Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Dedemi kaybettım :(

Yorum için giriş yap 38 mesaj · 11.172 görüntülenme
baslıkdanda anlayacagınız gıbı cok sevdıgım gunlerce bısey olcakmı bısey ıstesede yapsam dıye gecelerce sabahlara kadar basında bekledıgım dedem yok artık :cry: cok kotuyum dedemı topraga verecegımız gun kucuk kız kardesım (16 yasında) trafık kazası gecırdı sukur allaha kırıgı cıkıgı olmadı yarım gun acılde kontrol altında tutuldu butun tetkıklerı yapıldı suan bel agrısından baska bıseyı yok sukur allahıma,,,persembe gunu vefat ettı dedem cuma gunu defnettık sızlerde dedem ıcın bı fatıha bıle olsa okuyabılırsenız mınnettar olurum....

(5gun once dedesını kaybetmıs ne ısı var nette dıyebılırsınız ama acımı sızlerle paylasmak ıstedım)

[kayan_yazi]DEDEM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ARTIK KALBİMİZDE YAŞIYACAKSIN SENİ HİÇ AMA HİÇ UNUTMAYACAGIZ....

RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAH İNŞALLAH İNŞALLAH....[/kayan_yazi]
basın sagolsun sanslı kardes.allah sabırlar versın.dedenın mekanı cennet olsun ınsallah.kardesıne ıse allahtan acıl sıfalar dılıyorum gecmıs olsun..

kendıne ıyı bak allaha emanet ol
Basin sagolsun, mekani cennet olsun,
basin sagolsun sansli kardesim . elimizden bisey gelirse yapalim ..

hanimlar arasinda vs... program varsa katilirim. 41 yasin vs... hatim vs... oke aklinda bulunsun , evdede musaid oldugumda yasini serif okuyacagim . kib ALLAHCC e ol .. slmlar
sansli yazdı:
baslıkdanda anlayacagınız gıbı cok sevdıgım gunlerce bısey olcakmı bısey ıstesede yapsam dıye gecelerce sabahlara kadar basında bekledıgım dedem yok artık :cry: cok kotuyum dedemı topraga verecegımız gun kucuk kız kardesım (16 yasında) trafık kazası gecırdı sukur allaha kırıgı cıkıgı olmadı yarım gun acılde kontrol altında tutuldu butun tetkıklerı yapıldı suan bel agrısından baska bıseyı yok sukur allahıma,,,persembe gunu vefat ettı dedem cuma gunu defnettık sızlerde dedem ıcın bı fatıha bıle olsa okuyabılırsenız mınnettar olurum....

(5gun once dedesını kaybetmıs ne ısı var nette dıyebılırsınız ama acımı sızlerle paylasmak ıstedım)

[kayan_yazi]DEDEM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM ARTIK KALBİMİZDE YAŞIYACAKSIN SENİ HİÇ AMA HİÇ UNUTMAYACAGIZ....

Basin sag olsun sanslicim ,, bende gectigimiz ay nenemi kaybettim ondan 2 yil once canim babami 45 yasinda gercekten cok aci ben gidemedim ozaman anladim ki olum cok aci cok zor uzakta olmak Allah sabir versin .. Kardesin icin gecmis olsun umarim kotu birseyi yoktur... Insallah tez zamanda sifa bulur ..

Allahin dedigi oluyor ,, Metanetli ol .. Allahim baska kotu gun yasatmasin ..... Denilecek cok az sey var ... kendine dikkat et .. canim benim .. Yine yeniden Allah geride kalanlara sabir versin .. Mekani cennet olsun /.
Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun :geek:

Allah Geride kalanlara yani sizlere sabir versin :geek:
“İNNA LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN” (Biz ALLAH’IN(c.c) Kullarıyız, Nihayet Ona Döneceğiz)

Başınız sağolsun şanslı kardeşim mekanı cennet olsun inşaallah.
basiniz sagolsun.sabretmekten baska caremiz yok bu dunya fani anamizin bagrindan ciplak ciktik ve topraga ciplak giricez.ondan dolayida ibret alip dunyayi ahirete tercih etmeyelim ne olur.
sansli yazdı:

Basınız sagolsun.Allah mekanını cennet etsin.Hepimiz yolcusuyuz oranın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
gulnur55 yazdı:

Basin sag olsun sanslicim ,, bende gectigimiz ay nenemi kaybettim ondan 2 yil once canim babami 45 yasinda gercekten cok aci ben gidemedim ozaman anladim ki olum cok aci cok zor uzakta olmak Allah sabir versin .. Kardesin icin gecmis olsun umarim kotu birseyi yoktur... Insallah tez zamanda sifa bulur ..

Allahin dedigi oluyor ,, Metanetli ol .. Allahim baska kotu gun yasatmasin ..... Denilecek cok az sey var ... kendine dikkat et .. canim benim .. Yine yeniden Allah geride kalanlara sabir versin .. Mekani cennet olsun /.

canim seninde basinsagolsun.bilmiyordum.allah nenenin mekanini cennet eylesin insallah.
sansli yazdı:

canim benim inan cok uzuldum.mekani cennet olsun insallah.Allah geride kalanlara sabir versin.cok bir durum anlayabiliyorum ama guclu olmak zorundasin.deden suanda seni biyerlerden goruyodur eminim.guclu olmalisinki diger tarafta rahat uyusun.Allah gani gani rahmet eylesin...
Basın sagolsun cnm, Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun inşallah :geek:
başın sağolsun kardeşim allah taksiratını affettsin mekanı cennet olsun. kardeşin içinde geçmiş olsun.
Başın sağolsun. Allah geride kalanlara uzun ömür versin.
basiniz saolsun.

mekani cennet olsun. Isiklar icinde yatsin...

Leonardo
basin sag olsun canim cok uzuldum ins mekani cennet olsun allah ailene sana ve sevenlerine sabir versin sende metanetli ol canim bol bol dua et olum olunca sevdinde olunca dayanmasi cok zor allah sabrini veriyor ben amcami kaybettimde cok koyuydum ama benle gecen anilarini hatirlayinca moral bulup o anilarini yasattiyorum ancak oyle yokluna alistim
ölüm ne kadar acı.her nefis ölümü tadacaktr.basiniz saolsun.allah sabırlar versin.ben de dedemi kaybettiğim yaklasık 1 yıl olacak.zor oluyor bunu kabullenmek.annemi de 11 yasımda kaybettm.ve simdi ailemden birine bişey olacak diye korkuyorum zaman zaman bu korku beni içten içe sariyor.insan oglu nefsine yenik düşüyor çogu zaman, kalpler kırılıyor kötü sözler agızdan nasıl oluyor da cıkıyor.mal mülk para güzel yasam insanın önüne perde gibi çöküyor kaplıyor.aile içinde bile huzursuzluklar yasanabiliyor bunlari yapanlar yine bizleriz insanlar..kimse dört dörtlük olamaz ama bence ailemizin sevdiklerimizin degerini bu dünya da bilmeliyiz varken kıymetini anlamalıyız.onlari içten sevip onlara göstermeden yasamamalıyız bu sevgiyi destegi fiilen göstermeliyiz çünkü öldükten sonra feryat figan keske yapmasaydım sunu kalbini kırmasaydım dememeliyiz en azından buna gayret göstermeliyiz.

tekrar basınız saolsun.allah taksiratini affeylesin..

allahım biz aciziz sana sıgınıyoruz herşeyin en hayirlisini bilen sensin....
basiniz sagolsun sansli,mekani cennet olur insallh.
:(Basiniz saolsun Sansli,

Allah sizlere sabir versin.

INsallah mekani cennet olur

Kardesin icinde gecmis olsun

Olumun caresi yok, ordan geldik oraya gidecegiz..!

Sevgilerimle
Başın sağolsun Allahım dedene rahmet eylesin kalanlara da sabır ve selamet versin.
sansli basin sagolsun canim cok uzuldum.Rabbim mekanini cennet eylesin sizlere de bol sabir versin insAllah.Kardesin icinde cok cok gecmis olsun Allah acil sifa nasip eylesin.Kendine dikkat et canim senin uzuntun bizimde uzuntumuzdur.Biz burda genis bir aileyiz cok sukur.Tekrar basin sagolsun.

Rabbim yar ve yardimcin olsun.

Selam ve Dua ile.
Basin saolsun Allah rahmzt eylesin mekani cennet olur insallah Allah geride kalanlara sabir versin..
başın sagolsun kardeşim rabbım sabırlar versın bak deden ıyı adammıs rabbım cektırmedı rabbım gunahlarını affetsın mekanı cennet olsun rabbım kalanlara sabır versın yenıden basın sagolsun kardesım
butun iletileri tek tek okudum ve cok duygulandim allah hepinizden razi olsun teker teker ayri ayri hepinize tesekkur ederim cok iyisiniz iyiki varsiniz acimi sizlerle paylasip boyle guzel destek gormek iyi geldi baana tekrar tesekkur ederim,,,,dun aksam ancak donebildim hollandaya...
basiniz saolsun canimmya:( rabbim sana ve ailene sabir versin insaallah

allah yardimcin olsun

kardesin nasil oldu iyimi?

rabbim acil sifalar versin

insaallah

hosgeldin nl ye
Başın sağolsun şanslı:(( ,

Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin.
sengul79 yazdı:
basiniz saolsun canimmya:( rabbim sana ve ailene sabir versin insaallah

allah yardimcin olsun

kardesin nasil oldu iyimi?

rabbim acil sifalar versin

insaallah

hosgeldin nl ye

saol ablacim sizler saolun allah razi olsun,,,kardesim iyi cok sukur belini incitmis dedi doktor 1 hafta agrisi olur demisti cok sukur oda gecti simdi iyi...hosbulduk ablacim....
conhoney yazdı:
Başın sağolsun şanslı:(( ,

Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin.

cok saol arkdsm allah hepinizden razi olsun,,,amin amin amin rabbim sabir versin ilk defa bu kadar yakinimdaki bi sevdigimi kaybettim cok aci cok zor bi durummus gercekteen sabir versin boyle aci yasayanlara rabbim,,,
Merhaba canim,cok uzuldum,basin sagolsun.Bende gecen yil dedemi kaybetmistim,biliyorum yani duygularini ama hersey insanlar icin yani.Kendine cok iyi bak,doei
mrb cnm cok saol allah razi olsun sizler saolun dostlar saolsun,,,seninde basin saolsun cnm,,,ben ilk defa bu kadar yakinimda birini kaybettim ve benim dedemle cok guzel zamanlarim gecmisti birgun onu kaybedecegimi hic dusunmemistim,,,her bayram elini opmeden icim rahat etmezdi memleketimin adini duyunca dedem gelirdi aklima,o sehirle dedemi bagdastirmisim kafamda simdi bayramlarda o sehrin ne anlami olucak bilemiyorum rabbim babanneme uzun omurler versin ins ins ins da gittigimde onunla avunayim hic olmassa...sende kendine cok iyi bak cnm doei doei,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol