN YERE BAKIYOR..!

GENC KADININ ISE YUZU DÖNÜK.. :)

kolay gele
eline saglık burcu sonunda anladım cok sagol az kaldıydı kör olacaktım baka baka :)))

kolay gelsin arkadaşım devamını bekleriz.
BIRAZ DAHA KAFA YORMAYA NE DERSINIZ...!

kolay gelsin simdiden :)

Wat zie je in deze afbeelding? ( bu resimde ne goruyorsunuz?)

Hoeveel poten heeft deze olifant? ( bu filin kac ayagi var ?)

Kijk goed naar dit plaatje, wat zie je hierin? (resime iyi bak icinde ne goruyorsun?)

Wat zie je hier? ( burda ne goruyorsun?)

Wat zie je hier? (burda ne goruyorsun?)

eline sağlık..şimdi bunlara bakcam ama ben de bişey eklemek istiorum..sanırım en uygun başlık bu..resim eklemeyi becerebildim en sonunda..o yüzden hemen eklemek istiorm.. :D
biraz sabredin...12 kişi nasıl 13 kişi oluor... :D

bakin buna bende kafa yordum..!

bu yuvarlaklarin uzerinden kaleminizi kaldirmadan bi kez gidip, her yuvarlagin ustunden gececeksiniz..!

kolay gele

resmin ortasındaki üstüste 4 noktaya odaklanın ve 45 saniye kadar bakın.sonra gözünüzü sıkıca kapayın..ne gördünüz???

bu resme gözünüzü birazcık kırpıp az uzaktan bakın arkadaşlar..
elif kuru kafa resmimi var o kdaına bakınca;))

güzel paylaşım eline saglık
Geluk yazdı:
BIRAZ DAHA KAFA YORMAYA NE DERSINIZ...!

kolay gelsin simdiden :)

Wat zie je in deze afbeelding? ( bu resimde ne goruyorsunuz?)

bu resimde paltolu bir adam boya yapıyor.

Hoeveel poten heeft deze olifant? ( bu filin kac ayagi var ?)

4 ayak var fakat gölgelenmeden dolayı fazla gibi geliyor.;))

Kijk goed naar dit plaatje, wat zie je hierin? (resime iyi bak icinde ne goruyorsun?)

insan kafası gibi birsey var.

Wat zie je hier? ( burda ne goruyorsun?)

yazı var liar (yalan) olmalı eger doğru okuyabildiysem

yazı var lift(son vermek) yazıyor

aynaya bakan bir kadının aynadaki görüntüsü
Geluk yazdı:
bakin buna bende kafa yordum..!

bu yuvarlaklarin uzerinden kaleminizi kaldirmadan bi kez gidip, her yuvarlagin ustunden gececeksiniz..!

kolay gele

bu şekildemi burcu?

[attachment=0]bolletjes-11.GIF[/attachment]
elif yazdı:

resmin ortasındaki üstüste 4 noktaya odaklanın ve 45 saniye kadar bakın.sonra gözünüzü sıkıca kapayın..ne gördünüz???

atatürkün bu resmi olmalı eger yanılmamıssam

[attachment=0]111.GIF[/attachment]
fyesil yazdı:
elif kuru kafa resmimi var o kdaına bakınca;))

güzel paylaşım eline saglık

evet arkadaşım..aynen öle :D
evet arkadaşım..ben bakınca atatürk'ü gördüm..bu arada bişi sölicem gülmeyin ama ben o hani burcu nun koyduğu resim var ya kurukafa, bi kadnın aynadaki görüntüsü ..ben onu iki kadın karşılıklı yemek yio diye görmüştüm.. :roll: :lol:

ama diğer bütün resimleri gördüm..bi tek şu nokta var ya ona bakmadım..
bende sen gibi görmüştüm elif sonradan görebildim daha dogrusu benden önce benim kardeş gördü. yani benim halimde gülünecek durumda;))) neyse kolay gelsin siteye renk kattı bunlar azda olsa morellerimiz yerine geliyor. öğrendirirken eglendiriyor ellerine saglık tüm arkadaşların paylaşım yapanların

kolay gelsin herkese
fyesil yazdı:
bende sen gibi görmüştüm elif sonradan görebildim daha dogrusu benden önce benim kardeş gördü. yani benim halimde gülünecek durumda;))) neyse kolay gelsin siteye renk kattı bunlar azda olsa morellerimiz yerine geliyor. öğrendirirken eglendiriyor ellerine saglık tüm arkadaşların paylaşım yapanların

kolay gelsin herkese

yalnız kalmadıma sevindim arkadaşım..hehehe.. :lol:
1. Resimde ağırlıklı olarak ördek görüyorum ve tavşan

2. resimde şelalede direkt bakarsanız akış yönü yukarı doğru çıkıyormuş gibi görünüyor fakat. suyu akıcı olabilmesi için yapıda meğil verilmiş ve suyun akması olanağı sağlanmış yani su yukarıdan aşağıya doğru akıyor.

3. resimde ben direkt iki yüzü görebiliyorum fakat direkt beyaz bölgeye odaklanırsanız bir kum saatine benzermiş yada mum altlığı gibi şekil ortaya çıkıyor.

4. resimde 5 tane üçgen var

5. resimde ilk önce yaşlı kadının yüzünü görebiliyorsunuz. fakat genç kadını görmek istiyorsanız, yaşlı kadının burnundan aşağısındaki bölgeyi görmeyeceksiniz sonra yaşlı kadının burnunu genç kadının çenesi olarak görüp yukarıya doğru bakarak genç kadının yüzünü yandan bakış açısıyla göreceksiniz ;) umarım fatih görmüştür hehe

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol