selam arkadaslar
ev isini hallettik, esya isinide halletmek uzereyiz ve mutlu sona daha dogrusu mutlu baslangica az kaldi :) Az once diger bi baslikta yazdim ama duyuru yapip herkese hitap etmek istedim
Dugun tarihimiz belli oldu ama davetiye isini daha halledemedik..! bende sabirsizlik edip sizi dugunumuze davetiyesiz davet etmek istedim :oops: (davetiye isini halleder halletmez, sitede herkes icin paylasacagiz..!
26.07.2008 ==> Tekirdag da dugun
23.07.2008 ==>yozgat/bogazliyan/uzunlu kasabasinda kina gecemiz var
Dugunumuz Turkiye de olcak cunku bildiginiz gibi ailemizin, arkadaslarimizin, daha dogrusu sulalemizin cogu Turkiye'de ve bu yuzden bizde dugunumuzu Turkiye'de yapmaya karar verdik
zamani ve yeri davetiyeyi paylastigimiz zaman goreceksiniz malesef..! simdilik tarih verdik, agendanizi ona gore bos birakin :lol:
Turkiyedeki veya burdan izine gidecek arkadaslarimizi dugunumuze bekleriz. gelemeyenlerin cani saolsun ama gelebilirseniz lutfen gelin. geleneksel ufoss bulusmasini dugunde yapalim, bi tasla iki kus vurmus oluruz :)
insan hala inanamiyor, gercekten dugunumuz olcak :) sonra askimla bi omur boyu beraber olcam..! (Allah en kisa zamanda sizide sevdiginize kavusturur insallah )
Askim seni harbi cok seviyorum, iyiki ciktin karsima ve iyiki benimlesin, senin gibi biriyle omur gecirmeyi hayal etmek bile guzel..! bana katlandigin ve beni sevdigin icin saol bitanem :) optum canim (arkadaslar askima bisey yazmadan olmazdi idare edin :oops: )
Not: dugune gelemeyen arkadaslarimiz icin dugun fotolardan bi kactanesini sitede paylasiriz, Allah izin verirse ;)
bakin gelmesseniz kuserim :lol:
kolay gelsin arkadaslar
Evett.. Askiminda dedigi gibi mutlu sona yaklasiyoruz...
Bitanem bende seni cok seviyorum.. Ve senle evlenecegim icinde cok mutlu ve huzurluyum..
Umarim hersey istedigimiz gibi gelisecek... Optum melegim !!!
Onumuzdeki 2 3 ay yogun gececek.. Umarim bu mutlulugumuza katilma imkaniniz olur...
Ins dondugumuzde Ufoss Bulusmasida organize edecegiz Hollandada
Ufoss
---------------------------------------------------------------------------------
ARKADASLAR IYI TEMENNILERINIZ VE DILEKLERINIZ ICIN HEPINIZE AYRI AYRI TESEKKUR ETMEK ISTERDIK AMA BU BIRAZ UZUN SURER :)
BURDAN HERKESE SONSUZ TESEKKURLERIMIZI SUNARIZ, ALLAH BU ANI VE MUTLULUGU HERKESE YASATSIN, UMARIM SIZDE BIZIM GIBI SEVER VE SEVILIRSINIZ :geek: :ugeek:
Ufoss & Geluk
DÜGÜNÜMÜZ VAR :) ( Geluk & Ufoss )
allah mesud etsin :) darısı bizim başımıza...
Allah mesut etsin tebrikler :ugeek:
mutluluklar diliyorum cok sevindim 26 temmuz benim kina gunum 29uda dugun : :D cok yakinmis tarihlerimiz ;) hersey gonlunuzce olsun
tebrikler
insallah bir omur boyu mutlu olursunuz.
biz istanbula 15 agustosta gidicegiz;malesef sizin dugun tarihinizde hollandada olacagiz
mutluluklar...
insallah bir omur boyu mutlu olursunuz.
biz istanbula 15 agustosta gidicegiz;malesef sizin dugun tarihinizde hollandada olacagiz
mutluluklar...
Bir Omur boyu mutluluklar dilerim cok sevindim... Umarim bundan sonrasinda da hersey
gonlunuzce olur...
gonlunuzce olur...
allah bir omur boyu mutlu huzurlu vede saglikli yasamayi nasip etsin esinize diyim artik esinize ve size,,,cok sevindim adiniza,,,bende nl ye yeni geldigim icin bu yaz gidemiyorum tr ye.ins ins ins cok guzel gecer dugununuz biz gelemicemiz icin yani gelemicek olan arkdslar o mutlu gununuzun fotograflarini bekliyoruz sitedekiler olarak(gidemeyenler benle ayni fikirdedir sanirim herkes adina soyledim ama),tekrar cok ama cok mutlu olursunuz INS INS INS BIR OMUR BOYU...
Allah mesut ve bahtiyar etsin inşallah.. :geek: bir ömür boyu mutluluklar.. :ugeek:
allah mesut bahtiyar etsin.. :geek: :geek: :geek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
allah mesut etsin ablam:) : geek:
Yaradandan size uzun, saglikli, mutlu, huzurlu bir omur nasip etsin.. hersey gonlunuzce olsun insaallah.. Simdiden TEBRIKLERRRRRRR....
Not: insan kendi dugununden hic birsey anlamiyor, o yuzden tadini cikartmaya bak...
Not: insan kendi dugununden hic birsey anlamiyor, o yuzden tadini cikartmaya bak...
ufos geluk inşallah geliriz dügününüze bize çok yakınsınız bende çayıraldayım kısmetse bizim dügünde 1 2 agustosata kısmet olursa eşimle geliriz dügününüze.ALLAH bi ömür mutlu etsin hakkınızda hayırlısını versin hayırlı evlatlar nasip etsin ;)
allah mesut etsın ve omur boyu mutluluklar dılerım
emrah
emrah
tebrikler mutlu mesut bir hayat sürmenizi canı gönülden allahtan diliyorum hemşerim............
Tebrikler :ugeek: Allah mutluluğunuzu daim etsin.İnanın bizlere bu kadar faydası olan insanları yüzyüze görüp tebrik etmeyi çok isterim keşke hafta ortası değilde sonu olsaydı :( kimbilir vizem çıkarsa işi bırakır gelirim :D hemşerilerimin en mutlu gününe şahit olmak büyük zevk olur.
arkadaslar supersiniz
iyi dilekleriniz icin cookk tesekkur ederiz..!
umarim herkes bu ani tadar ve bir omur boyu sevdigi ile mutlu yasar..!
Prensen canim simdiden tebrikler umarim seninde dugunun cok guzel gecer ve bi omur boyu sevdiginle mutlu olursunuz
Özom arkadasim, evet cayiralan bize cok yakin, insallah dugunde gorusuruz. Allah senide sevdiginle mutlu kilar insallah..! Tebrikler arkadasim
bundan sonra tebrik eden arkadaslar icinde simdiden tesekkurlerimizi sunariz ;)
bu arada dugun fotograflarini yayinlariz insallah ;)
askiminda dedigi gibi Ufoss bulusmasinida ayriyeten kutlariz
Hersey gonlunuzce olsun, dualarinizda bizlerede yer verdiginiz icin saolun arkadaslar..!
kolay gele
iyi dilekleriniz icin cookk tesekkur ederiz..!
umarim herkes bu ani tadar ve bir omur boyu sevdigi ile mutlu yasar..!
Prensen canim simdiden tebrikler umarim seninde dugunun cok guzel gecer ve bi omur boyu sevdiginle mutlu olursunuz
Özom arkadasim, evet cayiralan bize cok yakin, insallah dugunde gorusuruz. Allah senide sevdiginle mutlu kilar insallah..! Tebrikler arkadasim
bundan sonra tebrik eden arkadaslar icinde simdiden tesekkurlerimizi sunariz ;)
bu arada dugun fotograflarini yayinlariz insallah ;)
askiminda dedigi gibi Ufoss bulusmasinida ayriyeten kutlariz
Hersey gonlunuzce olsun, dualarinizda bizlerede yer verdiginiz icin saolun arkadaslar..!
kolay gele
tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz herşey dilediğiniz gibi olur . darısı başımıza :)
Allah mesut bahtiyar etsin arkadaslar,
Mutlulugunuz bir omur boyu surer insallah.
Mutlulugunuz bir omur boyu surer insallah.
merhaba sumelya;ozel mesajla cevap yazayim dedim ama okunmuyormus neyse;
ben yaklasik 2 yillik evliyim;agustosun 12 sinde 2 yilimiz dolucak.Turkiyeye tatil icin gidicegiz.
eve sitede okanbatman var ama esim degil;akrabamiz.kendisi turkiyede.
ben yaklasik 2 yillik evliyim;agustosun 12 sinde 2 yilimiz dolucak.Turkiyeye tatil icin gidicegiz.
eve sitede okanbatman var ama esim degil;akrabamiz.kendisi turkiyede.
mutluluklar dilerim :ugeek: bizimde dugun 28.07.2008 de izmirde :)
HAYIRLI OLMASINI TEMENNI EDER,BENIM EVLILIGIM KADARDA MUTLU OLMANIZI DILERIM.INS HOLLANDA BULUSMASINI GERCEKLESTIRIRSIZDE BENDE BELCIKADAN GELIR SIZE KATILIRIM.SEVGILER HERSEY GONLUNUZCE OLSUN SIZ HERSEYIN EN GUZELINE LAIKSINIZ. :geek: DAIMA SIZLERLE.
allah mesut bahtiyar etsin darısı bize inş inş inş :geek:
bikaç gündür giremiyodum.alla mesut etsın.mutlulugunuz daim olur inşlh.
Allah mesut etsin, mutluluğunuzu daim kılsın İnşAllah.
ufos hemsoyuz demek :))) bende sarikayadan
bi omur boyu mutluluklar dilerim,mutluluk her daim yanibasinizda olur insallah :geek: iyi gunde kotu gunde askiniz sevginiz ilk gunki gibi kalir insallah agzinin tadi hic kacmasin dilegiyle grotjes
bi omur boyu mutluluklar dilerim,mutluluk her daim yanibasinizda olur insallah :geek: iyi gunde kotu gunde askiniz sevginiz ilk gunki gibi kalir insallah agzinin tadi hic kacmasin dilegiyle grotjes
Allah mesud etsin. Omur boyu mutluluklar dilerim.
mutluluklaaaaar dilerim. umarım birlikte yaşlanırsınız:geek:
güzel şeyler hep mutluluk veriyor
güzel şeyler hep mutluluk veriyor
YUCE RABBIM MUTLU ETSIN IKINIZI.BIR YASTIKTA KOCAYIN....
bende mutluluklar diliyorum eger nl da bi bulusma gerceklestirirseniz bizleride mutlu etmis olursunuz dugune tr ye gidemiyoruz ama burdada corbanizda tuzumuz olsun benimde kinam 20/07/2007 dugun 27/07/2007
allah mesut bahtiyar etsin bir omur boyu mutlu olursunuz insallah mutluluk cok guzel bir duygu butun evli ciftlerin mutlu olmasini cok isterim ben esimden 1 yil ayri kaldim hollandadan vize alamadigim icin simdi 7 aydir ingilterede beraberiz ve cok mutluyuz allah herkezi mutlu etsin :geek:
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol