Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

IND' den Mektub geldi,,işleme alınmıssss:))

Yorum için giriş yap 43 mesaj · 12.338 görüntülenme
arkadaslar IND'den mektup geldi işleme alınmıs ve suan için eksik evrak yokya,,ama ilerki zaman için eksik cıkarırlarmı bilemem,,ınsallah cıkarmazlarda beni ugrastırmazlar..

herkeze bol şans diliyorum.
yavaş yavaş sonuca sende güdiyorsun inş. pürüzsüz bitirirsin bu yolu. 1 ay bekle ondan sonra ara ind yi az çok bilgi veriyorlar telefonda iyi birine denk gelirsen. kolay gele

SAYGILARIMLA

askerprens
tamam arkadasım cok saol,,ararım ben zaten 1 ay olmadan,,15gun gecsın alo demeye baslarım ben onlara :D hadı hayırlısı,,bakıcaz ne olup gelıcek.
hayırlı olsun inşallah tez zamanda bütün işlemlerin hallolur ve sevdiğine kavuşursun...
Cok sabretmen gerekıyor arkadasım,

Insallah eksık evrak cıkmazda en yakın zamanda guzel haberler alırsın..
merhaba arkadaslarım,,ınsallah eksık evrak cıkarmazlarda bende bır an once alırım su vızeyı arkadaslar,,

arkadaslar hepınıze allah sabır versın,vizesini bekleyenlere gercekten sabır dılıyorum ve sınava gırıcek arkadaslarada bol sans ve allah yardımcınız olsun..

emrah
yaaaa ne guzel masallah 6 gunde cvp almissin isleme alindi diye ins ins ins eksik evrakta cikmazda diger arkdsmz gibi adini hatirlayamadim simdi ozu diliyorum 25 gunde cikar da bian once esine kavusursun cok sevindim senin adina,,,allah sabir versin allah bu yolda yar ve yardiimcin olsun arkdsm,,,
selam sanslı ben emrah

onemli degıl hatırlamaman,,senın ıslerın nasıl gıdıyor?? valla 6 gunde geldı cevap super ya,,allahım hadı dıyorum artık baska bisiy demiyorum:) ınsallah posıtıve cevapta en kısa zamanda gelırse rahatlarım artık.

groetjes
emrahtr yazdı:
selam sanslı ben emrah

onemli degıl hatırlamaman,,senın ıslerın nasıl gıdıyor?? valla 6 gunde geldı cevap super ya,,allahım hadı dıyorum artık baska bisiy demiyorum:) ınsallah posıtıve cevapta en kısa zamanda gelırse rahatlarım artık.

groetjes

benim isler daha kagit toplama asamasindayim malum biliyosun yas sorunu,benim randevuda 1 nisanda hayirlisi olsun bakalim ins ins ins seninde vizen hemen cikar hepimizin vizesi hemen cikar ins ins ins,,,arkdsm bi sorum olcak sen basvuru formu doldurdunmu doldurduysan nasil hollandaca doldurdun orda yardimci oluyorlarmi acaba bilgin varmi acaba :?:
SLM Emrah arkadaşım maşallah diyelim çabuk sonuca ulaşırsın umarım dualarımız sizinle beklemek çok zor ii haberlerini bekliyoruz ALLAHA emanet ol Gülüm
basvuru formu derken???ben basvuru formu doldurmadımkı..bana sadece sınav yapılan odaya gırdıgımde sadece bır kagıt verdıler ve ona adım soyısmım,dogum yerım falan vardı galıba ve ımza attım baska bısı yapmadımkii :roll:
sansli yazdı:
selam sanslı ben emrah

groetjes

benim isler daha kagit toplama asamasindayim malum biliyosun yas sorunu,benim randevuda 1 nisanda hayirlisi olsun bakalim ins ins ins seninde vizen hemen cikar hepimizin vizesi hemen cikar ins ins ins,,,arkdsm bi sorum olcak sen basvuru formu doldurdunmu doldurduysan nasil hollandaca doldurdun orda yardimci oluyorlarmi acaba bilgin varmi acaba :?:
selam gülüm,,cok tesekkürederım arkadasım,ınsallah dıyoruz artık,,ınsallah vızem cıkıcak allahın ıznıyle,,sadece 1 ay ıcınde bellı olmasını dılıyorum,,cunku 1 ay sonra oraya gıtmem gerekıyo,,şanslı arkadasım bılıyo durumumu..onun ıcın sadece allahım dıyorum artık..

sende allah emaner ol.ınsallah ıyı haberı tez zamanda sizinle paylaşıcam..

emrah
gülüm yazdı:
SLM Emrah arkadaşım maşallah diyelim çabuk sonuca ulaşırsın umarım dualarımız sizinle beklemek çok zor ii haberlerini bekliyoruz ALLAHA emanet ol Gülüm
evet arkdsm biliyorum ve ins ins ins en kisa zamanda once vizene sonra esine ve 2,kisiyede saglikla mutlulukla kavusur vede kavusursunuz ins ins ins,,,bukadar cabuk isleme alindi mektubu geldi vzien kabul oldu haberinde ins ins ins cok cabuk zamanda gelir,,,,buaraada unuttum arkdsm sen nl den basvurdun oyuzden basvuru formu doldurmadin ben tr den basvurucam icin sormustum ama yeni baslik altinda sordum arkdslr saolsunlar cvpladilar yinede tskrlr arkdsm,,,
hmm anladım arkadasım,,bende bir an panik atak oldum yaw,,yoksa eksik bişiymi yaptım diye,,şanslı arkadasım sen benım kalbimimi durduracan yaw..allah allah..tamam ozaman,,valla benım hanım yaptıgı ıcın basvuruyu ondan ben bısı yapmadım burada,,sadece sınava hazırlandım ve sınava gırdım.

ınsallah cnm arkadasım ıns.ınsallah en kısa zamanda cıkar vızem,,inanın bana herkez için dua ediyorum,,nezaman kendıme edersem herkez ıcınde aynısını yapıyorum,,ınsallah herkez bır an once sevdıklerıne kavusur,,sen 1 nısandamı basvurucaksın?yanı gonderıceksınız evrakları??
sansli yazdı:
evet arkdsm biliyorum ve ins ins ins en kisa zamanda once vizene sonra esine ve 2,kisiyede saglikla mutlulukla kavusur vede kavusursunuz ins ins ins,,,bukadar cabuk isleme alindi mektubu geldi vzien kabul oldu haberinde ins ins ins cok cabuk zamanda gelir,,,,buaraada unuttum arkdsm sen nl den basvurdun oyuzden basvuru formu doldurmadin ben tr den basvurucam icin sormustum ama yeni baslik altinda sordum arkdslr saolsunlar cvpladilar yinede tskrlr arkdsm,,,
hmm anladım arkadasım,,bende bir an panik atak oldum yaw,,yoksa eksik bişiymi yaptım diye,,şanslı arkadasım sen benım kalbimimi durduracan yaw..allah allah..tamam ozaman,,valla benım hanım yaptıgı ıcın basvuruyu ondan ben bısı yapmadım burada,,sadece sınava hazırlandım ve sınava gırdım.

ınsallah cnm arkadasım ıns.ınsallah en kısa zamanda cıkar vızem,,inanın bana herkez için dua ediyorum,,nezaman kendıme edersem herkez ıcınde aynısını yapıyorum,,ınsallah herkez bır an once sevdıklerıne kavusur,,sen 1 nısandamı basvurucaksın?yanı gonderıceksınız evrakları??

afedersin korkutmak degildi amacim aman kalbin fln durmasin panik atakta olma arkdsm saglikli git ins ins ins hollandaya,,allah razi olsun arkdsm herkes birbirine dua ederse islerimiz daha cabuk olur allahimin izniyle ins ins ins,,,evet arkdsm randevum 1 nisanda ank ya gidip evraklari vercem iceri artik bakali bizimki nezaman isleme alindi mektubu gelcek ins ins ins seninki kadar cabuk gelir arkdsm yaa bian once basvurum artik da geriye sayim baslasin yeter arrtik 5 sene oldu,,,neyse hayirlisi olsun gec olsun guc olmasin tabi gecten kastim en fazla 3 ay ins ins ins,,,
yok arkadasım merak etme bısıy olmaz bana,,het was grapje:)))

ınsallah arkadasım sende şu 1 nısan gelırse bır an once verır evraklarını ve gerıyede benımkı kadar cabuk gelır ınsallah mektup..hepınızın duacısıyım arkadasım hıc merak etmeyın.allahım ınsallah bize yardım edicek.

umarım senınkıde hemencık cıkar,,ya arkadasım keske sende hollandadan basvuru yapsaydın be,,ozaman cabuk cıkardı yanı,onu demek ıstıyorum,,hollandadan basvuru yaptıgın zaman ıslemler cabuk ilerliyo gıbı bısıyler oluyo galıba.benim eşim zaten gecen cumartesi gunu gonderdı Ind'ye zarfı ve hızlı postayla gonderdı,ve bugunde bız aldık onlardan mektubu,,yani cumartesı gıtse onlar zaten pazar almamıstır,,pazartesı almıstır,yani 5gunde gerıye geldı bıze mektup:)) heel goed he?..

neyse arkadasım sende bak dıkkat et butun evraklarını tam ve tam olarak hazırla,,herseyın fotokopısını cektır ve cok ıyı olsun fotokopı..

saygılar.
saol tavsiyelerin icin arkdsm ama iste eger olmassa itiraz hakkimizi kullanmak istiyoruz ve olmassa iki taraflida basvurabiliriz tam karar vermedik,ama zaten sen trden basvurdugunda ertesi gun kagitlarin nl ye gidiyomus zaten burasi sadece araci yani oyle duydum ben,,,bi aksilik olmassa islerimizi avukat takip edicek yani gerek gorurse ordanda ikinci bi basvuru yapilabilir iki tarafli neyse boyle basladik bakalim randvu alindi artik,hayirlisi olsun,,,
hayırlısı arkadasım hayırlısı,,ınsallah bır aksilik cıkmaz senınkındede..
saol arkdsm ins ins ins cikmaz hicbirimizin isinde cikmaz insaallah,,,
ınsallah arkadasım ınsallah..bekleyıp gorucez allahın ıznıyle ıste..sabır sabır artık hepımıze..
evet bekleyip gorcezde ins beklemeye firsatimiz olmadan cikar vizelerimiz ins ins ins,,,
inşallan inşallah inşallah şanslı arkadasım,,tek dileğimiz o artık..

arkadasım ben kacar,,sana iyi geceler dilerim..

görüşmek üzere

doei
sanada iyi geceler arkdsm,,,
arkadaslar dün eşim Ind'yi aradı,öğrenmek istedik eger evraklarımız işleme alındımı veya nekadar süre alır dıye..valla telefona cıkan bayan nerdeyse dövmediği kalmış eşimi..ters ters konusmuslar..eşim sormus ıste o da demıs..bilemeyiz,,4 ayda sürebılır bu,,1 ayda sürebılır..siz bizi aramayım demıs daha..3 hafta sonra falan arayın demısler,,ama onları dinleyen kim :D pazartesı gunu bıde ben ararım onları ;)

ne cins insanlar ya..allah herkeze sabır versın arkadaslar...baska bısey demıyorum yanı..
merhaba arkadas bence sen fazla ind,yle ugrasma bir ayda alacagin vizeyi 6 ayda alirsin bunu unutma. fazla arama 2 haftada bir ara bu senin icin cok iyi olur tavsiyemi dinle cunku benim basim geldi hala oturum kartimi alamadim ben hergun ariyordum ama artik aramiyorum sevgilerle :geek:
tamam mehmet kardes cok saol..ama bu beklemekte gercekten sıkıyo adamı valla.
arkadaslar eşim dün IND'yi tekrar aradı ve dedilerki benim evraklarım bir kişinin masasına alınmıs,yani bakmaya basladılar :ugeek: ve suanda eksık evrak felan gorunmuyor..ınsallah kısa sure ıcınde vizem cıkar..

benım ve benım gıbı bekleyenlere allah yardımcı olsun..

emrah/muğla
arkdslr merak ettigim bisey var,,,emrah arkdsm demistinki bide ben aricam indyi diye orayi arayinca turkce konusma sansin varmi yoksa sen ind yle konuscak kadar biliomusun hollandacayi merak ettim arkdsm cvplarsan cok sevinirim,,,
evet arkadasım ben arıcam demıstım bır konuda fakat arayamadım cunku eşim onlar sadece hollandaca konusuyor dedi,,onun ıcın bu hafta ben arıcaktım fakat arayamadım hollandaca konustukları ıcın ve eşim aradı ve benım evraklarımın bır masada oldugunu soylemısler..allahım ya daha bakmamıslar bıle..dursun kardesım dursun o sızın nalet masanızda..hey subanallah..

kusuruma bakma sanslı acayıp sınırlesmeye basladım bu ıse bende ondan bıraz agresıflesmeye basladım..neyse hadı gorusuruz.doeıı
hmm saol arkdsm bende onu merak ediyodum eger turkce konusma sansimiz varsa bizde arayalim dedim,,,cunku bende hollandacadan baska dil konusulmiyo zannediyodum dogruymus demekki,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol