Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Bu bölüme girip düşüncesini paylaşanlardan allah razı olsun.

Yorum için giriş yap 35 mesaj · 12.007 görüntülenme
SLM arkadaşım tahmin etmiştim aynı şekilde bizde bekliyoruz biraz önce eşimle konuştum arasammı acaba diyor görevli aramana gerek yok biz haber veririz demiş ama dört everağa bakması ne zormuş ya anlamadım evet se evet hayırsa hayır,bide bizim nufustan gönderdiğimiz örneklerin tarihide geçti onlar yüzünden red gönderebilirlermi sence

çünkü kağıtlar altı aydır ellerinde ikinci başvuruyu yaparken yetişir diye ben tekrar göndermemiştim ne dersin görmezlikten gelirlermi yoksa onu bahane ederlermi sence

inşallah ii haberlerini duyarız merakla ve duayla bekliyorum ii bir haber gelsinde senin benim hiç farketmez.eşim haftaya mulaka bi haber gelmesi lazım diyor hayırlısı haber verirsen sevinirim.gülüm
gülüm yazdı:
SLM arkadaşım tahmin etmiştim aynı şekilde bizde bekliyoruz biraz önce eşimle konuştum arasammı acaba diyor görevli aramana gerek yok biz haber veririz demiş ama dört everağa bakması ne zormuş ya anlamadım evet se evet hayırsa hayır,bide bizim nufustan gönderdiğimiz örneklerin tarihide geçti onlar yüzünden red gönderebilirlermi sence

çünkü kağıtlar altı aydır ellerinde ikinci başvuruyu yaparken yetişir diye ben tekrar göndermemiştim ne dersin görmezlikten gelirlermi yoksa onu bahane ederlermi sence

inşallah ii haberlerini duyarız merakla ve duayla bekliyorum ii bir haber gelsinde senin benim hiç farketmez.eşim haftaya mulaka bi haber gelmesi lazım diyor hayırlısı haber verirsen sevinirim.gülüm

inşallah hayırlı bir haber verebilirim.

aslında, sende tekrar nüfustan belgeleri güncelleştirilmiş şeklinde alıp göndersen

bence iyi olurdu . sen yinede pazartesi hemen çıkattır ve gönder ok?

mesela bir örnek vereyim.

diyelim sınav belgen 1 ay sonra bitiyor. sen son 1 ay kala tekrar vize müracaatı yaptın diyelim.

ve cevabın 2 ay sonra geldi ve vizen kabul oldu. sınav belgenin süreside 1 ay geçti. ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.

aslında önemli olan müracaata başlayıp ind den işleme alındı mektubu geldikten sonra sınav belgenin süresi geçmiş yada geçmemiş bence bir sorun olacağını düşünmüyorum !
tamam arkadaşım dediğin gibi yapacam pazartesi gidip tekrar alayım ve göndereyim ALLAH korusun bu ters bi cevap gelecek olursa o hazır olsun elinde dediğin doğru,çok teşekkür ederim,bol bol dua et arkadaşım bende ediyorum ALLAH IN izniyle olacak bu kez içimde öyle bi his var.hayırlı akşamlar.gülüm
gülüm yazdı:
tamam arkadaşım dediğin gibi yapacam pazartesi gidip tekrar alayım ve göndereyim ALLAH korusun bu ters bi cevap gelecek olursa o hazır olsun elinde dediğin doğru,çok teşekkür ederim,bol bol dua et arkadaşım bende ediyorum ALLAH IN izniyle olacak bu kez içimde öyle bi his var.hayırlı akşamlar.gülüm

amin cümlemize
asg yazdı:
Arkadaşlar,

Merhabalar bu siteyi 2 sene sonra öğrendiğim için kafamı taşlardan taşlara vuruyorum. Benim hikayem bundan iki yıl öncesinde başlıyor, ve şuana kadar ızdırapla devam ediyordu. Taki bu siteyi bulana dek, Allahım bu site kurucularını ğüzel ve iyi huylu kullarından kılsın. Çünkü yaptıkları bu siteyle yüzlerce belki binlerce benim ğibi sevda çekenleri buluşturmak. İnannın arkadaşlar çok acı çektim ve yıprandım, bana kimseler yol ğöstermedi kimseler yardımcı olmadı derdin ne diye kimseler beni dinlemedi. Sevene yapılan iyiliğin yeri cennettir dostlar allahın izniyle.

Ben çok mutsuz ğeçirdiğim 23 sene sonunda bir ğün evlenmeye karar verdiğim dünyalar ğüzeli eşimi buldum, öyleki hayatım onunla beraber renklendi ve herşey birden rüyalarımdaki ğibi oldu. Onu çok sevdim ve halada delicesine seviyorum ve ona kavuşamamak heran içimi yakıyor beni ğün be ğün eritiyor. Ben şu yalan dünyada sadece sevmek sevilmek istediğim dostlarım ve onuda tam yakalımdaki, bürokrasi önümüze çıktı hatta bizim aramıza duvar ğibi ğirdi ama bize yıkamadı allahın izni ve sizlerin yardımı ile bunlarıda atlatıp oraya ğidip evleneceğiz.

Ama bu işin yolu nedir yordamı nedir, bilenlerden bana birkaç dakikalarını ayırmalarını rica ötesi istiyorum. Biz hollandada yaşamak istiyoruz, bu benim değil hanımın ve ailesinin düşüncesi ama benim için önemli olan onun yanında olmak. Ülkemi canımdan çok seviyorum ama sizde anlarsınız anne babası belki kızımız kiminle evleniyor diye beni denemek istiyor. Yani durumların eninde sonunda türkiyeden yaşamaya döneceğiz, cünkü vatanımız cennet ve ben bu vatanın her bir karış toprağını hiçbir yere değişmem!

Benim adım Ahmet Sinan bu konuyla ilğili bilğisi olan arkadaşları ceptende arayabilirim, bursada yaşıyorum ve isteyene telefonlarımıda verebilirim. O kadar ğüzel bir başlık yazmışki yazan inanın nerdeyse ağlayacaktım. Karşılıksız paylaşmak bizim işimiz !!!

Paylaştığınız her bir kelime için allahım sizden razı olsun elleriniz dert ğörmesin arakadaşlar.

Sayğı Sevğilerle

Ahmet Sinan

Hsg..

bu gibi vize zorlugu cekenlerde....Ankara ,dan murcaat edilirse denemekde yarar vardir!!!

illada Avrupa dusunenler icin.........gezi ziyareti...

Schengen vizesi Avusturya (ucakla giris)daha Kolay ,Burda Bir arkadas Yurd disi edilmisdi,

Avusturya uzerinden geldi.. geri Dondu..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol