Evrakları İND ye elden teslim edebilirsiniz eger zamanınız varsa? Böylece ulaştımı derdinden kurtulmuş olursunuz. Tabiki zamanınız varsa?
Hollandadan Vizeniz Nekadar Zamanda Cikti?
slm arkadaslar yaa benim vizem yaklasik bir sene surdu cikmasi nasi oldu bende anlamadim ama valla tam sinav tarihimin bitmesine 1 ay kala cikti sok oldum ama genede olsun sonunda cikti simdi hollandadayim allah herkesin yardimcisi olsun ne diyim amin amin aminnnnnn....
acilll yardimm bugun indeyi aradi esim vize ne durumda diye onlarda demis esin konsolosu arasin randevu alsin bu nedemek anlamdim vizem ciktimi dedik ona cevap veremeyiz yaa kafam karisikkk lutfenn yardimmmmmmmmmmm :(((((((
Bizde esimle beraber hollanda ' dan basvurduk ayın 13 ünde. Dualarınızı esirgemeyin arkadaslar.
13 nisan başvuru - 10 mayıs onaylandı
selam benimde vizem yaklasik 2 ayda cikti ben birsey eklemek istiyorum yani benim basima gelmisti vizemis cikmisti ankaraya gelmis ama sisteme yansimamis bazan gelen evraklari onlarda gormekte zorlukmu cekiyor yoksa gecmi goruyorlar bilmiyorum diplomatik postalar cok yavas isliyor o yuzden surekli arayi teyit etmekte yarar var avukat araciligiyla islerinizi yaptirirsaniz bence takipciligini avukat daha guzel yapiyor geldikten sonrada sunu anladim bosvuru hollandadan yapilirsa bence daha hizli oluyor indde cok adam var calisan ama ankara bu kadar hizli deil vize bolumunde yalnizca 2 bayan calisiyor onlarinda calisma saatleri belli zaten. dikkat ettikleri en onemli sey ise kontrat sivan sonucu ve kontrat saglamsa kimse dert etmesin bi sekilde aliyor vizeyi herkese allah yardim etsin islerinde
benim vizemde 1 ayda cıktı, tüm vize bekleyenlerin vizeleri cıkar inşallah biran önce hayırlısıyla, Allah yardımcımız olsun :geek:
30 Mart 2010 da Hollanda dan müracaat ettik 11 Mayıs 2010 onaylandı IND tarafından.42 gün
yaklaşık 42 günde onaylandı ve onaylandıktan 14 gün sonra vizemi aldım. yani total de 56 gün :)
yaklasık bır bucuk ayda cıktı:):) darısı bekleyeblerın basına
Selam arkadaşlar bende yaklaşık 65 gün oldu ind'den cevap bekliyoruz son tarihi 08.08.2010 demişler yaklaşık 10 gün kaldı bekliyoruz halen :( İnşallah çıkar vizemiz dualarını bekliyorum :(
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol