Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

HOLLANDA"YA GELDIMMMM...

Yorum için giriş yap 40 mesaj · 12.831 görüntülenme
merhaba sevgili arkadaslarim,,oncelikle vizesini bekleyenlere sabir diliyorum ve insallah sizinde en kisa surede cikar benimki gibi,ben carsamba gecesi ayagi bastim schiphol'la..valla guzel bir duygu tekrar nl gelmek,,geldigim gun sabah yani dun sabah belediyeye gittim,ama benim burasi oldugum yer acik kucuk oldugu icin belediye pek anlamiyo galiba bu islerden ve bana randevu verdiler carsamba gunune,belediyedeki adam benim dogum kayit ornegini aldi pasaportumdaki vizemin fotokopisini aldi,esimin pasaport fotokopisini aldi,ve arayip veya mail aticagini soyledi ind ye sanirim..bakalim ne olucak carsamba gunu..

birde havalaninda hic bir sorun cikarmadilar bana,,arama falan yapmadilar valizlere, :lol: cunku ben 4 buyuk valiz ve 2 tane el cantasiyla geldim vede laptop cantasi vardi,,gorevli soyle bi bakti benim cantalara,,basa cikamicagini anladi gec dedi..hihi :lol:

hadi simdilik benden bu kadar..allaha emanet olun..

emrah
TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM,ALLAHIN İZNİYLE BEKLEDİĞİN GÜN GELDİ VE EŞİNE KAVUŞTUN DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARA.. :geek: SANADA AİLENLE BERABER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR.. :P
tesekkurler elif,insallah darisi bekleyen arkadaslara..evet en sonunda geldi bekledigim gun..

allah yardimciniz olsun.

emrah
elif ikra yazdı:
TEBRİK EDERİM ARKADAŞIM,ALLAHIN İZNİYLE BEKLEDİĞİN GÜN GELDİ VE EŞİNE KAVUŞTUN DARISI BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLARA.. :geek: SANADA AİLENLE BERABER ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR.. :P
emrah insiyatifine dayanarak vizemi aldığımı,senin açmış olduğun başlık altında yazıyorum..inşallah kısa zaman sonra nl'deyim bende..
o zaman ikinizinde gözü aydın,rabbim yolunuzu herdaim açık etsin.
oooo elif masallah,,tebrik ederim seni ve hadi hayirlisi bakem,,sende buraya gelirsin insallah 2 haftaya ;)

bol sans dilerim sana

emrah
ozom tesekkurederim,artik darisi vize bekleyenlerin basina..

emrah
Emrah kardesim hos geldin hollandaya esinle ve bebeginizle umarim cook mutlu olursunuz. Elif arkadasim senide tebrik ederim darisi vize bekleyen arkadaslarin basina insallah en kisa zamanda onlarda sevdiklerine kavusur.
selam pars kardesim hosbulduk,,evet kardes evet cok mutluyum zaten,,bebekte dogucak allahin izniyle 1 aya..

saygilar emrah
pars yazdı:
Emrah kardesim hos geldin hollandaya esinle ve bebeginizle umarim cook mutlu olursunuz. Elif arkadasim senide tebrik ederim darisi vize bekleyen arkadaslarin basina insallah en kisa zamanda onlarda sevdiklerine kavusur.
Slm Emrah ömür boyu mutluluklar dilerim arkadaşım yeni yaşamın sana uğur getirsin.bende vizemi aldım bugün kısmet olursa bende geliyorum yirmisekizinde akşam beşde binecem bütün arkadaşlarım bu mutluluğu yaşar inşallah.gülüm
SLM Elif cim hayırlı olsun arkadaşım yolculuk kaçında bellimi nerden gidiyorsun ben Kayseriden binecem yeni yaşamındamutlu olursun inşallah.gülüm
hosgeldin emrah hollandaya gozun aydin allah yardimcimiz olsun ayrica elif arkadasim seninde vizen hayirli olsun hayirli yolculuklar dilerim yolunuz acik olsun.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar,henüz biletimi almadım gülüm,ama kısmetse çok yakın bi zamanda bende geliyorum..sorduğun için yazıyorum konyadayım ben arkadaşım..Allah hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin inşallah..belli aşamalardan ,zorluklardan geçince ve sonunda vizeyi eline alınca derin bi nefes alınıyormuş gerçekten onu anladım..rabbim bi umutla bekleyen tüm kardeşlerimin,dileklerini de kabul etsin inş.. :geek:
hayırlı ugurlu olsun emrah kardeşim senın adına çok sevındım allah bizede nasıp eder allah yar yarıdımcı olsun yeni hayatında kardeşim
vaay ne guzel emrah arkdsmzda gitti,,,ne guzel elif arkdsm seninde vizen hayirli ugurlu olsun hayirli yolculuklar,,,ikinizede yeni yasaminizda mutluluklar versin rabbim ins ins ins,,,darisi bana ve benim gibi vize bekleyen ve basvuru yapacak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,bizimkide 1 ayi gecti ama haala ses yook hayirlisi olsun olumlusu olsun ins ins ins,,,
fatih kardesım merhaba hosbulduk.bakalım geldık ama daha ısımız bıtmedı bılıyorsun,burdada evrak ıslerı devam edıyo.neyse kardesım hadı sanada bol sans.

ya bıde bısey sorcam fatıh sana ya,,bız sımdı once ınd yı arayıp randevumu alalım yoksa once beledıyeye kayıt yaptıralım??adres kayıdı?

saygılar

emrah
fyesil yazdı:
hosgeldin emrah hollandaya gozun aydin allah yardimcimiz olsun ayrica elif arkadasim seninde vizen hayirli olsun hayirli yolculuklar dilerim yolunuz acik olsun.
saolasın kardes,ınsallah sende bır an once gelırsın...

benım yengem konya karamanlı,ve konyadanda akrabalar var,,varmış rotterdam da..

hadı gorusuruk..

emrah
elif ikra yazdı:
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar,henüz biletimi almadım gülüm,ama kısmetse çok yakın bi zamanda bende geliyorum..sorduğun için yazıyorum konyadayım ben arkadaşım..Allah hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin inşallah..belli aşamalardan ,zorluklardan geçince ve sonunda vizeyi eline alınca derin bi nefes alınıyormuş gerçekten onu anladım..rabbim bi umutla bekleyen tüm kardeşlerimin,dileklerini de kabul etsin inş.. :geek:
sanslı naber,,ınsallah arkadasım bır an once sende atlar ucaga gelırsın buraya..bos bırakmayın ınd'yı,,arayın devamlı,,noldu bızım evraklar deyın.. ;)

emrah
sansli yazdı:
vaay ne guzel emrah arkdsmzda gitti,,,ne guzel elif arkdsm seninde vizen hayirli ugurlu olsun hayirli yolculuklar,,,ikinizede yeni yasaminizda mutluluklar versin rabbim ins ins ins,,,darisi bana ve benim gibi vize bekleyen ve basvuru yapacak olan arkdslarin basina ins ins ins,,,bizimkide 1 ayi gecti ama haala ses yook hayirlisi olsun olumlusu olsun ins ins ins,,,
tebrikler arkadasim allah burda yar ve yardimcimiz olsun cumlemizin
biz belediyeye gittik oradan birkac evrak verdiler doldurduk ind den de randevu aldik sonra ayin 14 saat 8:30 du biz sabah 8 de belediyede olduk kaydi yaptirdik 8:30 da ind randevusunda bulunduk ayni gunde her 2 sini birden hallettik ama daha once tuberkuloz raporu al 5 dk lik bir is.

daha sonra halledersin ind yi. ama tel acip randevu alin.

rotterdama gelirsen gorusuruz. ben sana numarami vereyim ozel den pm atarim tamam mi kardesim allaha emanet ol. seni gezdiririm rotterdam da:)
tamam kardesım,,hanımda yanımdada sordum tuberkuloz ne dıye :D evet kan testı yaptırcakmısız,,bılader valla yılanı agzıma sokarım ama o ıgneyı bana vurdularmı benım tepemden asagı sıcak su dokulur.. :lol: neyse fatıh kardesım zaaten benım hanım randevu almıs bıle kan ıcın persembe gunune,persembe gunu kan verıcem ce carsamba gununede ben randevu aldım beledıye ıle..ama ınd'yı aramadık daha..kardes gelıcez rotterdam'a fakat benım hanımda dogum yapmak uzere onun ıcın ben hanıma el surdurmuyom hıc bıseye ;) onun ıcın rotterdama bız gelırsek,,benım hanım herhal yolda dogum yapar :mrgreen: bugun valla bı calıstımkı aklın sasar..gıttım bebek yatagıdır falan fılan,,valla bebegın odasını komple düzdum :)

neyse kardesım ama ben geldıgım zaman kesın ararım senı bulusur gıderız terasa falan takılırız..

fatıh kardesım bızım ali'den haber varmı???benımle aynı gunde uctu o da nl ye,onun ucak 16:30,,benımkı 20:40 tı..ınsallah sag salım gelmıstır o da evıne..haberını alırız yakında..

hadı allaha emanet ol kardesım..

emrah
fyesil yazdı:
biz belediyeye gittik oradan birkac evrak verdiler doldurduk ind den de randevu aldik sonra ayin 14 saat 8:30 du biz sabah 8 de belediyede olduk kaydi yaptirdik 8:30 da ind randevusunda bulunduk ayni gunde her 2 sini birden hallettik ama daha once tuberkuloz raporu al 5 dk lik bir is.

daha sonra halledersin ind yi. ama tel acip randevu alin.

rotterdama gelirsen gorusuruz. ben sana numarami vereyim ozel den pm atarim tamam mi kardesim allaha emanet ol. seni gezdiririm rotterdam da:)
bizi unuttun mu emrah hayırdır kusmuyuz hayırlı olsun dedık bısey demedın :roll:
unuturmuyum hıc kardes,,kusuruma bakma,,yazabıldıgım kadarıyla yazıyorum herkeze..

senın nasıl durumda ıslemlerın falan??

saolasın kardes,işte geldık bızde tekrar ama bu sefer turıst vızesıyle degıl artık..
Saltuk yazdı:
bizi unuttun mu emrah hayırdır kusmuyuz hayırlı olsun dedık bısey demedın :roll:
sanslı naber,,ınsallah arkadasım bır an once sende atlar ucaga gelırsın buraya..bos bırakmayın ınd'yı,,arayın devamlı,,noldu bızım evraklar deyın.. ;)

emrah

iyi diyelim arkdsm nolsun 1 ayi gecti haala bekliyoruz avukatla gorustu bugun esim,avukat sizin dosyayi inceliyolar henuz bisey yok demis,eksik evrakda yok simdilik cok sukur olmasinda direk vizeyi verirler ins ins ins,,,bende gelirim ins ins ins en kisa zamanda,,,yeni yasaminizda esinle size bebisinizle mutluluklar allah yardimciniz olsun ordaki islemlerinizdede,,,aricaz bakalim ins ins ins bizim aramamiza firsat kalmadan haber gelir vizeniz cikti diye,,,saygilar
emrah alide geldi buraya. ayrica tuberkulozda igne filan yok cigerlerin rontgeni cekiliyor kan alma filan yok telas etme yani hehehehehe
emrahtr yazdı:
unuturmuyum hıc kardes,,kusuruma bakma,,yazabıldıgım kadarıyla yazıyorum herkeze..

senın nasıl durumda ıslemlerın falan??

saolasın kardes,işte geldık bızde tekrar ama bu sefer turıst vızesıyle degıl artık..bizi unuttun mu emrah hayırdır kusmuyuz hayırlı olsun dedık bısey demedın :roll:

benım durum ne olsun allah şükür iyiyim ben turıst vızesı ıle gıdıyorum gelıyorum sımdlık daha bı başlagıcımız yok allah sonumuz hayır etsın allahım bıze senın yaşadığın heycanı duygu tatırır inşallah kardeşim
emrahtr yazdı:
saolasın kardes,ınsallah sende bır an once gelırsın...

benım yengem konya karamanlı,ve konyadanda akrabalar var,,varmış rotterdam da..

hadı gorusuruk..

emrahHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum arkadaşlar,henüz biletimi almadım gülüm,ama kısmetse çok yakın bi zamanda bende geliyorum..sorduğun için yazıyorum konyadayım ben arkadaşım..Allah hakkımızda hayırlısı olanı nasip etsin inşallah..belli aşamalardan ,zorluklardan geçince ve sonunda vizeyi eline alınca derin bi nefes alınıyormuş gerçekten onu anladım..rabbim bi umutla bekleyen tüm kardeşlerimin,dileklerini de kabul etsin inş.. :geek:

inş emrah,seninle ve tüm kardeşlerimle görüşürüz nasipse..
SLM Emrah cım artık koca bir aile bebeği sevmeye geliriz artık kovsanda yine gelirim bebek sevmek için.gülüm
işte en büyük mutluluk ALLAH daim etsin mutluluklarınızı :D
Gozun aydin emrahtr arkadasim,

Geldigine cok sevindim,Yeni yasaminda basarilar ve mutluluklar diliyorum.

Haa arkadasim diyecegim bir sey vardi, ben bir arkadasimdan duydum tiberkuloz testine daha once gittiysen bu geldiginde gitmene gerek yokmus.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol