Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ind ve Avukat sorunu

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 2.394 görüntülenme
Herkese selamlar arkadaşlar bildiğiniz üzere 10 gün önce ind den red geldi.Evlilik kaydı ve maaş yetersizliği ile.evlilik kaydı bugün tamamlandı belediyeye.Maaş ise eşim 32 saat calısıyordu süresiz kontratla 36 saat yaptırdı kontratı değişti yani tüm kesintiler tatil parası hariç 1505 oldu buda ind için yeterli eşim biraz önce ind yi arayıp basvuru için 3 ay beklemek zorundamıyız diye sordu onlarda gerek yok 1 aylık maaş bordrosu yeter dedi eylül gelince eylülü gönderirsiniz dedi sonrada ekim ayını gönderirsiniz dedi.Size sorum şu an bir problem yok gibi gözüküyor biz bir avukat eşliğinde basvuru yapsak işlemlerde herhangi bir hızlanma olurmu yada avukata gerek varmı bilgili arkadasların yardımını bekliorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Birde alkmaar da avukat nerden bulabiliriz ind işlemleri ile ilgili bilen arkadaslar varsa lütfen söylesin.

Hepiniz allaha emanet inşallah en yakın zamanda vizemi alırım.
2run34 yazdı:
Herkese selamlar arkadaşlar bildiğiniz üzere 10 gün önce ind den red geldi.Evlilik kaydı ve maaş yetersizliği ile.evlilik kaydı bugün tamamlandı belediyeye.Maaş ise eşim 32 saat calısıyordu süresiz kontratla 36 saat yaptırdı kontratı değişti yani tüm kesintiler tatil parası hariç 1505 oldu buda ind için yeterli eşim biraz önce ind yi arayıp basvuru için 3 ay beklemek zorundamıyız diye sordu onlarda gerek yok 1 aylık maaş bordrosu yeter dedi eylül gelince eylülü gönderirsiniz dedi sonrada ekim ayını gönderirsiniz dedi.Size sorum şu an bir problem yok gibi gözüküyor biz bir avukat eşliğinde basvuru yapsak işlemlerde herhangi bir hızlanma olurmu yada avukata gerek varmı bilgili arkadasların yardımını bekliorum.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.Birde alkmaar da avukat nerden bulabiliriz ind işlemleri ile ilgili bilen arkadaslar varsa lütfen söylesin.

Hepiniz allaha emanet inşallah en yakın zamanda vizemi alırım.

Oncelikle Hazir miyiz Buna Dikkat edelim!!

Is kontrati(maas Yuksetilmesi)belge is yeri ve Is kontrati Banka Hesabiniza (maas girdigini Belirten Banka dekontlari) !!!

(RekeningBankafschrijf)Betaalrekening..

Agis zorgverzekeringen(klantenpas)Mecburi Hollan da saglik karnesi belgeniz!

yeni getirilmesi gereken Nufus noter tastikli Apostil Islemleri vede Hollanda Belediyesinde ki kayit islemleri mvv oncesi GBA uittreksel tutanaklari.............@@@

www.ind.nl

www.iks.com

mvv islemleri tum bilgiler

http://www.mfa.nl/turkije

Homepage > Consulaire zaken

Consulaire zaken

Welkom bij de website van de consulaire afdeling van Hare Majesteits Ambassade te Ankara.

Op de ambassade in Ankara is de consulaire afdeling verdeeld in 2 secties, t.w. een sectie ‘Consulaire Zaken’ (behartiging van de belangen van Nederlanders die tijdelijk dan wel permanent in Turkije verblijven) en een sectie ‘Visumzaken’ (toelating van vreemdelingen in Nederland).

De sectie Consulaire Zaken van de Ambassade in Ankara is op werkdagen, voor het publiek, geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur. De Ambassade is gesloten op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Voor dringende zaken buiten deze openingstijden dient telefonisch een afspraak te worden gemaakt. Dit kan via nummer 0312- 409 18 00 voor de ambassade in Ankara.

Voor openingstijden en telefoonnummers van het Consulaat Generaal in Istanbul kunt u terecht op de website www.mfa.nl/ist.

Indienen visumaanvragen:

Visumaanvragen kunnen - op afspraak - bij de Ambassade te Ankara ingediend worden:

dagelijks van 8.30 - 12.15 uur. Afhalen van geviseerde paspoorten op dagelijks tussen 16.00 en 17.00 uur.

De visumaanvragen en eventuele overige benodigde documenten kunt u alleen in de ochtend tussen 08.30 - 12.15 uur indienen.

Voor specifieke informatie over visum aangelegenheden kunt u tijdens werkdagen tussen 13:30 en 14:30 uur bellen met telefoonnummer +90 312 409 1750.

Afspraken kunnen gemaakt worden via call center IKS 0-212-3404431, zie ook de website www.iks.com.tr/eng/ .

Wij adviseren u tijdig een afspraak te maken om spoedige afhandeling mogelijk te maken. U dient tijdens drukke periodes, zoals de Bayram, rekening te houden met mogelijke wachttijden.

Nederlanders in het buitenland (Algemene informatie over consulaire zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken)

Buitenlanders naar Nederland (Algemene informatie over consulaire zaken voor buitenlanders van het ministerie van Buitenlandse Zaken)

Waarschuwing financiele fraude

Rijkswet Nederlanderschap

Nederlanders in Turkije

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=3514

Utrecht de ki Super Uzman Avukatlar basari derecesi yuksek!!

http://hollandadakiturkisyerleri.ufoss. ... -burolari/

asagidaki bilgileri okuyunuz

https://dilogren.com/eski-konu.php?old_topic_id=865

ozel bilgiler

http://www.vizeislemi.com
arar 55 teşekkürler ama benim sorumla alakası yok ki bunun artı sen yazmıssın ankaradan apostil felan bununla bi alakası yok bulundugun yerden apostil yaparsın olur biter.insanları yanıltma bari.artı türkçeye çevirecek bir evrak yok zaten 7 dilde veriliyor hangi evragı çevireceksin onu anlamadım.ben hollanda için basvuru yapıyorum belçika değil ama cevap için yinede sağol .başka TECRÜBELİ arkadasların cevaplarını bekliyorum...herkese selamlar
yardım edecek arkadaş yokmu
Metinler Hollandaca Holla da Konsoloslugunun verileri(Aydinlatici bilgileri) icermek dedir@

Yazilarimi iyi okuyunuz Oncelikle Avukat ihtiyacini da ekledim

mvv Islemlerine Hazir miyiz?

bu konu da Diger Insanlarimiz da Bilgilendirilmesi icin ekledim

Bu yuzden hata ya Dusuyorsunuz RED Islemlerle Karsilasiyorsunuz!

Sizlere Yardim etmekdemse, bir Bahceye Gul Dikerim!!!!!!!
2run34 yazdı:
arar 55 teşekkürler ama benim sorumla alakası yok ki bunun artı sen yazmıssın ankaradan apostil felan bununla bi alakası yok bulundugun yerden apostil yaparsın olur biter.insanları yanıltma bari.artı türkçeye çevirecek bir evrak yok zaten 7 dilde veriliyor hangi evragı çevireceksin onu anlamadım.ben hollanda için basvuru yapıyorum belçika değil ama cevap için yinede sağol .başka TECRÜBELİ arkadasların cevaplarını bekliyorum...herkese selamlar

iyi oku Cahilsen biraz daha kitap oku oku!!!!

Uyari metinler Hollandaca Sizleri Aydinlatmak icin VATANDASLARIMIZI!!

RED ISLEMLERI ONLEMEK ICIN HOLLANDA (TURKIKIYE)KONSOLOSLUGUNUN ACIKLAMALARI DIR!
Bu Forum dan Tum Bilgi Islemlerim arar_55

Lutfen.......................@

Silinmesini Rica Ediyorum!!!

kaldirilmasini ve Sonuc Olarak insanlarin kendi kafalarina gore cevap bulmalari(Yardim etmekdense bir bahseye Gul dikme)isleri ile ugramam iyi olur!
arar_55 yazdı:

iyi oku Cahilsen biraz daha kitap oku oku!!!!

Uyari metinler Hollandaca Sizleri Aydinlatmak icin VATANDASLARIMIZI!!

RED ISLEMLERI ONLEMEK ICIN HOLLANDA (TURKIKIYE)KONSOLOSLUGUNUN ACIKLAMALARI DIR!

Ne alakası var cahillikle sadece senin vermiş oldugun cevaplar biz yeni baslayanlar için biraz anlamsız ve saçma geliyor çünki bizim hiç bir bilgimiz yok sen bize direk yönlendirmelerden aldıgın cevaplarla cevap veriyorsun artı hollandaca yazıyor zaten hollandaca mız olsa yasalarla kurallarlada bilgimiz olur ama yinede saol.(Electronic and computer operator TURAN)cahil demişsinya ondan yazdım
Değerli arkadaşım, ind'nin red cevap vermesine neden olan kağıtları düzeltti iseniz, herşey yoluna girecek endişe etmeyiniz. işler çok karmaşık değilse avukatın çok da hızlandıracağını pek sanmıyorum. hem bazen avukatlar da yanılabiliyor. eşimin bir arkadaşı hem avukatlık okuyor hem avukat bürosunda çalışıyor,eşini getirmek için başvuru yaptı. tüm kağıtları tammış, ind'yi aramış hızlandırın bir eksik yok diye. fakat çok bilen çok yanılır hesabı, iş kontratında bir yanlışlık yapmış, o yüzden red gelmiş. yani biraz da şans-kısmet etkisi var bu işlerde.
helin yazdı:
Değerli arkadaşım, ind'nin red cevap vermesine neden olan kağıtları düzeltti iseniz, herşey yoluna girecek endişe etmeyiniz. işler çok karmaşık değilse avukatın çok da hızlandıracağını pek sanmıyorum. hem bazen avukatlar da yanılabiliyor. eşimin bir arkadaşı hem avukatlık okuyor hem avukat bürosunda çalışıyor,eşini getirmek için başvuru yaptı. tüm kağıtları tammış, ind'yi aramış hızlandırın bir eksik yok diye. fakat çok bilen çok yanılır hesabı, iş kontratında bir yanlışlık yapmış, o yüzden red gelmiş. yani biraz da şans-kısmet etkisi var bu işlerde.

Teşekkür ederim helin bizim şu an allaha şkr bir sorunumuz yok ama 2. defa red gelmesinden korkuyorum açıkçası o yüzden avukatla basvuru yapmak istedik çünki merve arkadasımıza saçma bi cvp la red geldi mayısta (2009) basvuru yaptılar aralık 2008 maas bordrosu -30 euro diyip red geldi oysaki ben baktım maaş bordrosuna merve arkadasımın netto 1503 tüm kesintiler dahil bu yüzden avukatla basvurmak istiyoruz cevap için teşekkürler.
Başvurunuzu tr den yapınız ne olur ne olmaz yine red gelirse itiraz hakkınız olur.Siz ind ye çok fazla güvenmeyin onlar açık bulmak için kendilerini parçalarlar.Eğer yine red gelirse o zaman avukat ile yolunuza devam edersiniz.Ancak eksiğiniz yok gibi görünüyor.Bence biraz daha bekleyip geriye dönük 3 aylık maaş bordronuzu göndrirseniz problem çıkmadan vizenizi alırsınız.Endişe etmeyin.

Ayrıca arar_55 abim sitenin en yardımsever müdavimidir.Ben dahil pek çok kişiye yardımı olmuştur ve olmayada devam edecektir.Ona karşı biraz daha saygılı olalım.Geçen bende farkında olmadan saygısızlık yapmışım.özür dilerim.
erkan yazdı:
Başvurunuzu tr den yapınız ne olur ne olmaz yine red gelirse itiraz hakkınız olur.Siz ind ye çok fazla güvenmeyin onlar açık bulmak için kendilerini parçalarlar.Eğer yine red gelirse o zaman avukat ile yolunuza devam edersiniz.Ancak eksiğiniz yok gibi görünüyor.Bence biraz daha bekleyip geriye dönük 3 aylık maaş bordronuzu göndrirseniz problem çıkmadan vizenizi alırsınız.Endişe etmeyin.

Ayrıca arar_55 abim sitenin en yardımsever müdavimidir.Ben dahil pek çok kişiye yardımı olmuştur ve olmayada devam edecektir.Ona karşı biraz daha saygılı olalım.Geçen bende farkında olmadan saygısızlık yapmışım.özür dilerim.

ben özür dileyecek saygısızlık yaptığıma inanmıyorum.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol