Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

IND' den Mektub geldi,,işleme alınmıssss:))

Yorum için giriş yap 43 mesaj · 12.337 görüntülenme
evet sanslı keske turkcede konussalarda bızde derdımızı anlatabılseydık,,ama malesef :cry:
arkadaslar MVV basvurusu yapanların dıkkatıne,,benım eşim bi kaç gun once aramıstı ınd'yı ve hatta yazmıstım ben aradı dıye,ve onlar ozaman eşime demısler benım pasaportun suresı yetersız dıye,,demıslerkı bızım ıcın bı sorun yok fakat ankaraya gıttıgı zaman problem yapabılırler demısler ve ben bugun pasaportumun tarıhını uzattım 1 yıl daha suan 1bucuk yıl daha var bıtmesıne,yanı oyle dedıler sızınde bılgınıze sunarım..pasaportunuzu uzattırın suresı bıtmek uzereyse..benımkı 22eylul 2008de bıtıcektı..

Bu arada eşim bugun tekrar aradı ve bu seferki bayan bırazda arkadas canlısıymıs ve bızım evraklarımızın tam oldugunu soylemıs ama ben yınede guvenmıyorum bu ınd'ye,,ınsallah bısı cıkarmazlar,,tam oldugu ıcın demıs 1 aydada cıkar vızenız 3 aydada demıs fakat 1 ayda cıkması mumkun sızın demı.

ınsallah ınsallah ınsallah arkadaslar..
arkadaslar bugun eşim tekrar ınd'yi aramıs ve sormus bızım işlemler ne oldu ne durumda dıye,ve son aşamada demısler,,yanı evraklar son kişinin elinde demiş,,eşim sormus nekadar surede cıkar bu kısının elınden dıye,,bayanda demıs;valla 3 ayda olabılır 3 gundede olabılır demıs,,bu konu hakkında bılgı veremeyız demısler..bu ınd hakketen adamı delırtır ha..allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslarım..valla cok sabır ısteyen bı ıs bu ya..
insallah hersey diledigince olur emrah kardesim

iyi gunler
ınsallah arkadasım ınsallah,,allah herkezın gonlunce versın ınsallah..bızımde ınsallah vızemız en kısa surede cıkar..

emrah
mad_love yazdı:
insallah hersey diledigince olur emrah kardesim

iyi gunler
degerli arkadaslarım,,bu ınd beni delirtmek üzere,,ya eşim pazartesi,çarsamba,bugün ve gecen cuma aradı ınd'yi fakat her aradıgımızda baska bı turlu konusuyorlar kardesım bu ınsanlar ya,,valla bırısı oburkunun aynısını konussa canım yanmıcak yahu..

bugun aradık eşim,,esim demiş ben hamileyim ve esimin en kısa surede burada olmasını ıstıyorum,,fakat demıslerki doktorunuzdan bıze belge alın(bız ınd'ye butun evrakları gonderırken ıcınde zaten gondermıstık doktordan alınmıs belge ve esım mektup yazmıstı,,,nereye gıttı o kagıtlar belli degıl,,allah kerım) neyse oyle demısler ve esımde demıs bız zaten gonderdık o belgelerı ve demıslerkı bızım elımızde burada oyle bı belge yok :? gelde delirme allahım yarabbım,,neyse eşim yine sakin davranmaya calısmıs,,ve tamam ben yarın tekrar gonderıyorum aynı belgeleri..yani yarın tekrar gonderıcez yenıden belge,,doktordan bugun tekrar aldı belgeyı..

arkadaslarım,benım tek ıstegim,,büyük allahım hepimizin aklını zihnini korusun..

bekleyenlere sabır dılıyorum..
arkadaşım. Ne bu şiddet ne bu celal.

biraz sabırlı olacaksınız !

Siz daha vizeye başlatalı 1 ay bile olmamış.

Başından böyle kavgalı dövüşlü giderseniz ind ile bu sizin için hiç iyi sonuçlar vermez !

sakin, kararlı , azimli ve sabırlı şekilde vize işlerinizi halletmeye çalışacaksınız !

sizin müracaatınız daha 1 ay bile olmamış !

Ben 2007 Kasım ayından beri vize bekliyorum ! Artık gerisini sen düşün !

Allah kolaylık versin :geek:
evet ali arkadasım anlıyorum seni,,sen kac aylardan bu yana beklıyorsun fakat benım hazıranda bır oglum olucak fakat ben eşimi tam 4 bucuk aydır gormuyorum,,hamile eşim ve ben burada endişeli endişeli yatagıma yatıryorum hergun gece,,,ve yattıgımda gözümü kapatım hemen uyayamıyorum,,önce düşünüyorum verirlermi acaba banada vizeyi diyorum,,ve bunu hergun dusunmek ve esımın orada yanlız basına durması,ben burada eli kolu baglı beklemem,,yani arkadasım allah sabır versın bıze,,valla bu gercekten kolay iş degıl be kardes,,gercekten sabır isteyen bişey,,normalde cok sabırlı ınsanımdır fakat benım eşimin hamıle olması bu sabırımı alıyo yerden yere carıyo arkadasım..neyse bu arada senın yazdıklarını taıp edıyorum,,ınsallah senın haberlerını duyucaz bu hafta,,umarım olumlu cevap gelırde sende bu bekleme eziyetinden kurtulursun sevgılı arkadasım ve sevdıklerıne kavusursun bır an once..

allah yardımcın olsun

emrah
Efeler Diyarı yazdı:
arkadaşım. Ne bu şiddet ne bu celal.

biraz sabırlı olacaksınız !

Siz daha vizeye başlatalı 1 ay bile olmamış.

Başından böyle kavgalı dövüşlü giderseniz ind ile bu sizin için hiç iyi sonuçlar vermez !

sakin, kararlı , azimli ve sabırlı şekilde vize işlerinizi halletmeye çalışacaksınız !

sizin müracaatınız daha 1 ay bile olmamış !

Ben 2007 Kasım ayından beri vize bekliyorum ! Artık gerisini sen düşün !

Allah kolaylık versin :geek:
Amin cümlemize :geek:
ınd'ye doktordan evrak gonderdık ve cuma günü aradık ınd'yi gonderdikten 2 gun sonra fakat ınd'nın sozü şu; eger evrakları gonderdıysenız doktordan,bizi aramak ıcın 1 hafta bekleyınız,,allahım yarabbım ya,,sanane lan,,ben nezaman ıstersem ararım ınd'yı,,tövbe tövbe,,ya bu ınd nekadar ters konusuyor arkadaslar..pazartesi günü bizzat kendim arayacam,,ıngılızce konusuyorlarmıs ögrendıgıme gore..anlamadıgım olay şu,,arkadaslar suan ben posta gonderdıgım zaman hollandaya bulundugum sehırden yanı tr den,,tam 4 gunde eşimin elınde,,anlamadıgım olayda su;hollandanın ıcınde evrak gonderıyorsun yıne aynı ülke ıcınde fakat adamların sözü 1 hafta bekleyın,,yahu bu evraklar el arabasıylamı gıdıyo ınd'ye :? en gec 2.gunde varır..neyse arkadaslarım suankı durumum bu yanı..

valla bekleyen arkadaslar,,gercekten bunlar ınsanın sabrını denıyorlar yahu..

allah hepınıze kolaylık versın dıyorum arkadaslar..

hepınızın vızesı ınsallah en kısa surede cıkar..

emrah
ınd'yi aradık bugun ve yarın vize basvurumuzun kabul olucagını veya kabul olmayacagını soyleyecegız dediler..hadı hayırlısı allahım artık,,,insallah allah dualarımızı kabul eder..amın amın amın..

emrah
emrahtr yazdı:
ınd'yi aradık bugun ve yarın vize basvurumuzun kabul olucagını veya kabul olmayacagını soyleyecegız dediler..hadı hayırlısı allahım artık,,,insallah allah dualarımızı kabul eder..amın amın amın..

emrah

İnşallah tez zamanda hayırlı bir cevap gelir arkadaşım

Allah sabır versin
:geek:
ınsallah ınsallah ali kardesım,,ınsallah cıkar yarın su vızede bır an once rahat bı nefes alırım,,vallahi yatagıma yattıgım zaman rahat bı uyku uyumak ıstıyorum artık arkadasım..

allah yardımcımız olsun..

emrah

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol