slm arkadaşlar..ne zamandır siteye giremiodum..eşim geldi çünki,bulunduğumuz yerde de net yoktu...neyse ben şimdi bunları bırakıyim de asıl haberi veriim..benim de vizem çıktı sonunda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..allahıma şükürler olsun..öle çok yazmak istiodum ki bunu bu sitede..çünki hep başka arkadaşlarımızın vizelerine sevinioduk beraber..bende paylaşmak istedim..bayram günü vizem çıktı haberini aldım arkadaşlar..yani anlıcanız çifte bayram yaptık :lol: valla öle çok sevindim ki..çok müthiş bi duygu imiş gerçekten..tabi beni en çok mutlu eden eşimle beraber dönmek olucak.. :lol: artık beraber olucaz..ayrı kalmıcaz..bu benim için herşeyy..mektup geldi haberini alınca eşim hemen para yatırdı..bende dün pin cod aldım..bugün randevu için aradım ama pasaportum yanımda olmadığı için alamadım..neyse şimdi evdeyim yarın arayıp en kısa zamana alıcam..inş ayın 2 sine alabiirim..bakalım..artık vizem çıktı ya başka bişi düşünemiorum..ne diim arkadaşlar..allah herkese bu duyguyu yaşatsın ve sevdiine kavuştursun..gerçekten eşimle daha bi keyifliiz bu aralar..daha bi sıkı sarılıoruz birbirimize..mutluluğumuza mutluluk kattı bu haber...allah herkese böle güsel mutluluklar versin.. işte böle arkadaşlarlar..valla mutluluktan,heyecandan yazamıorum :lol: güsel haberlerle görümek üzre arkadaşlarr..
Vizem Cıktı...Cooooook Mutluyumm....
gözün aydın,
yeni hayatında başarılar arkadaşım ;)
yeni hayatında başarılar arkadaşım ;)
saol kardeş..darısı bekleyen arkadaşlarımın başına.. ;)
çok sevindim arkadaşım inş.tez zamandada vizeni alırsın ben randövümü aldım ayın 2 sine sabah 8.30 da inş.sende alırsın belkide orda görüşürüz.
Bende cok sevındım arkadasım.Allah mutlulugunu daım etsın.Darısı tum bekleyenlerın basına ınsallah.
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
ARKADASIM cok güzel bi haber allah kalbi gönlüne göre versin
hepinize çok tşk ederim arkadaşlar..darısı sizin başınıza..inş sizlerden de böle güsel haberler alıcaz..özom bende ayın 2 sine almayı düşünüorum..inş karşılaşırız.. :lol: allah hepimizin yardımcısı olsun.. ;)
canım elifim ya... duaların kabul oldu valla vizenin çıkmasına gerçekden çok sevindim.. git sen önden arkandan hemen gelcem :) hayırlısıyla inşallah.. hadi bundan sonrasındada inşallah hepp mutlu ol canım arkadaşım.. :)
darısı biz bekleyenlere artıık :D
darısı biz bekleyenlere artıık :D
arkadasım gözün aydın yaaaa nekadar güzel her açıdan çok şanlısın vizen çıktı bu mutlu haberi eşinle birlikte aldın herkese böylesi nasip olmaz :) darısı tüm bekleyenlerin başına ALLAH YOLUNU VE BAHTINI AÇIK ETSİN
elif harika haberler bunlar çok sevindim arkadaşım gerçekten çok dua ettin heralde hep bunu istiyodun kaabul oldu.allah daim etsin mutluluğunu.bizede duaa et ne olur aarkadaşım.a.e.o
tşk ederim cealcim ve papatyam..inş sizlerin de vizesi çıkıcak..hepiniz için dua ediorum...bugün randevu için iks yi aradım..ama görüştüğüm bayan bana önce vizemin gelip gelmedini sormak için ankarayı aramam gerektini söledi..bide ek evrak istenio muymuş onu..gerçi eşim bugün bakanlığı aradı,parayı almışlar mı diye..almışlar..ordan eşime ankaraya vizemin gittiğini sölediler ama benim de şimdi aramam gerekio..inş düşürebilirim ya..sadece 3 ile 4 arası arandığı için düşürmek gerçekten çok zor oluo..ama durmak yok..inş ayın 2 sine randevu alabilirm..bakalım artık hayırlısı..bu arada biraz moralim bozuk..çünki benim bi oğlum var..junior..kaplumbağam yane :P 2;5 senedir beraberiz biz..az önce thy yi aradım..uçağa alınmıomuş :( nasıl ayrılıcaz bilemiorum. :roll: :roll: onu çok özlücem benn :(
canım bak bende 3 ve 4 arası aradım düşmedi randövü almak için aradıgımda kons.aradınmı dediler aradım dedim orayı armanın amacı vizenin gelip gelmedigini teyt ediyon yoksa imkanı yok baglanamıyon ben mail attım hemen cvb geldi sende mail at.ismini soyismini dogum yılını ratihini ayınını ve nerde dogdugunu yaz vizemin gelip gelmedigini ögrenmek istiyorum de bide gerekli evrakları mail adresi ank-visa@minbuza.nl ara ve randövünü al.bana gelen mail ise buydu
Sayin Yorur,
Onayiniz bize ulasmistir.
Getirmeniz gerekenler:
- evlenme kayit ornegi uluslar arasi (nufus dairesinden alabilirsiniz)
- pasaport fotokopiniz (sadece yazili sayfalar)
- esinizin Hollanda pasaport fotokopisi ya da oturum karti fotokopisi.
Randevu alarak gelebilirsiniz. Randevu icin 0212 340 4431 no lu telefonu arayabilirsiniz.
Vize Bolumu
kolay gelsin...
Sayin Yorur,
Onayiniz bize ulasmistir.
Getirmeniz gerekenler:
- evlenme kayit ornegi uluslar arasi (nufus dairesinden alabilirsiniz)
- pasaport fotokopiniz (sadece yazili sayfalar)
- esinizin Hollanda pasaport fotokopisi ya da oturum karti fotokopisi.
Randevu alarak gelebilirsiniz. Randevu icin 0212 340 4431 no lu telefonu arayabilirsiniz.
Vize Bolumu
kolay gelsin...
tşk ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için.. ben şimdi ankara konsolosluğunu düşürdüm..hiç durmadan aradım valla..ordan vizemin geldini öğrendikten sonra da hemen iks yi aradım..2 ocak çarşamba saat 9:30 a randevu aldım..inanamıorum yaa..çok mutluyum..bu da demek oluo ki eşimle beraber kesin döncez artık..eşimin ayın 5 nde izni bitio..e o zamana kadar da bitmiş olur..işte böle arkadsaşlar..çok mutluyum gerçekten..artık bitio..sondaımm :lol: :lol:
desene elifcim orda karşılaşacagız benimkide 2 ocak 8.30 da görüşürüz inş.
Gözün aydın arkadaş inş bizleri unutmazsın ve dualarını eksik etmesiz hayatında hep böyle mutlu olursun inş.
SAYGILARIMLA
askerprens
SAYGILARIMLA
askerprens
merhaba iyi günler tbr ederim vizen ciktigina cok sevindim arkadasim gercekten darisi tüm bizlerin ve sirada bekleyenlerin basina ..!
sana bi sorum olacakti acaba sen hollandadan mi yoksam trden mi basvuru yaptin?? ve sen hangisini tafsiye edersin bize acil cevap verirsen sevinirim saygilarimla simdikten ömür boyu mutluluklar..!
sana bi sorum olacakti acaba sen hollandadan mi yoksam trden mi basvuru yaptin?? ve sen hangisini tafsiye edersin bize acil cevap verirsen sevinirim saygilarimla simdikten ömür boyu mutluluklar..!
tşk ederim arkadaşlar..darısı başınıza..
arkadaşım benim eşim hollandadan yaptı başvuruyu..tavsiye konusuna gelince ben bişi diyemem ama nl den yapınca daha hızlı oldunu sölüolar..aslında tr veya nl farketmez..bence önemli olan iice araştırıp eksik belgenin de olmaması..bence bu önemli..Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..inş hayırlı haberlerinizi alırız..
merhaba iyi günler tbr ederim vizen ciktigina cok sevindim arkadasim gercekten darisi tüm bizlerin ve sirada bekleyenlerin basina ..!
arkadaşım benim eşim hollandadan yaptı başvuruyu..tavsiye konusuna gelince ben bişi diyemem ama nl den yapınca daha hızlı oldunu sölüolar..aslında tr veya nl farketmez..bence önemli olan iice araştırıp eksik belgenin de olmaması..bence bu önemli..Allah yardımcınız olsun arkadaşlar..inş hayırlı haberlerinizi alırız..
SELAM elifcim ayyy arkadaşım çok sevindim yaaa ne güzel bi haber valla çok şanslısın çok erken çıkmış arkadaşım ne diyelim artık sana da hayırlı yolculuklar ooo mezunlar artıyo git gide ya elifcim şöyle kısaca bi başvuru sürecinden nasıl yaptığınızdan senin gönderdiğin evraklardan falan bahsetsen sana zahmet bide arkadaşım eşinin maaşı ne kadardı ben bu maaş olayından çok korkuyorum yaa nerde çalışıyordu eşin tekrar tebrik ediyorum arkadaşım iii günler darrısı bize nediyelim artık dualarını eksik etme oldumu
gözunaydın arkadasım tebrıkler
tşk ederim prenses ve sibel arkadaşım...inş sizlerinde en kısa zamanda vizesi çıkar..
sibelcim benim eşim başvuruyu nl den yaptı..yani burdan giderken sadece nüfüstan gerekli belgeleri aldı..onlarda zaten sitede yazılan bildiğimiz belgeler..yani ben burdan bişi yapmadım..vizemin bu kadar zamanda çıkması eksik belgemiz olmayışından..zaten herhangi bi sorun da yoktu çıkmaması için..benim eşimin hep söledii bişi var..o da bu eksik belge konusu..dioki ben anlamıorum..bu başvuru sürecinde zaten ne götürmen gerekli onları bildiriolar..yani buna rağmen nasıl eksik belge oluo ben anlamıorum..neyse yani o yüzden arkadaşlar iice araştırıp tamamlamadan başvuru yapmayın..arkadaşım diğer soruna gelince eşimin maaşı 1600..bankada çalışıo..hayırlı haberlerle görüşmek üzre..Allah yar ve yardımcınız olsun..
SELAM elifcim ayyy arkadaşım çok sevindim yaaa ne güzel bi haber valla çok şanslısın çok erken çıkmış arkadaşım ne diyelim artık sana da hayırlı yolculuklar ooo mezunlar artıyo git gide ya elifcim şöyle kısaca bi başvuru sürecinden nasıl yaptığınızdan senin gönderdiğin evraklardan falan bahsetsen sana zahmet bide arkadaşım eşinin maaşı ne kadardı ben bu maaş olayından çok korkuyorum yaa nerde çalışıyordu eşin tekrar tebrik ediyorum arkadaşım iii günler darrısı bize nediyelim artık dualarını eksik etme oldumu
sibelcim benim eşim başvuruyu nl den yaptı..yani burdan giderken sadece nüfüstan gerekli belgeleri aldı..onlarda zaten sitede yazılan bildiğimiz belgeler..yani ben burdan bişi yapmadım..vizemin bu kadar zamanda çıkması eksik belgemiz olmayışından..zaten herhangi bi sorun da yoktu çıkmaması için..benim eşimin hep söledii bişi var..o da bu eksik belge konusu..dioki ben anlamıorum..bu başvuru sürecinde zaten ne götürmen gerekli onları bildiriolar..yani buna rağmen nasıl eksik belge oluo ben anlamıorum..neyse yani o yüzden arkadaşlar iice araştırıp tamamlamadan başvuru yapmayın..arkadaşım diğer soruna gelince eşimin maaşı 1600..bankada çalışıo..hayırlı haberlerle görüşmek üzre..Allah yar ve yardımcınız olsun..
elifcim merhaba çok teşekkür ediyorum arkadaşım sağolasın ya haklısın evet eksik evrak olmayınca işler çok kolay ilerliyor ama yine de insan korkuyo ya arkadaşım sana bişey daha sorsam benim nüfustan gönderdiğim evrakların 8 mart ta günü bitiyor biz evraklarımızı hazırladık 1 ocaktan sonra vericez bundan korkuyorum acaba günü az kaldığı için bi sorun olurmu siz başvuru yaptığınızda senin gönderdiğin evrakların nekadar süresi vardı ooffff bi hayırlısıyla biz de atlatsaydık çok korkuyorum yaaa tekrara teşekkür ediyorum elifcim hoşçakal...
elifcim merhaba çok teşekkür ediyorum arkadaşım sağolasın ya haklısın evet eksik evrak olmayınca işler çok kolay ilerliyor ama yine de insan korkuyo ya arkadaşım sana bişey daha sorsam benim nüfustan gönderdiğim evrakların 8 mart ta günü bitiyor biz evraklarımızı hazırladık 1 ocaktan sonra vericez bundan korkuyorum acaba günü az kaldığı için bi sorun olurmu siz başvuru yaptığınızda senin gönderdiğin evrakların nekadar süresi vardı ooffff bi hayırlısıyla biz de atlatsaydık çok korkuyorum yaaa tekrara teşekkür ediyorum elifcim hoşçakal...
rica edrim sibelcim..yardımcı olabiliosam ne güsel..eşim burdan giderken götürmüştü evrakları..zaten gider gitmez de hemen başvuryu yaptı..bizimki çok yeniydi yani canım..ama seninkinin çok az kalmış ..bilemiorum ama bana sorarsan yeniden almanız daha ii olur nüfüstan..çünki ne kadar zamanda çıkıcağı belli olmaz canım..ve arada da iki ay var..o iki ayda çıkmazsa süresi bitio..yani sorun olmasa bile gıcıklına onu neden olarak da gösterebilirler..bana sorarsan ellerine bu kozu vermeyin..siz işinizi sağlama alın canım..bir
de sibelcim çok streslisin ister istemez öle oluo ..bende öleydim çok ii anlıorum seni tabii ama biraz rahatlamaya çalış tamam mı..herşey olacağına varır..kolay gelsin canım... ;)
canim benim ya gercekten cok sevindim hayirli olsun gozun aydin dikkat ettimde cok kisa surede cikmis :) ne guzel bundan sonraki hayatinda basari ve mutluluk dilerim.
tşk ederim canım..evet kısa sürede çıktı gibi :lol: inş bundan sonrası da çok güsel olur..
slm arkadaşlar...vizem çıktı diye çok sevindim evet ama şuanda o kadar tuhaf hissediorum ki kendimi...çünki evimden,ailemden ayrılıcam yarın..evet çok zor olucak orası kesin..böle herkes bi tuhaf..en çok da annem.. :( belli etmemeye çalışıo ama gitmeme çok üzülüo..ben de öleyim :( ..neyse..er ya da geç bu ayrılık olucak öle deil mi...yarın ankaraya gidioruz eşimle..çarşamba günü de vizemi alıcam inş..cumartesi günü allah izin verirse hollandada olucaz..görüşünceye kadar kendinize iii bakın arkadaşlar...Allah yar ve yardımcımız olsun..hoşçakalınn..
hayırlı yolculuklar Allah yardımcınız olsun ..
hayırlı yolculuklar başarılar ;)
elifcim çok teşekkür diyorum canım ya aslında be yeniden alıp gönderdim 15 gün falan oldu hala gitmedi onun için sormuştum onu bekleyip te zaman kaybı yaşamyalım diye neyse sğlama alalım arık oooffff neden hala gitmedi acaba evraklar yaaa evet dediğn gibi çok stesliyim aslında herşey olucana varıyor ama yiinede insanın elinden bişeeee gelmiyo bu arada hayırlı yolculuklar canım ya duygular karmakarışık offf niye böyle ki üzüldüğü nüde bilemiyosun sevindiğini de anneler öyle yaa allah annene bol sabır versin benim annemd eçok üzülüyo bide tek kızım biliyomusun hiç dayanamıyorum şimdiden ama KISMET yapcak bişey yok neyse allah yeni yaşamında utandırmaz inş hoşçakal
tşk ederim arkadaşlar..inş size hollandadan da yazmak nasip olur..herkesin yeni yılını kutluorum...seneye görüşmek üzre :lol: :lol: :lol:
arkadasım gözün aydın bi sey sormak istiyorum eğer mülakata girdiysen hangi soruların üzerinde daha cok duruyolar yada hangi sorular war söylermisin iyi yolculuklar
1
2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol