hatıce sen resım mı yuklemek ıstıyorsun tam okumadım ama oyle anladım eger rapıdshareye resım yuklemek ıstıyorsan bu lınklere bır bak resımlerle nasıl yukleyecegını anlatmıslar kolay gelsın bacım rabbım yardımcın olsun
http://www.mumsema.com/forum-duyurulari/52408-rapidshareye-dosya-yukleme-ve-indirme-guncel.html
diger linkte tam olarak rabbıme sükür verıyorum artık
http://www.muhakeme.net/rapidshareye-dosya-yuklemekresimli-anlatim-t1201.html
buyrun bu iki lınklere dosya yükleyebilirsiniz..
arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
çok sağolasın ortaköy kardeşim mektupların resimlerini yükleyecektim fakat yapamadım bende yazdım iki mektubuda çook teşekkür ederim.
önemli degıl bacım bıldıgım bırsey olursa paylaşmaktan hiç cekınmem hadı kolay gelsın sana
sağolasın kardeşim Allah razı olsun.
hatıce bacım rabbım sendende razı olsun ınsallah bu cumanın hurmetıne senınde vızen cıkar hayırlısıyla sevdıgıne kavusurdun ben bırseyı merak ettım sen ne zaman sınava gırdın bayadan berı vıze beklıyorsun inşallah sınav tarıhın dolmadan vızen cıkarda bırdaha sınava gırmekten kurtulursun inana bana herkesın vızesının cıkmasını buyuk bı hevesle beklıyorum içinde senınkınınde amacımız herkes sevdıgıne kavussun kımseyı rabbım sevdıgınden uzak bırakmasın amın
Allah razı olsun kardeşim Rabbim gönlünüze göre versin inşaallah ben hepinize isimlerinizle dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte eşlerimize kavuştursun inşaallah.
Kardeşim ben 14 eylül 2009 da sınava girdim benim de en büyük korkum o tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum ve çok uzak o kadar yol aynı sebepten dolayı gitmek istemiceğim bir yol ama nasip Mevla ne dilemişse odur ama bu kez çok umutluyum inşaallah hayırlısıyla alırım vizemi.
Kardeşim ben 14 eylül 2009 da sınava girdim benim de en büyük korkum o tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum ve çok uzak o kadar yol aynı sebepten dolayı gitmek istemiceğim bir yol ama nasip Mevla ne dilemişse odur ama bu kez çok umutluyum inşaallah hayırlısıyla alırım vizemi.
amın bacım rabbım senınde gonlune gore versın rabbım o temız kalbıne ve dualarına baksında inşallah bırdaha sınava gırmessın ınsallah rabbımden bu cumanın hurmetıne inşallah tez zamanda vızen cıkar ve sevdıgıne kavusursun bu gunlerın acısını sevdıgınle mutlu olarak cıkarırsın inşallah rabbım sımdı zorluk cekıyoruz ınsallah orda zorluk cektırmesın ne gelırse rabbımdendır yıne buna bınlercekez sukurler olsun duaların ıcınde rabbım razı olsun saolasın bacım rabbım bu umudunu bosa cıkarmasın ve rabbım senınde yuzunu tez zamanda guldursun amın amın darısı bızlere olsun inşallah
Amin kardeşim inşaallah en kötü günlerimiz böyle olsun Rabbim bu günlerimizi aratmasın.
Basta yavuzkoc arkadasimiz olmak uzere bu konuda da bizlere yardim etme gayreti icerisinde olan kader arkadaslarimiza ictenlikle tesekkur ediyor saygi ve sevgilerimi sunuyorum.
Gercekten ben ve esim IND den vizemizin ciktigina dair cevap beklerken ne yazikki yukarida da esimin belirttigi gibi bir mektup almistik. Bu da bizde tabiki hayal kirikligi meydana getirdi ama cok cok sagolunki ozellikle yavuzkoc kardesimiz ve esinin degerli bilgi destekleriyle gonderilen mektubun amacinin ne oldugunu ve ne istediklerini ogrenmis olduk. Biz yinede boylesine munasebetsiz bir mektup almamak icin tekrar IND yi arayip bizden baska neler istediklerini sorduk. Iyiki de aramisiz ! Mektuptaki isteklerinin disinda son uc aylik maas kagitlarini ve banka girdilerinide m138 formuluyle beraber gondermemizi istediler. Biz de gerekli evraklari gonderdik. Dun bize mektubumuzu aldiklarini ve gonderdigimiz evraklari dosyamiza eklediklerini bildiren bir mektup gondermisler. Simdilik beklemedeyiz ama daha ne kadar bekliyecegiz bilemiyoruz. Tabiki Allah (cc) ne zaman karar kilmissa o zaman olacaktir. Saygi deger, vefakar ve cefakar esimle birlikte Allah'a tevekkul edip sicak yuvamiza kavusacagimiz gunu bekliyoruz.
Sozde insancil, humanist, insan hak ve ozgurluklerine deger veren bati medeniyetinin insafina terkedilmis olmanin acisini izdirabini evlenipte aylarca hatta yillarca kavusamayan vize bekleyen bizlerden baska daha kim iyi anlayabilir.
Ben esimden degil bir yil bir ay bir gun ayri kalmayi, bir saat dahi ayri kalmayi dusunemezken umutsuzca bunlarin iki dudagi arasindan cikacak onayi beklemenin bedbahtligini yasamak insana cok ama cok guc geliyor.
Yinede nefsimize agir gelen her seyde bir hayir vardir inanciyla bekliyoruz. Allah'a cok sukur bu bekleyis ne inancimizi ne sevgimizi ve ne de bagliligimizi hic bir sekilde sarsmadi aksine kat be kat artirdi. Bundan dolayi da sevgili esime minnettarim ve mutesekkirim. Allah (cc) kendisinden iki cihanda da razi ve hosnut olsun.
Dualarinizi bekliyoruz.
Selamlar.
Gercekten ben ve esim IND den vizemizin ciktigina dair cevap beklerken ne yazikki yukarida da esimin belirttigi gibi bir mektup almistik. Bu da bizde tabiki hayal kirikligi meydana getirdi ama cok cok sagolunki ozellikle yavuzkoc kardesimiz ve esinin degerli bilgi destekleriyle gonderilen mektubun amacinin ne oldugunu ve ne istediklerini ogrenmis olduk. Biz yinede boylesine munasebetsiz bir mektup almamak icin tekrar IND yi arayip bizden baska neler istediklerini sorduk. Iyiki de aramisiz ! Mektuptaki isteklerinin disinda son uc aylik maas kagitlarini ve banka girdilerinide m138 formuluyle beraber gondermemizi istediler. Biz de gerekli evraklari gonderdik. Dun bize mektubumuzu aldiklarini ve gonderdigimiz evraklari dosyamiza eklediklerini bildiren bir mektup gondermisler. Simdilik beklemedeyiz ama daha ne kadar bekliyecegiz bilemiyoruz. Tabiki Allah (cc) ne zaman karar kilmissa o zaman olacaktir. Saygi deger, vefakar ve cefakar esimle birlikte Allah'a tevekkul edip sicak yuvamiza kavusacagimiz gunu bekliyoruz.
Sozde insancil, humanist, insan hak ve ozgurluklerine deger veren bati medeniyetinin insafina terkedilmis olmanin acisini izdirabini evlenipte aylarca hatta yillarca kavusamayan vize bekleyen bizlerden baska daha kim iyi anlayabilir.
Ben esimden degil bir yil bir ay bir gun ayri kalmayi, bir saat dahi ayri kalmayi dusunemezken umutsuzca bunlarin iki dudagi arasindan cikacak onayi beklemenin bedbahtligini yasamak insana cok ama cok guc geliyor.
Yinede nefsimize agir gelen her seyde bir hayir vardir inanciyla bekliyoruz. Allah'a cok sukur bu bekleyis ne inancimizi ne sevgimizi ve ne de bagliligimizi hic bir sekilde sarsmadi aksine kat be kat artirdi. Bundan dolayi da sevgili esime minnettarim ve mutesekkirim. Allah (cc) kendisinden iki cihanda da razi ve hosnut olsun.
Dualarinizi bekliyoruz.
Selamlar.
Allah yardımcınız olsun,inşallah tez vakitte vizeniz çıkar ve kavuşursunuz.
Dualarımız sizlerle.
Dualarımız sizlerle.
Basta yavuzkoc arkadasimiz olmak uzere bu konuda da bizlere yardim etme gayreti icerisinde olan kader arkadaslarimiza ictenlikle tesekkur ediyor saygi ve sevgilerimi sunuyorum.
Dualarinizi bekliyoruz.
Selamlar.
1 haftaya kalmaz vizeniz cikar cunki eksik evraklari tamamlamissiniz maasinizda yeterli ise hemen cvp gelir.Allah hepimizin yardimcisi olsun.
eşim bu gün indi aramış bekleyin demişler önceki arayışlarında hep tarih veriyolardı bu kez vermemişler inşaallah hayra işarettir yanılıyomuyum arkadaşlar.
eşim bu gün indi aramış bekleyin demişler önceki arayışlarında hep tarih veriyolardı bu kez vermemişler inşaallah hayra işarettir yanılıyomuyum arkadaşlar.
insallah canim ya inan cani gonulden dua ediyorum senin ve tum vize bekleyen arkadaslarim icin.insallah en kisa zamanda sizde kavusacaksiniz.
inşaallah zeyna Allah razı olsun.
eksik evrak göndereli neredeyse 3 hafta oldu ama hala bi cevap göndermediler bu normal mi? ve yapabilceğimiz bişey var mı? eşim geçen hafta cuma günü aradı herhangi bir tarih vermemişler bekleyin demişler
eksik evrak göndereli neredeyse 3 hafta oldu ama hala bi cevap göndermediler bu normal mi? ve yapabilceğimiz bişey var mı? eşim geçen hafta cuma günü aradı herhangi bir tarih vermemişler bekleyin demişler
Arkadasim nedir bu senin cektigin ama uzulme eninde sonunda cikacak bu vize.Biz turklere bu dunyada sanki azinlikmisiz gibi davraniyor butun gelismis ulkeler.Allah yardimcimiz olsun.
cidden çok bunaldık Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
cidden çok bunaldık Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
bacım sabır sabır sabır herseyın başı sabırladır elımden bırsey gelse kopa kopa sana yardımedecem ama elımden gelen sadece dua etmek rabbım yardımcın olsun bacım rabbım sıkıntılarını gıdersın ve ınsallah hayırlısıyla tez zamanda vızen cıkar valla senın vızenın cıkmasını cok ıstıyorum rabbım yardımcın olsun sen ıçini ferah tutmaya calıs ve rabbıme havale et işini ona bol bol dua et rabbım sabrını cogaltsın ınsallah yakında senınde hayırlı haberlerını duyarız ınsallah ınsallah (amın Rabbım sen büyüksün ,Rabbım sen hayırlısıyla güldür şu kulunun yüzünü amin amin amin )
kardeşim rabbim binlerce kez razı olsun müminin mümine en büyük hediyesi duasıdır günahsız dillerle dualarınızı sunuyorsunuz Rabbime. Allahım cümlenizden razı olsun şu mübarek günün hürmetine de dualarımızı huzurundan çevirmesin inşaallah.
Arkadaşlar evrakları göndermeden önce eşim indi aramıştı başka bir evrak istiyormusunuz diye onlarda işverenden bir kağıt ve üç aylık maaş kağıdını da diğer belgenin yanı sıra istemişlerdi. iki gün sonra mektup gelmiş ti eşime mektubunuzu aldık işleme alındı diye. eşim başvurduktan 1 hafta sonra tekrar aradı indi onlarda dosyanız işlemde bekleyin demişlerdi ve tarih vermemişlerdi. bu gün aradı tekrar eşim telefondaki memur 22 nisanda size mektup gönderilmiş başvuru formunu doldurup göndermeniz istenmiş ama göndermemişsiniz demiş şimdi başvuru formunu göndercekmiş bize. benim anlamadığım her aradığımızda hep birbirinden farklı konuşuyolar. bunlar birbirlerinden bağımsız mı çalışıyolar. birinin dediğinden diğerinin haberi yok.
( bu arada kadının söylediği mektup bize ulaşmayan mektup eşim aradığında o zaman 23 nisanda mektup gönderilmiş demişlerdi eşimde mektubun ulaşmadığını söyleyip aynından tekrar göndermesini istedi ondan sonra yani yani mayıs ayında bize mektup geldi eşim evrakları gönderdikten bir gün sonra tekrar gelen mektuptan gelmişti onu doldurup gönderin diye yani bizim mektup onlara ulaştığı gün onların ikinci mektuplarıda bize ulaşmıştı.
( bu arada kadının söylediği mektup bize ulaşmayan mektup eşim aradığında o zaman 23 nisanda mektup gönderilmiş demişlerdi eşimde mektubun ulaşmadığını söyleyip aynından tekrar göndermesini istedi ondan sonra yani yani mayıs ayında bize mektup geldi eşim evrakları gönderdikten bir gün sonra tekrar gelen mektuptan gelmişti onu doldurup gönderin diye yani bizim mektup onlara ulaştığı gün onların ikinci mektuplarıda bize ulaşmıştı.
:geek: :geek: :geek: kardesim dularimiz seninle.
bu arada son durumun ne .takildiginiz bir konu olursa sitede paylasirsaniz yardimci olmaya caisiriz.rabbim yardimci olsun.
bol sanslar
bu arada son durumun ne .takildiginiz bir konu olursa sitede paylasirsaniz yardimci olmaya caisiriz.rabbim yardimci olsun.
bol sanslar
çok teşekkür ederim kardeşim. bizim umudumuz azalıyo dün aradı eşim bi bayan memur 22 nisanda size mektup gönderilmiş sizden başvuru formunu doldurup göndermeniz istenmiş demiş halbuki bize öyle bir mektup gelmedi daha öncede buraya eklediğim mektup gelmişti sonra eşim sizin de yardımlarınızla hazırladı istedikleri evrağı ve göndermeden önce tekrar aradı indi başka bir şey göndermemiz gerekiyo mu diye onlarda son üç aylık maaşa kağıtlarını ve banka dekontlarını da istemişler eşimde hazırladı hepsini aynı gün yolladı.
fakat aklımıza takılan birşey var daha önce eşim aradığında 900lü telefondan aramış dün aradığında da 020 li bir numaradan aramış acaba son aradığı numaradaki memurların bilgisizliğinden olabilir mi? yani diğerlerine göre dahamı az bilgi sabidirler?
fakat aklımıza takılan birşey var daha önce eşim aradığında 900lü telefondan aramış dün aradığında da 020 li bir numaradan aramış acaba son aradığı numaradaki memurların bilgisizliğinden olabilir mi? yani diğerlerine göre dahamı az bilgi sabidirler?
Olabilir hatice muhtemelen memurun bilgisizligidir ... Ben herzaman diyorum ind ile gorusuyorsaniz mutlaka konustugunuz kisinin ismini alin...hergun aramasini siddetle tavsiye ediyorum...Allah sabir versin hatice ayni gun sinava girdigimiz icin ozellikle senin vizeni almani bekliyorum insallahhhhh en kisa zamanda alirsin-verirler.....
Her zaman dedigim gibi Kimler Nerelerden Gelmis benim memleketim insanini neden zorlar anlamiyorum bir surinam afrikali (cooooookkk-dolu) gana tanzanya vs vs vs....Anlayabilmis degilim bu sinav-vize falan filan cart curt meseleleri bize sartlida onlara nasil ???
Her zaman dedigim gibi Kimler Nerelerden Gelmis benim memleketim insanini neden zorlar anlamiyorum bir surinam afrikali (cooooookkk-dolu) gana tanzanya vs vs vs....Anlayabilmis degilim bu sinav-vize falan filan cart curt meseleleri bize sartlida onlara nasil ???
Allah razı olsun kardeşim inşaallah bir sorun çıkarmazlar.
arkadaşlar bu konuda bir fikri olan yok mu? yeniden başvuru formunu göndermemiz gerekli mi yoksa memurun işgüzarlığı mı?
arkadasim konuyu biraz ayrintili aciklarsan elimizden geleni yapariz.sorunu tam olarak anlayamadim.o nedenle de cvp veremiyourm.
anlayamadigim icin kusuurma bakma.net cvp vermem icin anlamam gerekir.kisa bir aciklama yapabilirmiisn konu ile ilgili son duurm ne.
rabbim yardimcin olsun.
anlayamadigim icin kusuurma bakma.net cvp vermem icin anlamam gerekir.kisa bir aciklama yapabilirmiisn konu ile ilgili son duurm ne.
rabbim yardimcin olsun.
veeeeee 3. redde gelmiş başvuru formu göndermişler yeniden başvurucakmışız artık güleyim mi ağlıyayım mı bilmiyorum
arkadasim size gelen kagitlari gorebilirmiyiz.sorunu cozelim.sizinkisi cozulmeyecek bir konu degil sanirim.yinede evrakalri gormek gerekir.red gelen mektupta ne yaziyor ve ne istiyorlar.rica etsem daha iyi bir yardim olmasi acisindan size ind nin gondermis oldugu evraklari gormek ,iyi okumak ve iyi anlamak ve o dogrultuda yardimci olmak istiyourm.herkes okuyabilir yaziyi fakat anlama orani farklilik gosterebilir.
yada rechtswinkel var ise bulundugunuz yerde yakininizda onlarda yardimci olacaktir.rechtswinkel herhangi bir ucret almaz.yardimci olma kurumudur.
moralini bozma elbirligi ile basaracagiz.
bol sanslar
yada rechtswinkel var ise bulundugunuz yerde yakininizda onlarda yardimci olacaktir.rechtswinkel herhangi bir ucret almaz.yardimci olma kurumudur.
moralini bozma elbirligi ile basaracagiz.
bol sanslar
eşim mektupların çıktsısını alıyo şimdi hemen göndercez kardeşim sizden de Allah razı olsun.
ayy yinemi neden ama yaaa ,,,neden 3.kez red inan cok ama cok uzgunum cnm senin adina inanki bak,,,neden boyle yapiyolar anlamiyorum...
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol