Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

DOFİ

Yorum için giriş yap 71 mesaj · 18.439 görüntülenme
bende 12 ekimde teslim ettim evraklarımı.nihayetinde bugün sabah görebildim dofide dosyamı.ama dün sanırım sayfa yenilendi.giriş yapılamıyodu çünkü.bi karışıklık olmuş olabilir.
bence karışıklık yapıldı.inşallah önemli bi bişey deildir de hemen düzeltilir
bende de seninki gibi bir durum olmustu. bu konuda iks nin yapabilecegi hic bir sey yok. dofiyi ara durumu bildir onlar duzeltir.
arkadaslar bende aylardır beklıyorum bu vizeyi gecen dofıye baktım sunlar yazıyor: Date de la demande de visa : 14/08/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 24/08/2009

Beslissing/Status Dossier : Accord

Date de la décision : 6/11/2009 acaba daha ne kadar surecek bu bekleyiş şimdi benım yapabılecegım bişey veya eşimin yapabileceği bişey yokmu yardımcı olursanız cok sevınırım:lonely_ufuk@hotmail.com :oops: :oops: :oops:
ufuk yazdı:
arkadaslar bende aylardır beklıyorum bu vizeyi gecen dofıye baktım sunlar yazıyor: Date de la demande de visa : 14/08/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 24/08/2009

Date de la décision : 6/11/2009 acaba daha ne kadar surecek bu bekleyiş şimdi benım yapabılecegım bişey veya eşimin yapabileceği bişey yokmu yardımcı olursanız cok sevınırım:lonely_ufuk@hotmail.com :oops: :oops: :oops:

arkadasım accord kelimesi kabul edildi anlamına geliyodu yanılmıyosam.6 kasım tarihinde onaylanmış.yanlısım varsa düzeltin.ama senin vize çıkmış bence.senin nasıl haberin yok bu durumdan
haberi olmaz olurmu zeyna aten vize ups ye teslim edildigin de iks verdigin cep numarasina pasaportunuz ups ye teslim edilmistir diye mesaj geliyor yani ciksa haberi olur bu arada zeyna senin durumlar nasil
asicee yazdı:
haberi olmaz olurmu zeyna aten vize ups ye teslim edildigin de iks verdigin cep numarasina pasaportunuz ups ye teslim edilmistir diye mesaj geliyor yani ciksa haberi olur bu arada zeyna senin durumlar nasil

haklısın ali ama o kelime kabul edildi anlamına geliyo.ezo73 arkadasımızdada aynı bu yazı vardı vizesi çıktıgı zaman ordan biliyorum.bende bi deişiklik yok hala.21 ekim tarihinden itibaren dofide dosya gözüküyo.bugün 48 gün oldu.bekliyoruz.eşim geldi gitti.bayagı bi moral oldu bana.başka bi deişiklik yok
Date de la demande de visa : 8/06/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 23/09/2009

Date de la décision : 24/09/2009

arkadaşlar vizemin durumu ne? oldu..accord ne anlama geliyo bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın.(ezo73)

ezo73 ün yazısını buraya kopyaladım.onun vizesi bu şekilde çıkmıştı.accord yazıyodu yani.yani bu duruma göre ufuk arkadasımızın da vizesi çıkmış baksanıza
zeyna yazdı:

arkadasım accord kelimesi kabul edildi anlamına geliyodu yanılmıyosam.6 kasım tarihinde onaylanmış.yanlısım varsa düzeltin.ama senin vize çıkmış bence.senin nasıl haberin yok bu durumdan
.
zeyna yazdı:
Date de la demande de visa : 8/06/2009

Date de l'enregistrement de la demande de visa par l'Office des étrangers : 23/09/2009

Date de la décision : 24/09/2009

arkadaşlar vizemin durumu ne? oldu..accord ne anlama geliyo bilgisi olan arkadaşlar lütfen yazsın.(ezo73)

ezo73 ün yazısını buraya kopyaladım.onun vizesi bu şekilde çıkmıştı.accord yazıyodu yani.yani bu duruma göre ufuk arkadasımızın da vizesi çıkmış baksanıza

arkadaslar yazdınız ıcın cok saolun ama ben halen daha ankaradan hıc bı haber alamadım o kadar tel cektım muhattap bıle olmuyolar.. gecen bayramda esım geldı beraber konsolosluga gıttık belkı verırler beraber donerız dıye ama ıcerı bıle almadılar bende baska bı anlamamı gelıyor yoksa dıye buraya bılgı almak için yazım dedım.sızce ben daha ne kadar beklerım ne zaman verırler delırmemek elde degıl ınananın..
çok saçma ya kabul edilmiş işte neyi bekliyolar daha
ceyk001 yazdı:
arkadaşlar dofi tarafından eşime bir kağıt gönderilmiş eşimin çalışma kağıtlarını ben vermistm konsolosluga 3 aylık fakat gönderilen kağıtta eşimin şu an da ne yaptığına dair kanıt isteniyormuş nedir bu tekrar fujdepe diye okunuyor ondan götürse sorun yaratırlarmı ?

kanıt isteniyosa eşinde çalıstıgını ıspatlar gercekten çalısıyosa.niye sorun olsunki
ceyk001 yazdı:
dostum konsolosluğa telefon et faks gönder veya mail at. valla ben olsam ortalığı ayağı kaldırırım orda accord yazacak :)

hepsini yaptım kardeş yapmadıgım bişey olsa dıyorum ya muhattap bıle olmuyolar fax'ı gonderelı 1hafta oldu bunları napmalı bilmiyorum hoşlarına gıdıyor herhalde bole bekletmek .. :cry: :cry:
ufuk yazdı:
dostum konsolosluğa telefon et faks gönder veya mail at. valla ben olsam ortalığı ayağı kaldırırım orda accord yazacak :)

hepsini yaptım kardeş yapmadıgım bişey olsa dıyorum ya muhattap bıle olmuyolar fax'ı gonderelı 1hafta oldu bunları napmalı bilmiyorum hoşlarına gıdıyor herhalde bole bekletmek .. :cry: :cry:

offf ne bu yaaa.kiminin çıkmaz bekler.kimininkini de çıktıgı halde boşuna bekletirler nasıl bi iş bu ya
ya inanki yapmadıgım şey kalmadı cok duzgun bır sekılde gonderdım ama hıcbı yanıt yok bılmıyorum hepımız aynı seylerı cekıyoruz ama işte elımden bısey gelmıyor accord yazsada...
ufuk inan çok üzülüyorum senin durumuna.inşallah en kısa zamanda açıklıga kavusur..
arkadaşlar noel dolayısıyla işler biraz yavaşlamışl olabilir yılbaşından sonra inşallah bi cevap çıkar ...
ceyk001 yazdı:
hala durumun aynı he :( iks ne diyor bu işe ? ve iks nin sayfasında ne yazıyor pasaport islemdemi yoksa pasaportunuz kargoya verilmiştir ?

Pasaport işlemde gözüküyor halen daha bi degısıklık yok.yıne konsoloslugu aradım dosyam ne durumda acaba dedım ıks'ye sorucaksın dedı bende dedım barı benım pasaportum ankarada mı dıılmı barı onu soyleyın dedım yok ıks dıyor gerı zekalı baska bısey demıyor tartıstık bıraz bende tel.suratına kapadım durum bunlardan ıbaret anlıcan ceyko
zeyna yazdı:
ufuk inan çok üzülüyorum senin durumuna.inşallah en kısa zamanda açıklıga kavusur..

inşallah tesekkrler zeyno bı zaman verseler yani senın vızenı 1 ay sonra verıcez deseler veya vermıyoruz red deseler ama hıç bı cevap yok elimden bısey gelmıyor o benı çileden cıkarıyor ama herseyın ilacı zaman oda boyle zamanda gecmek bilmiyor.
ufuk yazdı:
hala durumun aynı he :( iks ne diyor bu işe ? ve iks nin sayfasında ne yazıyor pasaport islemdemi yoksa pasaportunuz kargoya verilmiştir ?

Pasaport işlemde gözüküyor halen daha bi degısıklık yok.yıne konsoloslugu aradım dosyam ne durumda acaba dedım ıks'ye sorucaksın dedı bende dedım barı benım pasaportum ankarada mı dıılmı barı onu soyleyın dedım yok ıks dıyor gerı zekalı baska bısey demıyor tartıstık bıraz bende tel.suratına kapadım durum bunlardan ıbaret anlıcan ceyko

ufuk eger iks de pasaport işlemde gözüküyosa dofi sayfasında bir hata olmuştur.vizen çıkmamıştır henüz.ayrıca biraz sabırlı ol arkadasım.zaten adamlar vize vermemek için ellerinden geleni yapıyo.iks ile yaptıgın konuşmalar kayıt altına alınıyo.yapma bidaha öyle bişey.yüzdün yüzdün kuyruguna geldin biraz daha sabır..
ceyk001 yazdı:
benim 4 ay oldu arkadaşlar hala bir cevap yok :S ufukcum sen ne kadar süredir bekliyorsun

4 ayı gectı ya ınsallah yılbasından sonra hepimizin vizesi cikar burda sevinç mesajlarıyla mesajlaşırız herkesin kalpten istedıgı ama olmayıpta kalbini acıdığı en güzel şeyler olur inşallah...
inşallah ya.benim bugün tam 80 gün oldu.bakalım daha ne kadar bekliycez.ufuk dedigin gibi inşallah yeniyıldan sonra belçikadan güzel haberler gelcek :)
inşallah arkadaşlar ya hiçbirimizi bekletmeseler keşke...
halen daha hiç bi haber yok mu kimseden benı sormayın halen daha aynı......
şimdilik herkes aynı, belçika tarafı sessiz bu aralar malesef ama inşallah arka arkaya iyi haberler alırız...
arkadaslar bugun ups ye pasaportum verılmıs bakalım artık onaymı geldı yoksa solemek ıstemıyorum ondan işte bıraz once mesaj geldı eşime bile solemedım daha...
ufukcum inşallah evet mesajıdır sende belçikaya gelen arkadasımız olursun bugun ne guzel haberler aldık darısı diger beklıyen arkadaslara
ufuk yazdı:
arkadaslar bugun ups ye pasaportum verılmıs bakalım artık onaymı geldı yoksa solemek ıstemıyorum ondan işte bıraz once mesaj geldı eşime bile solemedım daha...

inşallah güzel haber verirsin ufuk..
arkadaslar bekledıgım gun bugunmus tam 5 ay almustu vıze onayı geldi pasaportu aldım bugun bırazdan yola cıkıcam cok uzuldum cok sınırlendım ters seyler konustum konsolosluga ama ınanın hiç bi işe yaramıyor..inşallah sızınde en kısa zamanda cıkarda sevdıklerınıze en kısa zamanda kavusursunuz kendınıze ıyı bakın ...
ufuk yazdı:
arkadaslar bekledıgım gun bugunmus tam 5 ay almustu vıze onayı geldi pasaportu aldım bugun bırazdan yola cıkıcam cok uzuldum cok sınırlendım ters seyler konustum konsolosluga ama ınanın hiç bi işe yaramıyor..inşallah sızınde en kısa zamanda cıkarda sevdıklerınıze en kısa zamanda kavusursunuz kendınıze ıyı bakın ...

çok güzel bi haber ya.inşallah digerlerininde çıkar bianönce.onlarda sevdiklerine kavusurlar :)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol