Nickiniz sizi anlatiyordur mutlaka, ama neden???
Aciklamak icin buyrun=====
ben basliyorum........
Ismim Özlem.
Hollandada söyle okunur: Euslem=Öslem gibi
Arkadaslar Ösiiiiii derler...veya eusiiii olarak okunur
nickleriniz nerden geliyor???
Guzel bir konu...
Bende tanitayim kendimi. Malum herkes biliyor ama..
Ufoss= Ugur + Filiz + Orcun + Seliz + Sedef
Yani Ben ve canim Kardeslerimin bas harfleri...
Uzaylilar benden uzak dursun:)
Bende tanitayim kendimi. Malum herkes biliyor ama..
Ufoss= Ugur + Filiz + Orcun + Seliz + Sedef
Yani Ben ve canim Kardeslerimin bas harfleri...
Uzaylilar benden uzak dursun:)
geluk: UGUR, sans anlamina geldigi icin bu ismi sectim..!
Burcu isminide cok sevdigim icin diger sitede Burcu'yu kullaniyordum..
kolay gele
Burcu isminide cok sevdigim icin diger sitede Burcu'yu kullaniyordum..
kolay gele
benim nick fyesil =ismimin ilk harfi ve soyadımın ilk bes harfi fatih yesil...
Efeler Diyarı = Efekentli yani 09 AYDIN' lı olduğum için nick' im böyle :)
Aciklamaya gerek varmi bilmem ama herkesin bildigi bi parfum markasi Gucci ENVY me guzel kokudur :mrgreen:
alper68 kullanmmamın sebebı bu ısmı sevıyorum ve aksaraylıyım 68 plaka kodunu ekledım asıl ısmım ersin
yay burcu oldugum icin ve 58'de Sivasli oldugum icin
slm oncelikle adim halil...can da buyukbabamin cok israri uzerine normal hayatta halil,,, bari dedim sanalda halilcan olsun yani buyukbabamin hatrini kirmamak icin butun bu yaptiklarim :))
Benim yigenin ismi yani Aysenil
Aysenil annami Ayse annemizin ismi (NiL) gelincede NiLNEHRi
Cok annamimli isim vede guzel
Diyer yiyenimin ismide Aysenur annami(Nurlu, ışıltılı hayat)
Aslen kayseriliyim dogma buyume ve NL gelelide 10 yil icine girdim sanirim
Neyse bukadar yeterli nerdesye aile nufusunu sayacam:)
Aysenil annami Ayse annemizin ismi (NiL) gelincede NiLNEHRi
Cok annamimli isim vede guzel
Diyer yiyenimin ismide Aysenur annami(Nurlu, ışıltılı hayat)
Aslen kayseriliyim dogma buyume ve NL gelelide 10 yil icine girdim sanirim
Neyse bukadar yeterli nerdesye aile nufusunu sayacam:)
MERHABA BENDE YABAN GULU ASIL ADIM YELIZ AMA BU ISMI COK SEVIYORUM OYUZDEN YABAN GULUNU TERCIH ETTIM BENIM ICIN OZEL OLAN BIRI BANA HEP YABAN GULUM DERDI ARTIK O OLMADIGI ICIN KENDIM BU ISMI KULLANMAYI TERCIH ETTIM
Benim nickim orcun61 = Ismim orcun ve 61'de trabzonsporu ve trabzonu temsil ediyor.
merhaba ben de sibel yani nickim dede kendi ismimi kullanıyoum bu arada ayşenil hemşeriyiz bende kayseriliyim
benim nicim el lobo ispanyolca kurt demek benim için özel manası var bu arada kayserili 3 oldu
benim nick prenses kedilerimden birisinin adı :)
slm ben konyadan ceal eşimin ilk iki harfi ve benim ilk iki harfimde oluşuyor nickim.herkese iyi günler
Benimki cok basit arkadaşlar hepiniz anlamışsınızdır gurbete gelin oldugum icin.
İSMİM ÖZLEM AMA BAZI ARKADAŞLARIM ÖZO DERLER BENDE GENELDE BU TARZ ŞEYLERDE YA ÖZO DERİM YADA ÖZOM ÖZEL Bİ NEDENİ YOK YANİ.
acer benim soyadım ismim semiha diger sitede adımı kullanmıştım bundada soyadımı kullandım
Slm millet
benim nick name gercek ismim
aslinda baska bir nick name koymak isterdim ama kismet olmadi
benim nick name gercek ismim
aslinda baska bir nick name koymak isterdim ama kismet olmadi
Sürmelerimden geliyor :mrgreen:
YILDIZ
SOYADIM YILDIZ O YUZDEN KULLANIYORUM E BANA ANLAMLI GELIYOR YILDIZLARIN VARLIGI BILINIYOR HER ZAMAN GOKYUZUNDELER AMA ERISMEK IMKANSIZ AYNI BEN VE ESIM GIBI ARADA AYRILIK OLDUGU ICIN...
uyarı : büyük harflerle yazmamayı gayret edelim lütfen. forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !! ( Efeler Diyarı)
SOYADIM YILDIZ O YUZDEN KULLANIYORUM E BANA ANLAMLI GELIYOR YILDIZLARIN VARLIGI BILINIYOR HER ZAMAN GOKYUZUNDELER AMA ERISMEK IMKANSIZ AYNI BEN VE ESIM GIBI ARADA AYRILIK OLDUGU ICIN...
uyarı : büyük harflerle yazmamayı gayret edelim lütfen. forum kuralları gereği bağırmak anlamına gelmektedir !! ( Efeler Diyarı)
adim pinar daha onceki sitede pinarim di annem beni oyle sevdigi icin simdi ise sekerpinari burada azerbaycanli bir arkadasim tr deki sekerpinari tesislerini cok sevmis(reklam gibi oldu ama ugur abi)ve kizi olursa adini seker koymak istemis ama olmamis ve kendisi ile yaklasik bir yildir tanisiyorum bir yildirda bana seker der ondan sekerpinari ismini kullaniyorum
adım yusuf arkadaşlarım lise ve orta okulda josef derlerdi sonra kısala kıla cozi oldu memlekette afyon ondan cozi03....:D:d
mebarak1979
Mebarak, Shakira'nın soyadı. Kendisini çok severim ve güzel bir anlamı olduğu için ilgimi çekti. Sonunda yazan rakamları da açıklamaya gerek yok herhalde...
Mebarak, Shakira'nın soyadı. Kendisini çok severim ve güzel bir anlamı olduğu için ilgimi çekti. Sonunda yazan rakamları da açıklamaya gerek yok herhalde...
esimin ismi e ile basliyor soyadida e ile basliyor bende bundan dolayi doublee koydum yani cift e demk.galiba birazda esimi sevdigimden hep ona ait seyler gormk hosuma gidiyor. :lol:
Gokkusagını sevdıgım ıcın nıckım olmasını tercıh ettım,ozel bır anlamı yok.Bu arada bende kayserılıyım.
2005 yılında site açmak için isim düşünürken aklıma gelen Sevgisun ismi hoşuma gitmişti,oysa yıllardır kullandığım bir nick vardı ama ben Sevgisun isminde tercihimi kullandım,şimdiye kadar beni bayan sanan birçok kişi olmasına rumuzumu seviyorum :)
ben siirtliyim.eşimle kızımız olursa adını sahra koymayı düşünüyoduk.şimdiden onun varlığını hissetmek için kullanıyorum.
benim nickim ismimin baş harfleri.. bi nevi marka gibi her yerde bu nicki kullanıyorum.. eskiden dahada bi anlamlıydı..
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol