Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Is buldum hemde full time

Yorum için giriş yap 38 mesaj · 15.312 görüntülenme
Slm arkadaslar biraz önce gül isi yapan bi fabrikadan geldim allaha skr ise kabul ettiler beni hayırlısı ile salı günü baslıyorum.Eger alkmaar civarında olan varsa benim görüstügüm yerle görüssün adres verebilirim....Haftada 5 gün yani full time 07:00-16:00 cumartsi pazar tatil..(6 ay contract) Maas 1480 euro sanırım bu bruto emin degilim ama olsun ilk gelen biri olarak iyi ve tatil parası haric....Allah hepimizin yardımcısı olsun...
amin amin amin :D darisi isteyenlere hepsine
hayırlı olsun senin adına sevindim.bakalım bizimki nasıl olucak diplomamız işe yararsa güzel olmadı ne yapalım.
pasakurt yazdı:
hayırlı olsun senin adına sevindim.bakalım bizimki nasıl olucak diplomamız işe yararsa güzel olmadı ne yapalım.

Saoalsın insallah sende en kısa zamnda islerini yoluna korsun arkadasım...
arkadas ole cok sevındım sneın adınakıı daha neolsunn allahım hep yardımcın olsunn bızlerındee tümm bızım gıbı olan arkadaslarındaa.tekrar hayırlısı olsunn kendıne ıyı bakk....
trbznlu yazdı:
arkadas ole cok sevındım sneın adınakıı daha neolsunn allahım hep yardımcın olsunn bızlerındee tümm bızım gıbı olan arkadaslarındaa.tekrar hayırlısı olsunn kendıne ıyı bakk....

eyvallah trabzonlu insallah seninde islerin yoluna girer en kısa zamanda sende k.i.b ...Allah a emanet ol...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
kardes isin gucun rast gitsin biz daha nl gidemedik ama ismiz hazir:p
quote="cartel"]kardes isin gucun rast gitsin biz daha nl gidemedik ama ismiz hazir:p

sıkma canını gelirsin insallah en kısa zamanda. gercekten isin hazırsa cok iyi burda is bulmak zor hollandacan yoksa nerdeyse imkansız gibi benim meslegim elektronik ve bilgisayar bende cicek fabrikasıyla anlastım artı ingilizcem ve ruscam iyidir... zaten iside ingilizce sayesinde bulduk burda ingilizce bilmeyen cok az oda benim icin cok iyi bir avantaj hatta polislige basvurdum herseyim ok lendi ama nt2 yokmus .herseyin hayırlısı ilk su dili ögrenelim sonra daha iyi bi konuma geliriz insallah...
Hadi hayirlisi. Tebrikler
kardeşim hayırlı olsun allah kısmet ederse aralık 10 amsterdamdayım o gul fabrikasına söle benim bi adaanalı arkadaş var eliyormuş :D:D:d de part tıme de çalışırım:D:D tekrar hayırlı olsun kardeşim
hayırlı olsun arkadaşım.umarım her işin böyle rast gider.
2run34 hayırlı olsun arkadasım tebrik ederim.Cok sevindim.Rabbim şansını herzaman böyle yapsın inşAllah.Darısı bizim basımıza.Herşey gönlünce olsun.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
uglyser yazdı:
kardeşim hayırlı olsun allah kısmet ederse aralık 10 amsterdamdayım o gul fabrikasına söle benim bi adaanalı arkadaş var eliyormuş :D:D:d de part tıme de çalışırım:D:D tekrar hayırlı olsun kardeşim

Eyvallah kardesim saolasın tabi söylerim ne demek....Seninde hayırlı olsun arkadasım bak kurtuldun o dert bu dert diyordun sende geliyorsun sonunda...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Esra70 yazdı:
2run34 hayırlı olsun arkadasım tebrik ederim.Cok sevindim.Rabbim şansını herzaman böyle yapsın inşAllah.Darısı bizim basımıza.Herşey gönlünce olsun.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.

Saol esracım tesekkurler insallah benim ve herkesin yolu acık olur...En kısa zamanda vizen cıkarda esine kavusursun insallah yeni yıla burda girersin...Darısı herkese özelliklede sana diyelim...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sıkma canını gelirsin insallah en kısa zamanda. gercekten isin hazırsa cok iyi burda is bulmak zor hollandacan yoksa nerdeyse imkansız gibi benim meslegim elektronik ve bilgisayar bende cicek fabrikasıyla anlastım artı ingilizcem ve ruscam iyidir... zaten iside ingilizce sayesinde bulduk burda ingilizce bilmeyen cok az oda benim icin cok iyi bir avantaj hatta polislige basvurdum herseyim ok lendi ama nt2 yokmus .herseyin hayırlısı ilk su dili ögrenelim sonra daha iyi bi konuma geliriz insallah...

Polis icin nasil okeylendiniz? Gordugum kadariyla Hollandaya yeni geldiniz. Polis olmak icin, Hollanda vatandasi olmaniz lazim. Polis olmak icin cok kural var burda. Ve malesef Turkiyeden yeni gelenler icin cok zor.
zeyna yazdı:
hayırlı olsun arkadaşım.umarım her işin böyle rast gider.

Tesekkurler zeyna hepimizin isi rast gider insallah..
D-lis yazdı:

Polis icin nasil okeylendiniz? Gordugum kadariyla Hollandaya yeni geldiniz. Polis olmak icin, Hollanda vatandasi olmaniz lazim. Polis olmak icin cok kural var burda. Ve malesef Turkiyeden yeni gelenler icin cok zor.

burda polis ofisine gittik artı web sitesindede yazıyor zaten problem vatandaslık ve nt2 olmaması idi..buda link http://www.kombijdepolitie.nl/vacatures/Pages/Zoekresultaten.aspx?k=KBDPOpleiding%3a%22MBO+3%2f4%22+KBDPProvincie%3a%22Noord-Holland%22&pl=&pc=&s=KBDPVacatures&se=vac_norm
NT2 haric, hersey okeylendi dediginiz icin ben anlamadim. Benim bildigim kadariyla Hollanda vatandasi olunmasi lazim. Zaten verdiginiz sitedede yaziyor bu. Insallah ileride olursunuz ;)
D-lis yazdı:
NT2 haric, hersey okeylendi dediginiz icin ben anlamadim. Benim bildigim kadariyla Hollanda vatandasi olunmasi lazim. Zaten verdiginiz sitedede yaziyor bu. Insallah ileride olursunuz ;)

Tesekkurler ben nt2 diyince aklıma vatandaslık geliyor onun icin onu yerine kullanıyorum :D insallah bakalım ilerde oluruz...burda polis ofisine gidince (akraba vasıtasıyla) benim meslegim elektronik ve bilgisayar üzerine oldugu icin bizim akraba senin herseyin iyide nt2 lazım dedi bende 3 sene sonra dedim ben burda vatadandaslıgı kastettim...haklısınız ben yanlıs yazdım vatandaslık + nt2 diyelim baska arkadaslar yanılmasın...Burda polis olmak türkiyeye oranla cok basit....
Evet NT2 ile vatandaslik ayri :D

Turkiyede nasil oldugunu bilmiyorumda ama burda testler biraz zor. Yoksa dediginiz gibi cok zor degil. Birde maasi fazla yuksek degil.
bu konuyu paylascima acitiginiz iyi olmus bende bu dertten muzdaribim malesef bende polis olmak istiyorum nt2 aldim,,,ama vatandas olabilmem icin daha 1,5 sene beklemem lazim cunku daha 1,5 sene oldu geleli,,,bende okul brosurlerinde okumustum polis olmak icin hollanda vatandasi olmak gerekliymis,,,cok uzuldum 1.5 sene beklemek istemiyorum ama polis olmayida cok istiyorum nt2 diplomasi elime gecince yinede bi gidip sansimi denicem olmayacagini hissediyorum ama yinede bi umit gidip soracagim,,,,
sansli yazdı:
bu konuyu paylascima acitiginiz iyi olmus bende bu dertten muzdaribim malesef bende polis olmak istiyorum nt2 aldim,,,ama vatandas olabilmem icin daha 1,5 sene beklemem lazim cunku daha 1,5 sene oldu geleli,,,bende okul brosurlerinde okumustum polis olmak icin hollanda vatandasi olmak gerekliymis,,,cok uzuldum 1.5 sene beklemek istemiyorum ama polis olmayida cok istiyorum nt2 diplomasi elime gecince yinede bi gidip sansimi denicem olmayacagini hissediyorum ama yinede bi umit gidip soracagim,,,,

Sanslı eger mbo diploman varsa ve vatandaslık aldıysan polis olabilirsin hatta hem okuyup hemde polis olabilirsin bende polis olmayı istiyorum insallah 3 yıl sonra bende deneyecegim...
hayirli ugurlu olsun kardesim, bol sanslar...

Leonardo
2run34 yazdı:

Sanslı eger mbo diploman varsa ve vatandaslık aldıysan polis olabilirsin hatta hem okuyup hemde polis olabilirsin bende polis olmayı istiyorum insallah 3 yıl sonra bende deneyecegim...

yok arkdsm ben buraya geleli 17 ay oldu 10 ay okula gittim 3 hafta once nt2 nin butun sinavlarini kazandim simdi nt2 diplomasi toreni icin mektup bekliyorum...polis olmak icin mbo ya gitmek istiyorum ama pasaportum yok henuz,1.5sene sonra alabiliyorum pasaprtu cunku 3 sene doldurmak zorundayim ,,,ama gidip sorucam okula pasaportsuz yaziliniyomu diye,,,cunku eger yazilabilirsem 2.sinifa gectigimde zaten pasaportum elimde olucak cunku nt 2 aldigim icin otomatikmen o hakki kazandim zaten sadece zamanimin dolmasini bekliyorum,,,,insallah sende istedigin yollarda kolayliklarla ilerleyebilirsin arkdsm,,,
Burda polis sektorunde is cok ve ozelikle yabanci uyruklu insanlar ariyorlar. Bu yonden iyisiniz ama Hollanda vatandasi olmadan kesinlikle olmaz ama tabiki deneyebilirsiniz.
leonardo06 yazdı:
hayirli ugurlu olsun kardesim, bol sanslar...

Leonardo

Tesekkurler leonardo tabi yardımların icin cok sagol...
sansli yazdı:

yok arkdsm ben buraya geleli 17 ay oldu 10 ay okula gittim 3 hafta once nt2 nin butun sinavlarini kazandim simdi nt2 diplomasi toreni icin mektup bekliyorum...polis olmak icin mbo ya gitmek istiyorum ama pasaportum yok henuz,1.5sene sonra alabiliyorum pasaprtu cunku 3 sene doldurmak zorundayim ,,,ama gidip sorucam okula pasaportsuz yaziliniyomu diye,,,cunku eger yazilabilirsem 2.sinifa gectigimde zaten pasaportum elimde olucak cunku nt 2 aldigim icin otomatikmen o hakki kazandim zaten sadece zamanimin dolmasini bekliyorum,,,,insallah sende istedigin yollarda kolayliklarla ilerleyebilirsin arkdsm,,,

Tesekkurler insallah yazılırsın bende okula haftaya baslarım heralde bugün telefon geldi ayın 7. de baslayabilecegimi söylediler ama ben aksam gitmeyi tercih ettim onlarda o zmn size posta gönderecegiz dedi bakalım hayırlısı artık...Allah hepimizin ayrdımcısı olsun...
[quote=]

Tesekkurler insallah yazılırsın bende okula haftaya baslarım heralde bugün telefon geldi ayın 7. de baslayabilecegimi söylediler ama ben aksam gitmeyi tercih ettim onlarda o zmn size posta gönderecegiz dedi bakalım hayırlısı artık...Allah hepimizin ayrdımcısı olsun...

he simdi anladim sen yeni geldin dil okuluna yeni baslicaksin demi?cunku imzanda kasim2009 1 yillik kartimi aldim yazio pardon ben sandimki dil okulunu bitirdin mbo(meslek okulu) icin hazirlaniyosun...benim icin onumdeki tek engel hollanda pasaportu polis olabilmek icin. hem diolarki nt2 alinca otomatikmen hollanda vatandasligini kazanmis ooluyosun nt2 alamazsan pasaport alamazsin diolar uyum saglicaksin diolar calisip didinip nt 2 aliyoruz meslek yapmak istiyoruz uyum saglamak istiyoruz ha 1.5senede vermissiniz pasaportu ha 3 senede ne farkekerki bana zaten vereceksiniz pasaportu almisim istediginiz nt2 yi daha ne bekletiyosunuz verin pasportu bende uyumumu saglim meslek yapim demi ama?buarada ins ins ins en kisa zamanda okul basladi diye mektubunu alirsin arkdsm,,,,evet amin amin amin amin arkdsm rabbim hepimizin yardimcisi olsun ins ins ins....
hadi hayirli olsun.darisi isteyen herkese ins
siirtli sahra yazdı:
hadi hayirli olsun.darisi isteyen herkese ins

Amin amin bütün vize bekleyen arkadasların insallah yılbası gelmeden vizeleri cıkar....

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol