Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sinav tarihi

Yorum için giriş yap 66 mesaj · 18.508 görüntülenme
inşallah

sınavın başarılı gecer

ve kazanırsın

bol şans.. :) :) :)
cengiz kardes benimde 19 mart ankara saat 9'da.... sen kacta gireceksin...selamlar
Allah zıhın acıklıgı versın arkadaslar,Insallah kazanırsınız.

Allah hepımızın yardımcısı olsun.
26 şubat saat 2 Ankara'da Allah hepimizin hardımcısı olsun...
allah hepimizin yardımcısı olsun sınava gireceklere zihin açıklıgı vize bekleyenlerede allah sabır versin
kardes bende 14 martta sınava gireceğim.allah hepimizin yardımcısı olsun. :)
insallah sinavi kazanirsiniz arkadaslar

Allah yardimciniz olsun

kolay gele
Kardeş Allahın izniyle inşALLAH sınavı gecersin

benimde martın 7sınde
25 Şubat 08 de bir arkadaşıma sınav tarihi almak için İstanbul konsolosluğunu aradık.Yoğunluk yüzünden ancak 4 Nisan a randevu verebildiler.Ayrıca puanlamayı da sorduk baraj hakkında pek bilgi vermediler.Ancak 26 puanın üstünde olduğunu biz tahmin ediyoruz (A1 sınav geçme notuymuş).Bu arada ben Kasım ayında sınavı kazanmıştım rengim değişir mi?
ınsallah kazanırsın arkadasım hıc korkma bende cok korkuyodum ama ınan allah yardım edıyo allahım yar ve yardımcın olsun
evet arkdslar korkmayin kendinize guvenin bolbol dua edin sinava girene kadar,,,inanin rabbim yardim ediyo ben sinav kabinine girene kadar ne kadar heyecanliysam kabine girdikten sonra bi okadar heyecanim azaldi ve su gibi gecti zaman inaninki,,,ilk bolum zaten kolaydi ikinci bolume gectigimde tahminen bi yarim saat surecekti aman allahim yandim simdi bu yarim saat yarim asir gibi gelcek bana dk lar gecmez artik dedim ama ikinci bolum nasil basladi ne zaman bitti hic anlamadim allahim ins ins ins bu vize zamaninida su gibi gecirirde olumlu cvbi tez zamnda alirim ins ins ins,,,,

darisi tum sinava girenlere ve benim gibi vize basvurusunda bulunmak icin bekleyenlere ve de basvuranalra ins ins ins
merhaba arkadaslar,ben emrah,,siteye yeni üye oldum..

hepinize cok bol şanslar diliyorum,benım sınavım 20 martta..umarım allah hepimize yardımcı olur..
arkadaslar bırde sıze bırsey sormak istiyorum,bu sınava nekadar süredir hazırlanıyorsunuz??
arkdsm herkesin suresi kendine gore degisiyo 2 hafta calisip kazananda var daha cok calisip kazananda o senin ccalismaya oturdugunda ne kadar bilgilendigine bagli,,,cok ogrenirsin 2 haftada bitirirsin isi,,,ama fazla ustelemeden calisirsin 1 ay olur 2 ay olur dahasini saymayim,,,kisacasi sana bagli arkdsm,,,
merhaba arkadasım cok tesekkürederım,,ınsallah sınavımız istediğimiz gibi geçer,,ben sınava yaklasık 1 bucuk aydır calısıyorum,umarım ıstedıgım gıbı olur,,senın sınavın varmı?yada sınava gırdınmı?
rica ederim arkdsm yardimci olabildiysem ne mutlu bana,,,rengimden de anlasilcagi gibi ben sinav isini hallettim cok sukur rabbime ocakta hallettim,,,diyorum ya kendini hazir hissediyorsan tamamdir is,,,deneme sinavlari yapip kendini olcebilirsin,,

ins ins ins gecersin arkdsm dariisi sana ve sinava giren girmeyi bekleyen herkesin basina ,,,
cok tesekkurederım dostum,,yardımcı oldun emın ol,ya ben bu sıteye uye oldum ama ben nasıl ozel mesaj atıcam felan onu bılmıyorum,bu arada sen nerelısın? msn varmı? eger msn varsa bana vermende sakınca varmı,cunku senden bılgı almak ıstıyorum,,eger msn varsa Sanslı benı ekleyebılırsın.

emrahkavak@hotmail.co.uk
arkdsm ben belki her konuda sana yardimci olamayabiilirim cunku bende yeniyim burda bende burdan ogrenebildigim kadariyla yardimci oldum sana,,,ama sorunu sitede sorarsan benim bilgim olmasa bi baska arkdsm memnuniyetle cvplar emin olabilirsin,,,ama sorun oldugu zaman sitedekiler hepberaber cvplamaya calisiriz saygilar,,,,
erkan yazdı:
25 Şubat 08 de bir arkadaşıma sınav tarihi almak için İstanbul konsolosluğunu aradık.Yoğunluk yüzünden ancak 4 Nisan a randevu verebildiler.Ayrıca puanlamayı da sorduk baraj hakkında pek bilgi vermediler.Ancak 26 puanın üstünde olduğunu biz tahmin ediyoruz (A1 sınav geçme notuymuş).Bu arada ben Kasım ayında sınavı kazanmıştım rengim değişir mi?

Sınavı Kasım ayında kazandım rengim hala siyah.Moralim bozuluyor yaaa....

:cry:
erkan yazdı:

Sınavı Kasım ayında kazandım rengim hala siyah.Moralim bozuluyor yaaa....

:cry:

Uğuuuuuur! Sesimi duyuyormusuuuun!

Acilen yeşil boyaya ihtiyaç vaaaar.

;) Merak etme arkadaşım. Kulakları sağır eden bu sesleniş karşısında artık kesin yeşillenirsin.

(Yani öyle ümit ediyorum, :roll: )=
arkadaslar benım sınav martın 20 sındeydı ama benı aradılar bugun ve martın 11 ıne alındı..

cokk guzellll
emrahtr yazdı:
arkadaslar benım sınav martın 20 sındeydı ama benı aradılar bugun ve martın 11 ıne alındı..

cokk guzellll

hadi hayirlisi arkadasim,

mujdeli haberlerini bekliyoruz.

insallah sinavi kazanirsin..!

Allah yardimcin olsun

kolay gele
saol arkadasım,ınsallah,,ınsallah herkez sınavını basarıyla geçer ama benım bı sorum olucak butun arkadaslara,,ben sınava gırıcem 11 gun sonra ama ben su Tegenstellıngen,yani zıt anlamlı sözcüklere hıc calısmadım,,cunku elımde bır kaynagım yok ve bana bu sözcüklerden gonderene minnettar kalırım,,arkadaslar lütfen maillerinizi ve yardımlarınızı beklıyorum. benım mail adresim bu,eger elınde bu sozculerden olan varsa bana gonderırse sevınırım.

emrahkavak@hotmail.co.uk
selam arkadasim

sitede zit anlamli kelimeler var

asagidaki linklerden yararlanabilirsin

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=12&t=651&p=2534&hilit=zit+anlamli+kelimeler#p2534

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=19&t=47&p=76&hilit=zit+anlamli+kelimeler#p76

kolay gele
arkadasım cok tesekkürederım,,valla cok yardımın dokundu suan.ınan bana..

umarım butun arkadaslarımız ıstedıklerını elde eder sınavda..

allah herkeze yardımcı olsun..

benım şafak 11 gün :D
Merhaba sevgili arkadaslar,,benim sorum genelde sınavı geçipte suan hollanda'da olanlar için,benim açık kredi kartım var,benım bu mvv yi almamı etkiliyormu?yani kredi kartımı kapattırmammı gerekiyor?soruyorum cunku eşim hollandada bi forumda gormus,kredi kartı istemıyorlarmıs dıye okumus..

bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..

herkeze basarılar arkadaslar..
umarim Allah utandirmaz... :geek:

Kendinden emin ol panik ve stress yapma sende kazanacaksin....
slm arkadaslar bende sıtenıze yenı uye olanlardanım ben sınava 11 eylulde gırdım sınavı kazandım fakat konsoloslugun mıkrofonlarından ses pek net gelmıyor altını cızmek ıstıyorum ona gore anlamadıgınızda hemen sınav sorumlusuna sesı net alamıyorum deyın bu sekılde sınav sonucunz farklı degerlendırılebılınır bu yolda sınava gırecek butun arkadaslarıma Allah zıhın acıklıgı versın benım gıbı vıze beklıyenlerede ALLAH sabır versın fazla heyacan yapmayın soguk kanlı olmaya ozen gosterın zaten konsolostakıler fazlasıkmıyorlar derın nefes alıp baslayın
slm geluk bayagı zaman oldu sıte takıp edıyorum ben 11 eylulde sınava gırdım 22 ekımde kagıtları gonderdık 31 ekımde alındı cevabı geldı 6 kasımda sınavsonucların gondermedıgmızden eksık evrak dıye cevap geldı bız bu kagıtları burdan fakslayıp ordan postayla gonderdıgımız halde dosıer numer yok dıye 6 hafta sonra red aldık fakat yaptıgımız bır tel gorusmesıyle aynı dasya numarasına eksık evragı tekrar gonderdık bu ayın 7 tam 3 ay doluyor herhangı bır habar almadık sızcedaha cok beklermıyız sımdıden tsk doeı
arkadaşlar sizlere başarılar diliyorum allah yardımcınz olsun kazanacağım diyerek girin sınavınıza korku ve heyacanı yenmeye çalışın kazanırsınız inşallah kolay gelsin şimdiden başarılar diliyorum sizlere :ugeek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol