Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

vizem çıkmıışşşşş şşşşşşşşşş...

Yorum için giriş yap 47 mesaj · 9.579 görüntülenme
hayirli olsun canimmmmmm sana demistim 90 gunu bulmaz cikar diyee cok sevindimmmmmmm .... tekrar tebrik ederimmmm .

hayirlara vesile olur insallahhh !
Arkadaslar yilbasi tatili bittikden sonra islemlere baslandi ve vize islemlerine baslandi baya bi kisinin cikti bu sira cikmayanlarda sabredin elbet bi sekilde cikiyor
gulnur55 yazdı:
hayirli olsun canimmmmmm sana demistim 90 gunu bulmaz cikar diyee cok sevindimmmmmmm .... tekrar tebrik ederimmmm .

hayirlara vesile olur insallahhh !

tesekkür ederim canım.allah razı olsun.inşallah herkesinki çıkar biranönce
xxELAxx55 yazdı:
insaallah inşaallah bol bol surt ayakların8ı bızde gelelım yanı pesınden bu arada hayırlısı olsun

tesekkür ederim arkadasım.saolasın.bol bol sürtcem ayagımı havalanında merak etme :)
Tebrik Ederim Zeyna.

Yeni hayatinda basarilar diliyorum.
Hayirli olsun.
nevilen yazdı:
Tebrik Ederim Zeyna.

Yeni hayatinda basarilar diliyorum.

tesekkürler nevilen inşallah en kısa zamanda sende eşine ve bebeklerine kavusursun..
bLaCk_InSuA yazdı:
Hayirli olsun.

tesekkür ederim arkadasım...
Tebrik ederim arkadasim gercekten cok sevindim uzun zamandir giremedim nete...ne zaman yolculuk artik
omer70 yazdı:
Tebrik ederim arkadasim gercekten cok sevindim uzun zamandir giremedim nete...ne zaman yolculuk artik

ömer tesaekkür ederim arkadasım.inan yorumunu görünce çok şaşırdım.bi gittin kayboldun :) eşim gelip götürcek beni.ne zaman izin alıp gelebilirse artık ama 1 ayı falan bulur yine gitmem.vize çıktıya beklerim şimdi hiç sorun deil :)
zeyna hayırlı ugurlu olsun canım.Sonunda sende kurtuldun bu stresten.Rabbim utandırmasın inşAllah seni.Darısı bekleyen arkadasların basına.Herşey gönlünce olsun.

Selam ve Dua ile.
Esra70 yazdı:
zeyna hayırlı ugurlu olsun canım.Sonunda sende kurtuldun bu stresten.Rabbim utandırmasın inşAllah seni.Darısı bekleyen arkadasların basına.Herşey gönlünce olsun.

Selam ve Dua ile.

ayyy canım benim çok tesekkür ederim.
Esra70 seninle ayni tarihde ayni mutlulugu yasamisiz bende o tarihte evlendim
Hadi hayirlisi gercek hayat simdi basladi basarilar (":
unknown yazdı:
Hadi hayirlisi gercek hayat simdi basladi basarilar (":

tesekkur ederim arkadasim.simdilik bi slklntim yok allaha sukur,esimde aileside cok anlayisli insanlar,yabancilik cekmemem icin ellerinden geleni yapiolar,zorluklar olcak mutlaka ama yapacak bisey yok.allah hepimizin yardimcisi olsun
hayirli olsun insallah rabbim herseyin hayirlisini nasip eder
pasakurt yazdı:
hayirli olsun insallah rabbim herseyin hayirlisini nasip eder

aminnnn cumlemize insallah.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol