allah yolunu acık etsin elif allah yar ve yardımcın olsun. kendine iyi bak oralarda. bizleri unutma.;)))
Vizem Cıktı...Cooooook Mutluyumm....
elifcim AlLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM inşallah orda görüşmek naasip olur ayağını sürüyerek git.
slm arkadaşlar..herkese çok tşk ederim..şuanda ineternet cafedeyim..hemen size yazmak istedim..arkadaşlar dün vize randevum vardı..valla çok heyecanlıydım ama hiç de heyecanlanıcak bişi yokmuş yani..başvuru formumu verdim girişte..ordaki görevli de bana bi numara verdi..sonra sıram geldi..5 nolu kabine girdim..prdaki bayan benden belgeleri istedim..sonra da pasportumu verdim..dediki dışarda kargo işlemlerini yapabilirsiniz..valla çok şaşırdım..bu kadar kısa mı dedim içimden..sonra kargo işlemlerini yaptık..sonrada çıktım konsolosluktan..eşim de ben hemen çıkınca ters bişi oldu sanmış..neyse ki bişi olmadı..çok sevindik ikimizde..yarım saat öncede pasportum geldi..işte böle..cumatersi günü yolcuyuz inş..ben size ordan yazarım artık :lol: kendinize ii bakın..
arkadaşım mülakat felan yoktu..ben öle bişi görmedim..kolay gelsiin..
arkadasım gözün aydın bi sey sormak istiyorum eğer mülakata girdiysen hangi soruların üzerinde daha cok duruyolar yada hangi sorular war söylermisin iyi yolculuklar
arkadaşım mülakat felan yoktu..ben öle bişi görmedim..kolay gelsiin..
elifcim valla maşallah diyelim bütün işlerin çok yolunda kolayyca ilerliyo darısı bizlere inşallah dualarını eksik etme oldumu arkadşım birde eliifcim bu konsolosluğa giderken götürdün başvuru formu varya onu nerden alıyosun vede kendin mi doldurdun güle güle git arkadaşım ayaklarını sürüklemeyi unutma oldumu
gözün aydın mutluluklar
inşaAllah birgün banada nasib olur..
sizin adınıza çok sevindim,hayırlı olsun inş..!
selametle....
sizin adınıza çok sevindim,hayırlı olsun inş..!
selametle....
tsk ederim arkadaslar..ins herkese de nasip olur..
1 2
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol