Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sınav Tarihim 15.10.2009 08.45

Yorum için giriş yap 48 mesaj · 12.857 görüntülenme
Sınav tarihim belli oldu sonunda.Allahın izniyle bende kazanırsam kocaman başlık atıcam buraya ( KAZANDIMMMMMMMM ) die dua edin arkadaslar inşAllah sınavı kazanabilirim.
Hadi hayirlisi :geek: Allah utantirmasin. Basarilar
inşallah yazcaksın kazandım diye.şimdiden basarılar
Esra70 yazdı:
Sınav tarihim belli oldu sonunda.Allahın izniyle bende kazanırsam kocaman başlık atıcam buraya ( KAZANDIMMMMMMMM ) die dua edin arkadaslar inşAllah sınavı kazanabilirim.

Kazanırsın arkadasım simdiden tebrikler.Allah utandırmasın.Dualarımız seninle...
Sizin sınavınız benden bir gün sonra. Allah utandırmasın hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
esra ben inanıyorumki sen bu sınavı kazanacaksın canım ve eminimki hatice arkadaşımda bu sınavı kazanacak Allah o günde yardımcınız olsun dediğim gibi zor bi sınav değil ve bizler sizler için o günlerde dua edeceğiz :geek: :geek: :geek:
Bende 14 eylul 14:30da istanbulda girecegim allah hepimizin yardimcisi olsun...insallah sınavdan sonra mutlulugumuzuda paylasmak için burda olucazzz....
Hepinize Tşk ederim arkadaslar.İnşAllah Allahım hepimizin yardımcısı olsun.Burda o mutlulugu paylasmak cok özel bi duygu Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip eylesin hepimize sınava girecek arkadaslara basarılar diliyorum.Bizden önce sınava girecek arkadaslarımızdan ricam tecrübelerini bizimle paylasmaları en azından birbirimize yardımcı oluruz.
bakın demedi demeyinn :D içime doğuyor 3 lü kutlama yapıcaz allahın izniyle sitede allah hepimizin yardımcısı olsun 14 eylül den hiç bukadar çekinmemiştim walla :D::D sınav stresi öldürüyor beni..geçemezsemm kesin bunalıma girerimm:DDD
arkadaslar ben belçikadan basvuruda buluncam.bildigim kadarıyla sınav falan yok ama bende sizin kutlamanıza katılmak isterim.ama kabul etmezsenizde canınız saolsun :) şaka bi yana yeterki kazanın ama ben eminim iyi puanlar alcaksınız
uglyser sizi Allah konuşturdu inşaallah o günleride görelim ve bu mesajlara bakıp ne kadar da büyütmüşüz diyelim inşaallaaaaaaaaaahh..
hatice onu kesin diycez arkadasım bu kadar strese gerek yokmuş die :) Yeterki buraya kazandık müjdesini verelim inşAllah
İnşaallah hayırlısıyla.
zeyna cok sagol arkadasım bazılarınızın destegi bile yeter bizlere inanın.Mutlaka bekleriz kutlamamıza inşAllah yanımızda oldugunuz icin cok tşk ederim kendi adıma Allah razı olsun sizlerden. :geek:
tabiki destek olcak birnevi kader arkadasları sayılırız.iyi haberlerinizi dörtgözle bekliyorum.Rabbim utandırmasın
Amin Allah burdaki herkesten razı olsun bu heycanı paylaşabilmek çok güzel.
:P:P biz kazanalım hep birliktee kutlucaz allah izin verirsee:D:D:D:D
esra ne oldu herhalde sınava girip cıktın nasil gecti sınavın??????insallah sende kazandım-geslaaagd yazarsın...
umuder yazdı:
esra ne oldu herhalde sınava girip cıktın nasil gecti sınavın??????insallah sende kazandım-geslaaagd yazarsın...

evet dün girmiş olması lazım.bende merak ediyorum inşallah esranında iyi geçmiştir..
Arkadaslar öncelikle ilginiz icin cok tşk ederim size Allah razı olsun.

Fakat benim sınavım gelecek ayda yani 10.ayda.Yinede ilginize tşk ediyorum tekrardan.İnşAllah bende yazıcam buraya KAZANDIMMMM diye.Allahım zihin acıklıgı versin herkese inşAllah icinde banada :geek:
ben tarihi 1 ay önceden hatırlamışım.ayrıca bugün benim dogumgünüm.sanırım yaşlanıyorum.baksanıza tarihleri yanlış hatırlamaya başladım :(((
:)

Gecmis dogum gunun kutlu olsun arkadasim,

bir ay daha bekledikten sonra mujdeli haberlerini aliriz insallah

Allah yardimcin olsun

kolay gele
çok teşekkür ederim evet esranında kazandım yazısını görcez inşallah
Hepinize tşk ederim arkadaslar.

inşAllah yazıcam buraya kazandım diye umarım 2.kez sınava girmek zorunda kalmam.Yalnız arkadaslar benim bi sorum olcak.Varsayalım 30 sorunun 30 unu yapamadık en az kac soru bilmem gerekiyo ?

Tekrar tşk ederim sizin sayenizdee biraz da olsa stresimi aıtoyurm tecrübelerinizi okuduktan sonra.Hepinizden Allah razı olsun :geek:
esra bildiğim kadarı ile 21 soruya net cvp vermen gerekiyor geçmen için herhalde onun puanlaması 73 puan oluyor tekrar başarılar sana...sağlıcakla kal..
ikra cok tşk ederim arkadasım.

Bu konuyu cok merak etmiştim.:) Temennilerin icin destegini benden esirgemedigim icin ayrıca Tşk ediyorum canım.İyiki sizleri tanıdım.Gercekten artık sizlerin bu güzel sözlerinizi duyunca stres kalmıyo hatta biran önce sınava girmek istiyorum :)

İnşAllah hayırlı bir haberle dönerim :geek:
benim sinavimda senden 4 gun sonra ins girdiginde tercubeni yazarsin bizde okur biraz olsun rahatlariz ya bu stres acayip ya

allah yardimcimiz olun ins geceriz bu sinavi zaten en buyuk bu sorumluluk bizim ustumuzde digerleri konsolosun yapcaklari hadi hayirlisi
Mutlaka yazarım arkadasım.dogru bütün yük bizim üzerimizde ama sonucta esime kavusmak olunca bu yük hiç agır gelmiyo inan arkadasım.

İnşAllah kazanırız bizde burda sınava giren arkadasların tecrübelerinden yararlanmaya calıs bende sürekli takip ediyorum burayı cok stres kalmıyo üzerimde.

Sende heyecan ve stresten uzaklasmaya calıs canım.Rabbim kısmet etmişse mutlaka kazanılır.
esra sınavın nasıl geçti canım.inşallah istedigin sonucu almışsındır
arkadasim ,sinavin ikinci bolumude 15 dakika boyunca sadece sorulara odaklan.sonrasi senin icin daha kolay olacaktir.basarilar diliyorum.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol