Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem çıkmıışşşşş şşşşşşşşşş...

Yorum için giriş yap 47 mesaj · 9.580 görüntülenme
Dualarını ve yardımlarını esirgemeyen arkadaşlar bu zor bekleyişte yanımda oldugunuz için allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun.inşallah hepinizin biranönce çıkarda sevdiklerinize kavusursunuz.hepiniz için dua ediyorum inanın
holeyyyy hadii hayirli olsunnnnn
saol ablacım ya valla hiç yanlız bırakmadın beni :)
eee ayni yollardan bizde gectikk abla vizen cikti yaa gerisi bosss
ayyy ne güzel bir haber bu canım ya valla yazarken bile heyecanlandım süper bir haber rabbim yeni yaşamında daha güzel günler görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhh..... :geek:
hadi kurtuldun :D hayirli olsun darisi digerlerine :))))
aaaaaaaayyyyy zeynacim yaaa inan okadar sevindimki anlatamam yani,,,,aaay ne guzel yaa walla sende kurtuldun cnm benim,,,darisi tum bekleyen arkdslara ins ins ins

amin amin amin,,,
çok tuhaf bi duygu bu ya.yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.çok tesekkür ederim arkadaslar hepinize.ben ayagımı sürüklüyorum inşallah ard arda çıkacak bekleyenlerin..
insaallah inşaallah bol bol surt ayakların8ı bızde gelelım yanı pesınden bu arada hayırlısı olsun
ikra yazdı:
ayyy ne güzel bir haber bu canım ya valla yazarken bile heyecanlandım süper bir haber rabbim yeni yaşamında daha güzel günler görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhh..... :geek:

amin canım.inşallah cümlemizi.güzel dileklerin için tesekkür ederim.seninde çıkar en kısa sürede inşallah.kına günü bi bakarsın çıkarmış vize :)
innssssaallllaaaaaahhhhhh iiinnssaaallllaaaah inssaaalllaaaaahhh
sansli yazdı:
aaaaaaaayyyyy zeynacim yaaa inan okadar sevindimki anlatamam yani,,,,aaay ne guzel yaa walla sende kurtuldun cnm benim,,,darisi tum bekleyen arkdslara ins ins ins

amin amin amin,,,

canım sanada ayrıca tesekkür etmek istiyorum.çok bunaldıgım zamanlarımda destegini hiç esirgemedin.senin gibi yardımsever biriyle karsılaştıgım için çok mutluyum.Allahım her daim yolunu açık etsin..
bekleme11 yazdı:
gözün aydın ablacım cok sevindim yaa insallah bende görürüm o güzel günleriiiii

inşallah canım en kısa sürede hep birlikte görcez o günleri.vize çıktı diye ablandan kurtuldun sanma.eniştenle gelip çigköfte yiyecez sende :)
darısıbasima yazdı:
hadi kurtuldun :D hayirli olsun darisi digerlerine :))))

ama sen kurtulamadın ben yine basını agrıtırım senin :) çok tesekkür ederim
zeyna hayırlı olsun, kendi vizem çıkmış kadar sevindim inan, allah utandırmasın, darısı bizlere duanı eksik etme... :ugeek: :ugeek: :ugeek:
atabilgin yazdı:
zeyna hayırlı olsun, kendi vizem çıkmış kadar sevindim inan, allah utandırmasın, darısı bizlere duanı eksik etme... :ugeek: :ugeek: :ugeek:

aşkolsun dualarımı eksik edermiyim hiç.sizlerle kardes gibi olduk.dört gözle haber bekliyorum bende sizlerden.inşallah en kısa zamanda sende yapacaksın basvurunu bugüzel duyguları sende yasayacaksın.
zeyna yazdı:

amin amin amin,,,

canım sanada ayrıca tesekkür etmek istiyorum.çok bunaldıgım zamanlarımda destegini hiç esirgemedin.senin gibi yardımsever biriyle karsılaştıgım için çok mutluyum.Allahım her daim yolunu açık etsin..

cnm benim allah razi olsun ne guzell dua etmissin oyle rabbim hepimizin herkesin yolunu her daim acik etsin ins ins ins,,,bende cok mutluyum bu siteyle ve dolayisiyla sizlerle karsilastigim icin gercekten,,,birazda olsa skntili anlarinda yaninda olabildiysem ne mutlu bana canim,,,rabbim yuzunu her daim guldursun ins ins ins...

:geek: :geek: :geek:
sansli yazdı:

amin amin amin,,,

cnm benim allah razi olsun ne guzell dua etmissin oyle rabbim hepimizin herkesin yolunu her daim acik etsin ins ins ins,,,bende cok mutluyum bu siteyle ve dolayisiyla sizlerle karsilastigim icin gercekten,,,birazda olsa skntili anlarinda yaninda olabildiysem ne mutlu bana canim,,,rabbim yuzunu her daim guldursun ins ins ins...

:geek: :geek: :geek:
amin hepimizin inşallah.tabi ki çok destek oldun.inan bir cvp bile bazen insana o kadar iyi geliyoki.
saol cnm sevindim ozaman,,,,elimden geldigince ,,,,
hayirli olsun insallah en yakin surede de oturumunuz cikar ve rahat rahat esinizle bir omur tuketirsiniz.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
arkadaslar benım pasaportumda upsde ıns bı aksılık olmazda zeyna arkadasım gıbı bende sevınırım zehna senın adına cok sevındım ınan allah butun arkadaslarımızın yardımcısı olsun 6 aydır haberı beklıyordum ıns kotu haber olmaz inş zeyna yolculuk ne zaman
pasakurt yazdı:
hayirli olsun insallah en yakin surede de oturumunuz cikar ve rahat rahat esinizle bir omur tuketirsiniz.

ALLAH (cc) YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

çok tesekkür ederim arkadasım.
efsane23 yazdı:
arkadaslar benım pasaportumda upsde ıns bı aksılık olmazda zeyna arkadasım gıbı bende sevınırım zehna senın adına cok sevındım ınan allah butun arkadaslarımızın yardımcısı olsun 6 aydır haberı beklıyordum ıns kotu haber olmaz inş zeyna yolculuk ne zaman

sanmıyorum bi aksilik olcagını mesut.7 ay oldu nerdeyse senin.inşallah güzel haber gelcek.akşam msjı görür görmez sana yazdım hemen.beni hiç yanlız bırakmadın herzaman yardımcı oldun destek verdin.allah razı olsun senden binlerce kere.inşallah çıkacak seninde inşallah :)
hadi bakalım akşam seninde iyi haberlerini bekliyoruz efsane kardeşim benim
benim pasaportta yarın elime ulaşacak sanırım benim vizemde cıkmış allah yardımcımız olsun cok bekledik inşallah rabbim herşeyin hayırlısını veriri
urfali yazdı:
benim pasaportta yarın elime ulaşacak sanırım benim vizemde cıkmış allah yardımcımız olsun cok bekledik inşallah rabbim herşeyin hayırlısını veriri

inşallah arkadasım.tesekkür ederim.haberlerini bekliyoruz seninde
zeyna yazdı:

amin canım.inşallah cümlemizi.güzel dileklerin için tesekkür ederim.seninde çıkar en kısa sürede inşallah.kına günü bi bakarsın çıkarmış vize :)

inşallah canım inşallah o günleride görürüz....(ama en kısa zamanda tabi) :)
ikra yazdı:

inşallah canım inşallah o günleride görürüz....(ama en kısa zamanda tabi) :)
amin canım en kısa zamanda inşallah..
Tebriklerr cnm hayırlı olsun :) Cok sevindimm, Darısı bizlere inşallah :geek:
konyali yazdı:
Tebriklerr cnm hayırlı olsun :) Cok sevindimm, Darısı bizlere inşallah :geek:

en kısa zamanda inşallah:) çok tesekkür ederim arkadasım

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol