ben de bilmiyorum ki anlıyamıyorum da eşim cuma günü bi avukatla görüşcek bakalım bundan sonrasında o bişey yapabilir mi. asıl korktuğumuz sınav süremin dolmasına iki ay kaldı inşaallah süre dolmadan bişeyler yapabiliriz.
arkadaşlar ( model m138) bu ne demek?
Başından bu yana gelen (3. başvuruda) bütün mektuplar

Uploaded with ImageShack.us
Biz 3 mayıs ta indi aradık sizin dosyanız yok dediler. 5 mayısta tekrar aradık dosyamızın varlığını kabul ettiler ama 22 nisanda bize mektup gönderdilerini söylediler. gönderdiklerini iddia ettikleri mektup bizim elimize geçmedi. bunun üzerine kendilerinden fotokopisini göndermelerini istedik. onlar bize şu iki sayfalık (üstteki) mektubu göndermişler. biz bu mektupları aldıktan sonra sizlerle de paylaştık.Bu mektupta tam ne istediklerini teyid etmek için indi tekrar aradık. ind'den net olarak ne göndermemiz gerektiğini sorduk. onlar bizden 3 belge istediler. birincisi işverenin doldurması gereken bir kağıt, ikincisi son üç aylık maaş kağıdı, üçüncüsü son üç aylık banka dekontu. Biz bunları hazırladık 16 mayısta gönderdik.

17 mayısta üsteki bu mektubu göndermişler evraklarınız elimize geçti dosyanıza ekledik diye.

Biz istedikleri evrakları hazırladık 16 mayısta gönderdik. 22 nisan da gönderdik dedikleri mektubun bir kısmını (2 sayfasını) 11 mayısta tamamını 18 mayısta gönderdiler.
Bütün bunlardan sonra 2 gün önce indi aradık, onlar bize yeniden başvuru formülünü doldurmadığımızı ve bunu doldurmamız gerektiğini söylediler. Bü gün bize başvuru yapmamız için başvuru formülü göndermişler. Mektubun içerisin de hiç bir açıklama yok sadece formüller var.
Biz bu işten hiç birşey anlamadık anlayan varsa lütfen bize de anlatsın. En sonunda avukata gidicez.

Biz 3 mayıs ta indi aradık sizin dosyanız yok dediler. 5 mayısta tekrar aradık dosyamızın varlığını kabul ettiler ama 22 nisanda bize mektup gönderdilerini söylediler. gönderdiklerini iddia ettikleri mektup bizim elimize geçmedi. bunun üzerine kendilerinden fotokopisini göndermelerini istedik. onlar bize şu iki sayfalık (üstteki) mektubu göndermişler. biz bu mektupları aldıktan sonra sizlerle de paylaştık.Bu mektupta tam ne istediklerini teyid etmek için indi tekrar aradık. ind'den net olarak ne göndermemiz gerektiğini sorduk. onlar bizden 3 belge istediler. birincisi işverenin doldurması gereken bir kağıt, ikincisi son üç aylık maaş kağıdı, üçüncüsü son üç aylık banka dekontu. Biz bunları hazırladık 16 mayısta gönderdik.

17 mayısta üsteki bu mektubu göndermişler evraklarınız elimize geçti dosyanıza ekledik diye.

Biz istedikleri evrakları hazırladık 16 mayısta gönderdik. 22 nisan da gönderdik dedikleri mektubun bir kısmını (2 sayfasını) 11 mayısta tamamını 18 mayısta gönderdiler.
Bütün bunlardan sonra 2 gün önce indi aradık, onlar bize yeniden başvuru formülünü doldurmadığımızı ve bunu doldurmamız gerektiğini söylediler. Bü gün bize başvuru yapmamız için başvuru formülü göndermişler. Mektubun içerisin de hiç bir açıklama yok sadece formüller var.
Biz bu işten hiç birşey anlamadık anlayan varsa lütfen bize de anlatsın. En sonunda avukata gidicez.
Arkadasim Allah yardimcin olsun inşallah, gercekten cok üzüldüm. :( Neden böyle sorun cıkarıyolar ki :roll: İnşallah en yakın zamanda alırsın vizeni eline :geek:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :geek:
Allah hepimizin yardımcısı olsun :geek:
sizin isinizi iyice yilan hikayesine cevirdi bunlar.basacaklari alt tarafi bi muhur ne zor geldi.Allah sabir versin canim sana ve esine.
teşekkür ederim arkadaşlar bekliyoruz bakalım ne olcak sonunda hayırlısı olsun da inşaallah.
arkadaşlar benim mektuplarla ilgili herhangi bi fikriniz yok mu?
tekrar soyluyorum kardesim senin durumunda herhangi bir problem yok.sadece sen onlarin ne demek istedigini anlayamamissin .bu da karisikliga sebeb olmus.saniirm biraz da tarihle alakali diye dusunuyorum.yine de ind nin gondermis oldugu evraklari gormek ve ne istediklerini yada ne yazdiklarini iyi anlamak gerekir.sanirim kucuk bir sorun.bir anlasmazlik yada gozden kacan kucuk bir ayrintida olabilir.
yavuz_koc33@hotmail.com bu benim mail adresim.esinize verirseniz o evraklari gorerek ve iyi anlayarak problemin ne oldugu konusunda bir sonuca varacagimizi dusunuyorum.
bol sanslar
yavuz_koc33@hotmail.com bu benim mail adresim.esinize verirseniz o evraklari gorerek ve iyi anlayarak problemin ne oldugu konusunda bir sonuca varacagimizi dusunuyorum.
bol sanslar
sağolasın kardeşim gelen mektupları ekledim foruma bir kaç mesaj yukarıda onlar değilmi sizin söyledikleriniz?
sağolasın kardeşim gelen mektupları ekledim foruma bir kaç mesaj yukarıda onlar değilmi sizin söyledikleriniz?
Hatice kardeş ne oldu senin vizen.hala bir haber yokmu.
inşallah en kısa zamanda verirler vizeni.
Dualarımız sizinle kardeş.
yok kardeş 22 haziranda 4. başvuruyu yaptık işleme alındı mektubunu bekliyoz ama hala gelmedi fakat bu kez avukatla başvuru yaptık bir de süresiz iş kontratı yaptı eşim belki bu kez olur dileğimiz o kardeş. Allah razı olsun sizden de.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol