tabiki yazarim kisa sorulari pek hatirlamiyorum acikcasi zaten cogunu konsantre olmadan oylesine cevap verdim son kisimdaki 2 dakikalik soruyu hatirliyorum ama 2 tane grafik vermisler 1990 yilinda bir arastirma yapmislar aynisibirde 2005 yilinda yapmislar bunda erkeklere ve kizlara ayri ayri computer gebruiken, huishouden , lezen , huiswerk gibi konularda oranlar vermisler mesela 1990 computer kullanimi kizlarda %0 iken 2005 % 15 olmus erkeklerde %2-3 iken % 20 yi gecmis bunlari karsilastirip 2 dakika boyunca oranlari goz onune olarak bir degerlendirme istiyorlar.
NT2 sınav sonucu ( staatexamen programma 2) sinav sonucu
Arkadaşlar maalsef ikinci kez girdiğim sınavlardan yine kaldım. spreken 497 luisteren 498. üçüncü kez de olmazsa zorunlu bir ara vereceğim. Zaten yılda 3 kez girme hakkımız var.
Gecmis olsun helin
Bence gayet normal cunku bazen sorular cok ilginc olabiliyor o yzuden uzulmeyin ve bence en kisa surede kaldiginiz yerden devam edin .gercekten cok uzuldum 2-3 puan ile kacirmak cok zor biliyorum daha dusuk olsa neyse biraz daha rahat olurdunuz umarim gelecek sefere guzel haberlerinizi aliriz
Bence gayet normal cunku bazen sorular cok ilginc olabiliyor o yzuden uzulmeyin ve bence en kisa surede kaldiginiz yerden devam edin .gercekten cok uzuldum 2-3 puan ile kacirmak cok zor biliyorum daha dusuk olsa neyse biraz daha rahat olurdunuz umarim gelecek sefere guzel haberlerinizi aliriz
selam arkadaşlar, çok güzel bir yolculuk için 3 haftalığına hollandada değildim. bu süre içerisinde sınav sonuçlarım da gelmiş! luisteren 503 spreken 515. sonunda oldu işte. bu arada belediyeden de çağırmışlar beni, hollandacam ve uyum durumum ne diye kontrol edecekler herhalde :) ben de onlara alın size uyum diye, sınav sonuçlarımı göstereceğim inşallah. dualarıyla, iyi dilekleriyle, moral verici mesajlarıyla destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler. allah hepinizin gönlüne göre versin (hayırlı olan dilekleri tabi)
aaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy coooooooook tebrik ederim ablacim yaaaa walla coook sevindim inanki bak,,,cok guzel bi eve donus hediyesi olmus sana ayy ne guzel yaa B4 aldin sen simdi he ne guzel zormu ablacim yaa banada biraz akil versen ???
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol