Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Siteye Eslerinizle Resminizi Koyarmiydiniz ( Lutfen Katilin

Yorum için giriş yap 48 mesaj · 63.678 görüntülenme
Siteye Resminizi koyarmiydiniz?

Bazi arkadaslar olur diyor !! Bazilari ise olmaz diyor... Bu konuyu ankete acmayi dusundum... Cogunluga gore resim ekliycez yada eklemiycez...

Resim eklemenin amacina gelince.... :!:

Herkes bir sekilde Hollandaya gelecek... Sitede sadece nikini bildiginiz insani sokakda gormeniz cok buyuk olasilik. Ama resim olmayinca tanimayacaksiniz.... ( Bunun orneklerini yasiyoruz. )

Biz bir aileyiz... Benim kanim resim koymali... Ama eslerle birlikde.... ( istisnai durumlar haric)

GORUSLERINIZI BILDIRINKI ANLAYALIM SAKINCALIMI DEGILMI ?

Resimleri Bu basliga ekleyebilirsiniz.... Misafirlere Kilitli olacak burasi. Avatar olarak eklemeye gerek yok....
benim içimde bir sakıncası yok tabikide koyabilirim.....
ben anket sonucunu beklemeye gerek duymadan koymle resmimizi . cunku burada gordugum ve inandigim sey buranin bir arkadaslik sitesi degil bir aile sitesi oldugunu biliyorum . ailemin bizi gormesinde sakinca gormuyorum .

brrnyksl = berrin -yuksel

siftah bizden bereket sizden olsun :)
bende katılayım bu kervana bu benim nişanda çektirdiğim resmimiz.
333 kişilik koskoca forumumuzda sadece 5 çift fotoğraflarını koydu iki gündür bunu takip ediyorum fakat başka koyan yok !!!! Neden acaba :?:
tabiki koyabilirim fakat nasıl konuldugu hakkında bi bilgim yok bi yardımcı olursanız.
ÖZOM yazdı:
tabiki koyabilirim fakat nasıl konuldugu hakkında bi bilgim yok bi yardımcı olursanız.

cevapla ya basdiginizda yazi yazma yeri cikiyo bu sitede hemen altinda eklenti yuklemesi diye bi secenek var.ona tiklayin gosata basin. resmi secin . dosya ekleye tiklayin . resmi eklemis oluyonuz. sonra gerekirse yazini yaziniz. gondere basiniz
slm arkadaşlar..bende eşimle resmimi koymak istedim..sonuçta biz bi aileyiz..aileler arasında yabancılık olmaz demi :lol:

hangisi koyiim diye karar veremedim de :roll: :lol:
resimler
Resimleriniz cok guzel arkadaslar ama benim resim yokk pc hepsi silindi olunca bende eklerim resmimi:D:D:D
aslında resim koymak iyi oldu. en azından herkez birbirini tanıma fırsatı buldu kimler oldumuz hakkında. ayrıca ben bi öneri versem fikirleriniz nedir. burada toplanan resimleri bir slayt programı ile bir araya toplasak ve ufoss ailesi diye album yapsak nasıl olur arkadaşlar?

kolay gelsin herkeze

-----------------------------------------

arkadaşlar ilginç bir durum oldu. resim koymanın faydası dünya küçük.;) sitemiz üyelerinden mercan arkadaşımız benim resmi görünce eşimi geçen hafta rotterdam konsoloslugunda görmüş. onun yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki. mercan arkadaşımız yanılmadı eşim geçen hafta perşembe olmalı rotterdam konsolosluguna evrak almak için gitmişti. orada görmüş. resim eklemenin faydaları. ahhh ben görebilseydim eşimi keşke.

allah yar ve radımcımız olsun.
fatih kardeş güsel bi fikir..yani neden olmasın kii..bence hoş olur.. ;)
fyesil yazdı:
aslında resim koymak iyi oldu. en azından herkez birbirini tanıma fırsatı buldu kimler oldumuz hakkında. ayrıca ben bi öneri versem fikirleriniz nedir. burada toplanan resimleri bir slayt programı ile bir araya toplasak ve ufoss ailesi diye album yapsak nasıl olur arkadaşlar?

kolay gelsin herkeze

Resimler cogalsin.. toparlariz.. ama katilim olmali.. neden olmasin
süper bir fikir fatih kardeş.harıka olur bencede :)
Ben resmimizi kaldırdım bu kadar insan var resim koymaktan kacınıyor bizimde resim koymamızın manası yok eger katılım olursa resmimizi koyarım.................
Elif siz 08 Aralık 2007 de evlenmişsiniz.

fakat, biz daha 26 Kasım 2007 deyiz.

nasıl oluyor bu iş :D

sanırım sizin fotoğraf makinası 1 ay önden gidiyor herhalde :lol:
Efeler Diyarı yazdı:
Elif siz 08 Aralık 2007 de evlenmişsiniz.

fakat, biz daha 26 Kasım 2007 deyiz.

nasıl oluyor bu iş :D

sanırım sizin fotoğraf makinası 1 ay önden gidiyor herhalde :lol:

:lol: :lol: kardeş o makinenin hatası..biz ağustosun 12 snde evlendik..yani 12.08.2007... :lol:
Kina gecemizden bir anida benden arkadaslar...

Yaradan hepimizin yar ve yardimcisi olsun ve hayirlisi ile sevdiklerimize kavustursun insaallah...

http://www.semaplaza.com/nilufer/
ÖZOM VE NİŞANLISI
biz henüz evlenmedik kısmetse yaza o da bi ark.bebegi...keşke burdaki gibi hollandada görüşebilsek bütün ark. ne güzel olurdu...

bide şöyle bişey yapsak herkes nereli oldugunu nerde oturdugunu ve holl nereye gidecegini yassa olurmu?
ya cok guzel arkadaslar herkesi tanimiz oluyoruz bu sayede iyi calismalar herkese
güzel anlardan bir poz

geleceğim yanına az kaldı onurum...
Buda benim resim :D

tek bu resmim kalmiss
17 evet oyu var. ama resim ekleyen cok az...

Ayrica 7 kararsiz oyu vatr... Neden kararsizlar acaba. sebeb bildirirseler belki yardimci olabiliriz. yada bizde resimleri silebiliriz..

Lutfen goruslerinizide bildiriniz...
Fikir güzel gibi aslında. Yani çiftlerin resim koymasında sakınca yok. Ama ben tek ve hür olduğum için :) , misafirlere kapalı da olsa yine resim eklemezdim.

Eminim hepimiz bir aile gibiyiz, birbirimize zarar verecek değiliz. Ancak, bu aile içinde bile zaman zaman bazı çürük elmalar çıkabiliyor. Sonuçta üye olan herkes burada bizler gibi kalıcı değil. Zamanında gördük; özel mesajlarda bile rahatsız edebilen üyelerin eline koz vermek gibi bir şey olurdu.

Yani çiftlerin resim koymasında sakınca yok ama tek olanlar için HAYIR...

Tabi bu benim fikrim, kimse yanlış anlamasın.

Çiftlerin resimleri de ayrı bir renk katmış.
ayrimcilik yapiyosunuz, biz bekarlar resim koyamicakmiyiz? :(
hakan yazdı:
ayrimcilik yapiyosunuz, biz bekarlar resim koyamicakmiyiz? :(

istisnalar olabilir demisdim yazimda
stenin yarıdan çogu resim koyma işine evet demiş fakat pek fazla koyan yok ailelerin birbirini görmesinde bi sakınca yok bence hani biz bir aileyiz diyoruzya...
ÖZOM yazdı:
stenin yarıdan çogu resim koyma işine evet demiş fakat pek fazla koyan yok ailelerin birbirini görmesinde bi sakınca yok bence hani biz bir aileyiz diyoruzya...

evet uzucu bi durum...

bu sekil olursa

tum resimleri silcem

konuyu kilitliycem
anketi takip ediyorum kimse resim koymuyor bende sildim samimi ve biz aileyiz deyip resmlerini koyan arkaşlar dışında katılım yok sadece ankete oy veriliyor resme gelince şüpeyle bakıyorlar ben rahatsız oldum böyle bir durumdan dolayı resmimi sildim ugur abi güzel bir anketti eline ve emene saglık

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol